Добре дошли във: www.forumnazapomnenite.com
Ако ви мързи да се регистрирате или не си спомняте паролата си, флезнете с Фейсбук сметката си натискайки бутона който се намира малко преди края на тая страница ...

Join the forum, it's quick and easy

Ако ви мързи да се регистрирате или не си спомняте паролата си, флезнете с Фейсбук сметката си натискайки бутона който се намира малко преди края на тая страница ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
» Да събудим форума !
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeСря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo

» A chance to take my little boy home
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeЧет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo

» ПАК Е ПЕТЪК!
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeПет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo

» Най дългия електронен роман !!!
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeПет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal

» Другото ми хоби е музиката ...
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeПон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal

» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeВто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal

» Un québecois bien à sa place ...
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeПет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal

» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeНед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal

» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeПон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal

» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeСъб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост

» Слушалките ...
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeЧет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal

» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Forum BgCanada - Page 18 Icon_minitimeЧет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman

Top posters
Marginal (16898)
Forum BgCanada - Page 18 Vote_lcapForum BgCanada - Page 18 Voting_barForum BgCanada - Page 18 Vote_rcap 
paparazzo (7150)
Forum BgCanada - Page 18 Vote_lcapForum BgCanada - Page 18 Voting_barForum BgCanada - Page 18 Vote_rcap 
myhata II (6266)
stimi (4915)
Mr800Days (4254)
7george (3967)
danielle (2594)
Вода (2380)
fluid (2183)
kralimarko (1566)

Съфружници
Анонимна анкета само за мъже !!!
Колко кожи сте разпрали?
Дефствен съм
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51+
Шфестер съм

>>Резултати<<
Създайте собствена анкета

Forum BgCanada

+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters

Страница 18 от 34 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Next

Go down

Forum BgCanada - Page 18 Empty Re: Forum BgCanada

Писане by Mr800Days Нед 26 Юли 2009, 20:10

Курта заеби ги интригите,от тях файда няма,ами кажи на новите мераклии в момента какво гърбиш,как вадиш пачката,щото тука кинтите са много важни и с бла бла наем не се плаща,освен ако не дърпаш и ти от сосиала и детските за да си курназ в очите на слепите.

Mr800Days
Писачко
Писачко

Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009

Върнете се в началото Go down

Писане by kurta007 Нед 26 Юли 2009, 20:18

Бате,то първо тук нови мераклии няма
има 7-8 човека тип "мрънкачи"
и отделно кажи ти кво гърбиш,аз съм лесен Wink
kurta007
kurta007
Почти не пише
Почти не пише

Male
Брой мнения : 8
Дата на регистрация : 10.06.2009

Писане by Вода Нед 26 Юли 2009, 20:31

kurta007 написа:Бате,то първо тук нови мераклии няма
има 7-8 човека тип "мрънкачи"
и отделно кажи ти кво гърбиш,аз съм лесен Wink
Батето всички го знаем и не е интересно вече да ни разказва какво работи Нервиран шофьор или какво чака Долар , ако не знаеш иди и прочети. Написал е всичко за себе си, за семейното си положение, за сексуалните си възможности Мъж пишешщ на компют . Така че по-добре ти разкажи нещо за себе си, че току виж са те отрязали след малко за обиди...
Вода
Вода
Писачко
Писачко

Female
Gemini Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009

Писане by Marginal Нед 26 Юли 2009, 20:53

Айде, накарахте се Пляскане ...
Курта биде наказан Изгонен за една седмица щото той пръф почна да всява раздори.
Ако искате да се обиждате, направил съм специален под-форум за тва.
Тука е забранено.
Marginal
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 63
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada

http://connectedhealer.weebly.com/#/

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 20:58

Пръв със заяжданията започна филипне, ако искаме да сме точни, но е нормално админа да държи на постоянната клиентела. :)

Linko
Писачко
Писачко

Брой мнения : 717
Дата на регистрация : 13.01.2009

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 21:09

Linko бе!
Досега беше перфектен, ма сега къде отиваш?
Май нещо търсиш справедливост? :–)
troll
troll
Пописва
Пописва

Брой мнения : 314

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:11

Справедливостта е на върха на жезъла на админа, троле, знаеш го много добре. Аз исках просто да уточня един факт. :)

Linko
Писачко
Писачко

Писане by filipne Нед 26 Юли 2009, 21:15

Linko написа:Пръв със заяжданията започна филипне, ако искаме да сме точни, но е нормално админа да държи на постоянната клиентела. :)

Линко, мога ли да знам къде точно съм започнал пръв ?

filipne
Писачко
Писачко

Male
Брой мнения : 591
Местожителство : Montreal

Писане by Marginal Нед 26 Юли 2009, 21:19

Linko написа:Пръв със заяжданията започна филипне, ако искаме да сме точни, но е нормално админа да държи на постоянната клиентела. :)
За държенето на постоянната клиентела ше забравиш.
Наказах само Курта щото считам че той почна със заяжданията и обиди Филипне много повече.
Също така и издаде лични данни за Филипне.
Докажи ми обратното и ше го реабилитирам и накажа Филипне.
Marginal
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 21:20

Радостен
troll
troll
Пописва
Пописва

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:21

Може разбира се, филипне. Кой те кара да пишеш кой бил водолаз и кой не и по какви причини? Батката сам го каза, че твоето е "лека манипулациика" или нещо подобно беше. И като цитираш защо не цитираш цялостно, а избирателно? Отговорът е един - за да засегнеш, предизвикаш и т.н. другият. Е, получи се та даже и свръхочакванията ти. Доволен ли си сега, любимецо на админа?

Linko
Писачко
Писачко

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 21:22

Люински стига провокира бе!
Егати армейския диверсант се извъди!
troll
troll
Пописва
Пописва

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:26

Маргинал, не ми влиза в работата да ти доказвам каквото и да било. На никого адвокат не съм, не ми се плаща просто. :)
А правило да не се разгласяват лични данни тук няма, дори практиката доказва обратното. То снимки ли не се публикуваха, то данни за личният живот ли не се изнасяха...абе чет нямат примерите.

Linko
Писачко
Писачко

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:28

troll написа:Люински стига провокира бе!
С техните камъни по техните глави, троле, знаеш я тази. :)

Linko
Писачко
Писачко

Писане by Marginal Нед 26 Юли 2009, 21:29

Линка, не ти влиза в работата, ма говориш, та земи се обоснови.
Относно личните данни изложени тука, няма кой знай какъв проблем, освен ако тоя, чиито са лични данни са били изложени е против (какъфто беше в случая Филипне).
Marginal
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo

Писане by Mr800Days Нед 26 Юли 2009, 21:33

Ей Курта изгоря като факел майна и така не можах да получа отговор от теб ,а само въпроси които ми зададе.И понеже само четеш и нямаш право да пишеш ще ти отговоря какво гърбя аз ,з като ти свърши карантината ти ще се реваншираш само да не се потопиш за пореден път под вода ,ако сметнеш ,че въпроса който ти зададох по горе е неудобен за теб.Ако е така не ми отговаряй,нямам намерение да ти подронвам авторитета и самочувствието и подхождам с нужното разбиране.
Та да ти отговоря,макар ,че Вода те ориентира как можеш да получиш отговор на въпроса си,накратко от почти 8 години в Ка. общо казано въртя геврека,първите две с леката кола разкарвах храни докато се сдобия с проф. книжка ,следващите вече над 5 разкарвам разни камиони от всякакъв вид и навсякъде,обиколих америка и канада от край до край,може да се каже ,че съм почти профисионалист и тайни в тоя занаят нямам ,не ,че не може да се научи нещо ново де.За парите не са лоши ,но не са каой знае какво по моя критерий,бачкането за сметка на това е грубо,тежко и най вече много нервно,много разправии и цигании и все ти виновен,но можеш да дръпнеш с материала и с малък капитал да излезеш на малко по друго ниво от където ,ако ти сече пипето може да изкараш малко пари.На мен основното ми занимание са комбинациите,дето му викат да наебем дявола от въздуха ,ама повярвай ми без това пари каше няма.В момента продавам втора къща ,профта ми от двете като приключа с тая операция ще е почти 150К,също ме влекат и скъпите коли,има няма от там съм изкарал едни 30К,сега имам една,две за продан дето ще ги карам в бегето ,че там по добре плащат.Друго кво,а за сексуалния ми живот,както каза Вода писъл съм,жена под 200 либри не ми прави впечетление и не си заслужава усилието да си събувам гащите,камо ли да предприемам нещо по вече.
Сега ти си на ход да кажеш кво гърбиш без да се косиш,щото аз на 3тия месец ходих ягоди да бера на полето и торни червеи да събирам за нуждите на козметичната промишленост.

Mr800Days
Писачко
Писачко

Male

Писане by filipne Нед 26 Юли 2009, 21:34

Linko написа:Може разбира се, филипне. Кой те кара да пишеш кой бил водолаз и кой не и по какви причини? Батката сам го каза, че твоето е "лека манипулациика" или нещо подобно беше. И като цитираш защо не цитираш цялостно, а избирателно? Отговорът е един - за да засегнеш, предизвикаш и т.н. другият. Е, получи се та даже и свръхочакванията ти. Доволен ли си сега, любимецо на админа?

Това не е сериозен отговор, поради следните причини:

1. "да пишеш кой бил водолаз и кой не и по какви причини? Батката сам го
каза, че твоето е "лека манипулациика" или нещо подобно беше. И като
цитираш защо не цитираш цялостно, а избирателно?" -

това е от ДРУГ форум, и следователно няма нищо общо със събитията в ТОЗИ форум. Ако съм нарушил правилата, като съм обидил курта007 в другия форум, то е следвало д абъда наказан за тов в ДРУГИЯ форум, където впрочем Вие, г-н Линко сте модератор.

2. Надявам се, че като модератор на форум ти е ясно какво точно е лична обида. Не мисля, че "водолаз" може да бъде обидно. За сметка на това "нещастник" определено е.

3. Курта007 си позволи да изнесе лични данни за мен, без аз да съм направил същото за него. Като модератор бе следвало да знаеш колко сериозно е това.

И накрая Линко, понеже ти изказа съмнение в безпристрастността на решението на Маргинал, ти дали случайно, ама съвсем случайно не си доста необективен за случая поради един скорошен и не много приятен сблъсък между двама ни в ТОЗИ форум ?

filipne
Писачко
Писачко

Male

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 21:37

Linko написа:
troll написа:Люински стига провокира бе!
С техните камъни по техните глави, троле, знаеш я тази. :)
Значи туй го написах, щото искам да си дадеш сметка, че откак доде в Канадата си го обърнал на провокациики, диверсиики, манипулациики и др. такива е не е само тва ама процента се увеличава. Не ти отива ша знаеш! То ти ще я караш както искаш, ама заприличваш на едни хора, де.
И не си струва да се спори с теб за социяла!
Ай със здраве!
troll
troll
Пописва
Пописва

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:43

Троле, това за диверсииките, провокациите и манипулацииките си е твое убеждение и не мисля, че нещо може да го промени. Идването ми в Канада просто ми дава право да изразявам мнение, защото както виждаш всеки втори заявява че хората оттатък океана нямат право да се обаждат. Първо трябвало да дойдат тука и да поживеят малко. Е, аз го направих и вече не може никой да ми каже да мълча. А ако на някой не му харсва казаното от мен, това си е негов проблем и може да не ме чете. Това е другият най-често даван съвет тук.
За социяла не знам, но за социала наистина е безсмислено да се спори с мен. :)

Linko
Писачко
Писачко

Писане by Mr800Days Нед 26 Юли 2009, 21:44

Линко ,чакай да уточним,Филип не е казвал,че е лека манипулация,аз казах ,че това което написах е лека манипулация за да вдигна Курта над вода,не си чел внимателно.Аз бях манипулатора в случая ,но той се разсърди на Филип ,че го цитира какво някъде е казал.
Това не беше правилно от негова страна да се сърди за неща които той е написал ,а ние не сме си измислили,а сме ги прочели в нета след което сме споделили мнение.
Може да е пич,ама следващия път да се сърди сам на себе си и ако иска да го приемам на сериозно да сподели какво гърби в момента и това което прави припокрива ли се от неговите представи и очаквания..Ще ми бъде интересно.

Mr800Days
Писачко
Писачко

Male

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:47

Филипне, много формализъм и бюрократизъм в обясненията ти, пич. Няма никакво значение ТУК или ТАМ, важното е казаното. То остава в съзнанието на засегнатия, независимо къде и от кого го е чул или прочел.
Да не говорим, че ТУК няма никакви правила освен моментното настроение и виждане на админа. Някъде да си видял нещо написано?

Linko
Писачко
Писачко

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 21:50

Хората се различават не по туй дето се изцепват, а по туй което премълчават, ма то зависи кой искаш да вчепетлиш. :–)
troll
troll
Пописва
Пописва

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:54

Батка, знам че ви е интересно кой какво прави и как живее за да си набавяте материал за заяжданията си. Точно това не харесвам във поведението ви. Случаят с мухата в този форум бе показателен. Пита Маргинала, кой му идва на гости, какво са яли, какво са пили и т.н., абе всичко иска да знае момчето. Маргинала и Вода дадоха най-подробни сведения и снимка публикуваха, а какво последва? Мухата без дори да е разбрал кой кой е на снимката обиди непозната жена, че е черна като циганка само и само да подразни Странджата. Ето такива сте и това ме отвращава, затова и няма да ви търпя так където имам власт да го правя. А който ви търпи да си носи срама заради вас.

Linko
Писачко
Писачко

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 21:58

troll написа:Хората се различават не по туй дето се изцепват, а по туй което премълчават, ма то зависи кой искаш да вчепетлиш. :–)
Като гледам, троле, ти мълчиш най-много в бгканада и след това тук, а в торонтовския си приказлив. Това значи ли, че искаш да "вчепетлиш" най-много потребителите в бгканада и не ти пука кой какво си мисли за теб в бгторонто?

Linko
Писачко
Писачко

Писане by filipne Нед 26 Юли 2009, 21:59

Linko написа:Филипне, много формализъм и бюрократизъм в обясненията ти, пич. Няма никакво значение ТУК или ТАМ, важното е казаното. То остава в съзнанието на засегнатия, независимо къде и от кого го е чул или прочел.
Да не говорим, че ТУК няма никакви правила освен моментното настроение и виждане на админа. Някъде да си видял нещо написано?

Така и не каза защо според теб "водолаз" е обидно.
Естествено, че много пъти съм засичал курта007 и това го е изваждало извън нерви, но никога не съм се нахвърлял да го обиждам както той често е правил и тук и там след като аргументите му се изчерпят.

filipne
Писачко
Писачко

Male

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 22:04

Излиза извън нерви защото е емоционален, а не защото няма аргументи или защото твоите аргументи са необорими, филипне. Ти просто нямаш умора да повтаряш едно и също нещо стотици пъти и вадиш от двет дерета вода за излезе, че си прав а другите какво казват не слушаш изобщо. И сменяш темата когато нещо не ти изнася. Това наистина може да изкара човек от нерви.
Но като ти отвърнат със същото и ти скачаш и дори заплашваш със саморазправа. Тогава не си спомням да имаше някакви последици за теб, което също е в подкрепа на твърдението ми че Маргинала не е принципен в отношението си към всички потребители еднакво.

Linko
Писачко
Писачко

Писане by Mr800Days Нед 26 Юли 2009, 22:08

Не си прав Линко.Там ти е грешката.Поне аз отговаряйки за себе си изобщо не ме интерисува кой кой е в частният си живот,но в анонимното пространство в което се разполагаме за да се чувстваме конфортно трябва да има някакво уважение и когато някой прекрачи границата на това неписано правило рискува да повлече последствия за недобре обмисленната си постъпка.
Ти поне като добре запознат с форумните интриги би трябвало да признаеш ,че в оня форум когато пишех заради несъвпадение на мненията ми с много други потребители колко пъти личното ми пространство беше атакувано по несправедлив начин нарушващ принципите и правилата които сам си написал и колко пъти моите атаки са били единственно Лични,но никога не съм си позволявал да влезна в Личното пространство на опонентите си.
Тази разлика в поведението на индивидите би трябвало да си я забелязал и да си си изградил позиция по въпроса ,по възможност справедлива,ако не поне принципна,ако не към останалите участници поне към мен.

Mr800Days
Писачко
Писачко

Male

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 22:08

Linko написа:
troll написа:Хората се различават не по туй дето се изцепват, а по туй което премълчават, ма то зависи кой искаш да вчепетлиш. :–)
Като гледам, троле, ти мълчиш най-много в бгканада и след това тук, а в торонтовския си приказлив. Това значи ли, че искаш да "вчепетлиш" най-много потребителите в бгканада и не ти пука кой какво си мисли за теб в бгторонто?
Точно обратното!
Най-много неща премълчавам в бгторонто!
Тук премълчавам все по-малко (за което е доказателство настоящето)!
А в БГКанада не премълчавам нищо! :)
troll
troll
Пописва
Пописва

Писане by Linko Нед 26 Юли 2009, 22:12

Е, ако приемем, че премълчаното е правопропорционално на казаното, тогава може и да е така. :)

Linko
Писачко
Писачко

Писане by troll Нед 26 Юли 2009, 22:15

Брях!
Вдена, че има разлика между мълча и премълчавам!
troll
troll
Пописва
Пописва

Писане by filipne Нед 26 Юли 2009, 22:16

Linko написа:Излиза извън нерви защото е емоционален, а не защото няма аргументи или защото твоите аргументи са необорими, филипне. Ти просто нямаш умора да повтаряш едно и също нещо стотици пъти и вадиш от двет дерета вода за излезе, че си прав а другите какво казват не слушаш изобщо. И сменяш темата когато нещо не ти изнася. Това наистина може да изкара човек от нерви.
Но като ти отвърнат със същото и ти скачаш и дори заплашваш със саморазправа. Тогава не си спомням да имаше някакви последици за теб, което също е в подкрепа на твърдението ми че Маргинала не е принципен в отношението си към всички потребители еднакво.

Горното е още едно потвърждение за твоята субективност.

Винаги съм стоял зад думите си и съм се обосновавал.

Съжалявам но не сменям темата, когато нещо не ми изнася. Това си е твое субективно заключение.

Нещото, което наистина изкарва из нерви хората като курта007 е когато им посочвам несъстоятелността на твърденията, и още по-лошо, когато разберат, макар и със закъснение какви смехории са писали като надъхани кандидати от Абсурдистан.
Това обаче не е и не може да бъде основание за лични обиди. Нито пък, че били емоцианални !
Значи аз ако се пиша емоционален и това ми дава право да сипя обиди наляво и надясно ?

filipne
Писачко
Писачко

Male

Писане by Sponsored content

Sponsored content