Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 19 от 34
Страница 19 от 34 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34
Re: Forum BgCanada
Linko написа:Излиза извън нерви защото е емоционален, а не защото няма аргументи или защото твоите аргументи са необорими, филипне. Ти просто нямаш умора да повтаряш едно и също нещо стотици пъти и вадиш от двет дерета вода за излезе, че си прав а другите какво казват не слушаш изобщо. И сменяш темата когато нещо не ти изнася. Това наистина може да изкара човек от нерви.
Но като ти отвърнат със същото и ти скачаш и дори заплашваш със саморазправа. Тогава не си спомням да имаше някакви последици за теб, което също е в подкрепа на твърдението ми че Маргинала не е принципен в отношението си към всички потребители еднакво.
Горното е още едно потвърждение за твоята субективност.
Винаги съм стоял зад думите си и съм се обосновавал.
Съжалявам но не сменям темата, когато нещо не ми изнася. Това си е твое субективно заключение.
Нещото, което наистина изкарва из нерви хората като курта007 е когато им посочвам несъстоятелността на твърденията, и още по-лошо, когато разберат, макар и със закъснение какви смехории са писали като надъхани кандидати от Абсурдистан.
Това обаче не е и не може да бъде основание за лични обиди. Нито пък, че били емоцианални !
Значи аз ако се пиша емоционален и това ми дава право да сипя обиди наляво и надясно ?
filipne- Писачко
- Брой мнения : 591
Дата на регистрация : 13.01.2009
е ти по тоя начин деликатно им бъркаш в гъза.
давай като мен през просото щото така по им харесва.
а Курта е пич,макар,че дълбоко се съмнявам да пусне снимки с издънените монтреалски улици и цигански седянки.това ще означава ,че не може да превъзмогне себе си,но по никакъв начин не може да му се сърдим на избирателната политика,за да си запазим правото да гледаме несериозно на него и да му се отблагодарим подобаващо.
давай като мен през просото щото така по им харесва.
а Курта е пич,макар,че дълбоко се съмнявам да пусне снимки с издънените монтреалски улици и цигански седянки.това ще означава ,че не може да превъзмогне себе си,но по никакъв начин не може да му се сърдим на избирателната политика,за да си запазим правото да гледаме несериозно на него и да му се отблагодарим подобаващо.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Ами ти след 10 г. в Канада след като искаш снимки на цигани и дупки по улиците от друг, то каква по-добра реклама за страната от това? Значи ти самият такова чудо не си виждал през тези години. :)
Linko- Писачко
- Брой мнения : 717
Ето ти правила.Linko написа:Филипне, много формализъм и бюрократизъм в обясненията ти, пич. Няма никакво значение ТУК или ТАМ, важното е казаното. То остава в съзнанието на засегнатия, независимо къде и от кого го е чул или прочел.
Да не говорим, че ТУК няма никакви правила освен моментното настроение и виждане на админа. Някъде да си видял нещо написано?
Ами в тези т.нар. правила, Маргинал, никъде не прочетох, че някои могат и да ги нарушават. Защо не се трият всички обиди и заплахи тогава и не се наказват постналите ги, а само някои? :)
Linko- Писачко
Сигурно щото не са прекалено силни като тия които се трият.
А кой може да ги нарушава?
А кой може да ги нарушава?
Ами филипне ги нарушава, батето ги нарушава обиждайки MrGeek като го нарича гей и педераст, мухата ги нарушава, хълката ги нарушава и т.н. И ако Ивет не е регната тук, то Мария е регната, гийка аз също т.е. все "съфорумници" нали? Ама реакция - като на умряло коте опашката спрямо въпросните.
Linko- Писачко
Линка, пак не си допрочел.
Казах че не може да се обиждат съфорумниците.
Гийката не го имам за съфорумник щото не е написал нито един лаф.
+ тва, след като не се юрка, приемам че го кефи да го наричат еди как си, или поне не му дреме.
Освен тва, гей и подобни ф Канада не са обида а комплимент (освен ако тоя на който е направен комплимента не го кефи).
Казах че не може да се обиждат съфорумниците.
Гийката не го имам за съфорумник щото не е написал нито един лаф.
+ тва, след като не се юрка, приемам че го кефи да го наричат еди как си, или поне не му дреме.
Освен тва, гей и подобни ф Канада не са обида а комплимент (освен ако тоя на който е направен комплимента не го кефи).
Ясно, Маргинал, иезуитската го даваш ама признаваш същото дето викам и аз - някои броиш за съфорумници, а други не. :)
Но защо се броиш за демократ и принципен само не ми е ясно като е видно, че не е така.
Но защо се броиш за демократ и принципен само не ми е ясно като е видно, че не е така.
Linko- Писачко
Виж сеа Линко ,Гейса с отношението си към останалите сам се докарва на такъв.Аз какво съм виновен.
Mr800Days- Писачко
-
Ти си херувимче, батка, всички го знаем. :)
Linko- Писачко
Ми ние сички сме такива ...Linko написа:Ти си херувимче, батка, всички го знаем. :)
Брех тоя Линко,човек ще рече тука се цепиш като непразнен жезьл от месеци ,много злобичка си насьбрал,а кажи сега с кой си пиеш ракията и клюкариш в МЕХАНАТА ?!?
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Мух ,аз лично го съжалявам,аз тук и там ,по подразбиране в различните форуми съм за забавление от скука и нямане какво да правя,но тоя човек явно има проблеми ,доказа го с днешните си изяви.
Господ да му е на помощ.
Господ да му е на помощ.
Mr800Days- Писачко
-
Що бе Линко е пивка ракия ,кефи ,отпуска се ,народен човек,ама требва да му избием некой неща от главата..
myhata II- Пише та пише
-
Напразно, муха, напразно се пънеш ама продължавай като ти прави кеф.myhata II написа:Брех тоя Линко,човек ще рече тука се цепиш като непразнен жезьл от месеци ,много злобичка си насьбрал,а кажи сега с кой си пиеш ракията и клюкариш в МЕХАНАТА ?!?
Linko- Писачко
Линко ,как си сьс нервите ?
myhata II- Пише та пише
-
Добре съм, Мухата, страшно ми е гот. Ти как си?
Linko- Писачко
Аз ли взех да се дразня,и ти взема да повтаряш като старата плоча Гейтса,едно и сьщо, интервюто,бгканада,ивет ,мухата и т н
Айде изтьрка се ,дай нещо ново,примерно да си говорим за жените които заглеждаш от скелето !
Айде изтьрка се ,дай нещо ново,примерно да си говорим за жените които заглеждаш от скелето !
myhata II- Пише та пише
-
Linko написа:Това е работеща тактика, Мухата, от Хълката съм я копирал. Очаква не с дни и месеци, а с години да повтарям едно и същи и за теб, за хълката и подобни заядливци и лъжци, дето си служат с измислици за да уязвят и подразнят. Важна работа нямам и кариера няма да градя.
Ти не си уред !
myhata II- Пише та пише
-
Ахъм, не съм я. Вие щото с тези дето са у ред много обичате да се бъзикате, нали?
Linko- Писачко
Linko написа:Ами филипне ги нарушава, батето ги нарушава обиждайки MrGeek като го нарича гей и педераст, мухата ги нарушава, хълката ги нарушава и т.н. И ако Ивет не е регната тук, то Мария е регната, гийка аз също т.е. все "съфорумници" нали? Ама реакция - като на умряло коте опашката спрямо въпросните.
С какво ги наруших правилата (на ТОЗИ форум) Линко ?
filipne- Писачко
-
Брой мнения : 591
Местожителство : Montreal
Филипне, нали не смяташ, че за някой има значение дали имаш сестра?
Linko- Писачко
Linko написа:Филипне, нали не смяташ, че за някой има значение дали имаш сестра?
Мда, не е важно дали си песимист, негативист, лузър и прочие красоти. Важното е да се накарат другите да мислят, че си такъв. Така бързо и лесно се елиминира необходимостта да спориш с опонента.
filipne- Писачко
-
Точно така, не важно какъв си, важното е да се повтаря всекидневно с години каквото ни изнася за да се превърне във втора кожа на нароченият. Справки - Хъл Велики.
Linko- Писачко
Linko написа:Точно така, не важно какъв си, важното е да се повтаря всекидневно с години каквото ни изнася за да се превърне във втора кожа на нароченият. Справки - Хъл Велики.
За мен най-добрият пример за това е клубът на "можещите" комплексарчета в бгканада.
filipne- Писачко
-
Ами нали Хълката е председател на тоя клуб де. :)
Linko- Писачко
Linko написа:Ами нали Хълката е председател на тоя клуб де. :)
Хъл на малкия им пръст не може да стъпи ...
filipne- Писачко
-
Линко като един рицар на бял кон в защита на частен клуб бгторонто заключва темата и натирва всички в "онова форумче"
Linko написа:
Абе я си ходете в онова форумче да си плюете и дрискате на воля, тук не му е мястото.
filipne- Писачко
-
Страница 19 от 34 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 19 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman