Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 1 от 34
Страница 1 от 34 • 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Forum BgCanada
Tova e forum kontroliran ot kanadskoto pravitelstvo i ot kanadskite tajni slujbi ,a syzdatelte i sobstvenicite mu polu4avat pari i oblagi ot tqh izrazqva6ti se v komandirova4ni na dale4ni karibski ostrovi.
forumat se lansira pred kanadskoto pravitelstvo kato tribuna na balgarskata ob6tnost s cel li4nostno oblagodetelstvane i polu4avane na subsidii za izdavane na 4astni nezavisimi spisanijca potava6ti v ne4ij dalbok djob na kojto tajnite komunisti4eski slujbi na darjavna sigurnost v balgariq otdavna sa slovili raka.
forumat se lansira pred kanadskoto pravitelstvo kato tribuna na balgarskata ob6tnost s cel li4nostno oblagodetelstvane i polu4avane na subsidii za izdavane na 4astni nezavisimi spisanijca potava6ti v ne4ij dalbok djob na kojto tajnite komunisti4eski slujbi na darjavna sigurnost v balgariq otdavna sa slovili raka.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Re: Forum BgCanada
Ауууууууу, ми сега кво ше правиме ???
Бате, явно 8 години не са ти били достатъчни за да проумееш че прахосването на парите на данакоплатците е държавна политика в Канада (също както и развалянето на семейства).
Та не се чуди толкова много на тва което си "открил" ...
Бате, явно 8 години не са ти били достатъчни за да проумееш че прахосването на парите на данакоплатците е държавна политика в Канада (също както и развалянето на семейства).
Та не се чуди толкова много на тва което си "открил" ...
Марги , знаем , че нищо не може да те учуди и , че си сърбал попарата и на слушалки , и на откачалки , но ако е верно , това не може да се остави без последствие!
Странджата- Писачко
- Брой мнения : 673
Дата на регистрация : 15.01.2009
Ами последствието е да се бойкотира форума от всички потребители , ако това доведе до спиране на субсидията е добре , проблемът е във ,,всички,, ...Линко , верно ли е бре , маскара...
Странджата- Писачко
napravo izgarqm ot lubopitstvo dali Bgmontreal 6te se prestra6i da ni agitira za subsidiranoto si ot pravitelstvoto spisanijce v tozi forum.
v Bgcanada si ima6e zapazeno plateno mesto,a tuk ili trqbva da podkupva ili da probiva kato vsqva intrigi i razprostranqva neverna informaciq ,osobenno za hora s koito ne se e vijdal o4i v o4i,a samo e podo4uval ne6to ot tuk ot tam.
v Bgcanada si ima6e zapazeno plateno mesto,a tuk ili trqbva da podkupva ili da probiva kato vsqva intrigi i razprostranqva neverna informaciq ,osobenno za hora s koito ne se e vijdal o4i v o4i,a samo e podo4uval ne6to ot tuk ot tam.
Mr800Days- Писачко
-
Е да де , ,,всички българи ,, = всички мюслюмами ядат печени прасета и жените им без ферджета ...
Странджата- Писачко
da de i az taka vikam,samo ,4e Bgmontreal kato obiden se napravi na kapo di tuti kapi ,demek kojto pla6ta toj pora4va muzikata i sledstvieto e edno zamaskirano otstranjavane na 7 personi ,kato za da ne bie na o4i i toj e v grupata na 4mata vremenno otstraneni ,no ne i v grupata na ostanalite 3ma persona non grata ,koito provokirat ;biznesa; mu i ;biznesa; na negovite plateni lakei.
Mr800Days- Писачко
-
е кво си направил ти бе братчед-аз мислех,че си гепил на иветка прашките-а ти зараза са набарал...
а бегай сеа на дофтор..после пиши дъл ща боцкат.../с инжекцийки имам на впредвид де/....
:D :D
а бегай сеа на дофтор..после пиши дъл ща боцкат.../с инжекцийки имам на впредвид де/....
paparazzo- Пише та пише
- Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009
Списанието
Вчера го дочетох и без да наливам вода в мелницата на батака , изумих се , обърнете внимание на хумористичните страници
Странджата- Писачко
Незнам. Ти явно разбираш от зарази и венерически болести. :D
Аз съм чист. :) А за на иветка прашките и мераклия не съм даже :D
Аз съм чист. :) А за на иветка прашките и мераклия не съм даже :D
тва е щот несия виждал на живо...как сервира само..леле-леле..чаровна е много...valioiko написа:....А за на иветка прашките и мераклия не съм даже...
абе до колкото се зачетох там вчера май те е отсвирила нещо-или се бех замъглил с маастиката...
тя е експерт по авантите и бакшишите....
paparazzo- Пише та пише
тва е щот още си зелен по форумите...valioiko написа:....Нещо си се объркал....
я кажи сеа:чувал ли си за Снежанка и 7те ми***та....
:lol: :lol: :lol:
paparazzo- Пише та пише
Папарак кажи за снежанката.Тя брачедка ли ти е
Sugarplum- Почти не пише
-
Брой мнения : 60
Дата на регистрация : 18.01.2009
Lelee i takiva raboti li ima ?
I ko drugo izqde li otrovnata qbalka ? 8)
I ko drugo izqde li otrovnata qbalka ? 8)
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
ти па брадчетка-де да беше-ма нъл си неам късметец...щот ако беше щех ли да седим у Софето гладен,жаден-маани тва ми скъсах и цървула...кво ша праа сеа нее ми яцно...Sugarplum написа:.....Тя брачедка ли ти е...
:lol: :lol: :lol:
paparazzo- Пише та пише
...
Последната промяна е направена от danielle на Нед 21 Юни 2009, 06:04; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Дата на регистрация : 12.01.2009
Самата идея Администратора да си дава благославията за новите теми, по един или друг начин, ми се вижда даста смешна и ограничена. Или Аблууд просто му прави четки нещо ...
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Batka prav si neshto. Vchera mi izprati snimka na X5, predi sedmica vze condo v Miami, abe obzavejda se choveka dokato klosharite broiat stotinkite. Verno jena mu vzima nad 100tica ama i condoto samo cash go e vzel. Daieba nie kakvo sha praim. Mai i az sha go odumvam toz kalpazan. Kupi bgcanada, snisanie izobshto stana monopolist i se izchervi ot pari, a nie sme izgoneni, toest i az sam izgonen, a obeshta da mi kupi merdjan kato na teb batka s dalga baza
b_dav- Почти не пише
-
Брой мнения : 153
Дата на регистрация : 16.02.2009
eto sega i az da kaja dve dumi po vuprosa za spisanieto. ne che me boli, t.e. ni naj malko ne me interesuva, ee tuka si imam 100 spisania, sigurno dalech po interesni ot tova- "reklamiraneto".
po interesnoto e obache : koj normalen chovek , pretendirasht za biznesmen shte razchita edin vid na aquditoriata na bgkanada. da pravi biznes?ee sorry..aama v bgkanada moje da se potrese ako chovek prochete kolko stranici ima izpisani ka se vzimat 200 lv ot bg za majchinstvo i tn... akula ne mi gi subira podobni idiotizmi.. eee sushtoto i toia sus spisanieto...
po interesnoto e obache : koj normalen chovek , pretendirasht za biznesmen shte razchita edin vid na aquditoriata na bgkanada. da pravi biznes?ee sorry..aama v bgkanada moje da se potrese ako chovek prochete kolko stranici ima izpisani ka se vzimat 200 lv ot bg za majchinstvo i tn... akula ne mi gi subira podobni idiotizmi.. eee sushtoto i toia sus spisanieto...
ninka83- Пописва
-
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 14.02.2009
Страница 1 от 34 • 1, 2, 3 ... 17 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 1 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman