Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 20 от 34
Страница 20 от 34 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34
Re: Forum BgCanada
Линко като един рицар на бял кон в защита на частен клуб бгторонто заключва темата и натирва всички в "онова форумче"
Linko написа:
Абе я си ходете в онова форумче да си плюете и дрискате на воля, тук не му е мястото.
filipne- Писачко
- Брой мнения : 591
Дата на регистрация : 13.01.2009
нищо ново под слънцето. типично в негов стил. като стане неудобно да заключим темата и да натирим хората.
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Дата на регистрация : 12.01.2009
То убаво ама дека е Валентина никакъв не обажда вече
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
след пожарникарската одисея нещо му потънаха гемиите.види ми се поредния плонжор.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Мое,а какви ги разправяше...
myhata II- Пише та пише
-
аз ,ако съм го слушал него досега отдавна от глад да съм умрял
Mr800Days- Писачко
-
Обаче ,тоя е голем чешит ,какви само ги разправяше, аз еди какво си еди що си ,ей направо падах ...
myhata II- Пише та пише
-
бил търговец на строителни материали,после директор на нещо си,фантазьор.
бе байно ти ,ако си стока няма и да си помислиш за канатско,а ще си тъчеш чергата там където си.
бе байно ти ,ако си стока няма и да си помислиш за канатско,а ще си тъчеш чергата там където си.
Mr800Days- Писачко
-
що.преди ме нарита за обида на несъществуващ съфорумец.сега за кво.
Mr800Days- Писачко
-
В моя форум секи има право да го вади какъфто иска, забранил съм само да се обиждат съфорумниците.
Кога, къде и за кво?Mr800Days написа:що.преди ме нарита за обида на несъществуващ съфорумец.сега за кво.
ти си се умопомрачил,валентина-на него валентин.
аз лично предпочитам да използвам кратката форма
аз лично предпочитам да използвам кратката форма
Mr800Days- Писачко
-
Ми то същото и за Батката тогааа
myhata II- Пише та пише
-
батко-батка.валентин-валентина.кво толкоз сложно има за разбиране
Mr800Days- Писачко
-
Батко или батка съдържа в себе си мъжки род, означава по-голям брат и каквото окончание да му сложиш не се променя значението, доакто Валентин е мъжко име, а Валентина - женско.
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009
Ми не е така Водъ,земи прочети Под Игото ,много мъжки имена завършват на А
myhata II- Пише та пише
-
Мухата и Батето що се ядете с Вальо той не е лошо момче оставете го да си извърви пътя към Голгота той сам ще прецени дали е успешен или загуба на време.Верно е че е доста надъхан ама съгласете се че сички сте били така преди да си купите билетза Канада.Айде наздраве уж щяхте да идвате тва лято на Сънито пък то кво стана.......Бате идва есента и се броят пилците тогава нали не си забравил???Разпаряй дюшека и инвестирай в Бляк сий пропъртис сега му е времето...после като дойдат турците, кипърците и евреите заради казината ще е късно!!!
lonly wolf- Писачко
-
Брой мнения : 741
Рождена дата : 02.02.1973
Възраст : 51
Местожителство : България
Дата на регистрация : 16.01.2009
Ми ядят се с Вальо щото нали требва се с некой да се ядят, а той е най-удобен щото е пич и е решил да направи нещо като хората до края и за тва им е вътре.
да ама не е честно тва...щото е готин пич и не заслужава това отношение...между другото снощи се напих и си загубих портфейла с всичките докс в него и с 300лв пари и днеска ми го върнаха непокътнат със сичките пари в него явно има свестни хора още у БГ.
lonly wolf- Писачко
-
Чесно нема никаде, за тва сме в тиняка, да виеме врат.
Иначе, свестни хора има насякъде, разбира се, на някои места и в някои държави са повече, другаде по-малко ...
Иначе, свестни хора има насякъде, разбира се, на някои места и в някои държави са повече, другаде по-малко ...
аз днес повярвах в добротата и в много други работи дето се казват тривиални ама те за това са тривиални щото са истински ......
lonly wolf- Писачко
-
аз лично се ям с Вальо защото на няколко пъти си помисли,че може да ме уязви по някакъв наин намесвайки се в личния ми живот ,чул ,недочул от устата на някой клюкарин след като беше безпомощен да ми опонира с други средства.обаче тези работи или не са забелязани или умишленно не са забелязвани.де да знам.предполагам първото.лично на мен такива малки хора не ми вдъхват нужното уважение и респект и ме освобождават от ангажимента ми към тях да подхождам сериозно,като добавим и факта на нечуваемост на различното от тяхното мнение съвсем ми се охлаждат намеренията за един по сериозен разговор и не ми остава нищо друго освен ирония,подигравка и насмешка ,която може би не е съвсем заслужена от тяхна страна ,но с/у голямото АЗ на хора които не ме познават лично и боравят само с предположения арсенала ми за противодействие е доста изчерпан и се ограничава до горе споменатите 3 начини на поведение.
или по просто казано,както съм казвал и друг път -каквото почукало такова се обадили.аз не съм клоун за да се правя на всекиму удобен според собственните му капризи.
или по просто казано,както съм казвал и друг път -каквото почукало такова се обадили.аз не съм клоун за да се правя на всекиму удобен според собственните му капризи.
Mr800Days- Писачко
-
Aма ,мене ме уважаваш,дай и аз да те уважа ,да те прегърна отзад
Ко ти пука бе
Ко ти пука бе
myhata II- Пише та пише
-
ти си пичка,на тебе мога да се дам.
значи преди 2-3-4 години бачках в една много голяма транспортна фирма .ярда и беше почти километър на километър ,навсякъде пълно с камиони и трейлъри,на всичко отгоре и сняг над коленете ,а аз взех ,че си загубих портомонето,ама разбрах чак след обяд когато бях на баира на ст.Илер и ме спряха куките за проверка .оказа се ,че документите ги няма и звъня на диспечерката ,а тя ми вика портомонето е в офиса.куките ме пуснаха щото имах на врата пънч карта със снимка и не ми направиха проблем.вечерта си прибрах порт. с цялата му наличност кредитни,дебитни,шоф. и здравни книжки които държах там,липсваше само кеша -65д.тоя дето го е намерил да е жив и здрав и съм му опростил отдавна почерпката,можеше да го ритне някъде в снега и дат.с.ит.
значи преди 2-3-4 години бачках в една много голяма транспортна фирма .ярда и беше почти километър на километър ,навсякъде пълно с камиони и трейлъри,на всичко отгоре и сняг над коленете ,а аз взех ,че си загубих портомонето,ама разбрах чак след обяд когато бях на баира на ст.Илер и ме спряха куките за проверка .оказа се ,че документите ги няма и звъня на диспечерката ,а тя ми вика портомонето е в офиса.куките ме пуснаха щото имах на врата пънч карта със снимка и не ми направиха проблем.вечерта си прибрах порт. с цялата му наличност кредитни,дебитни,шоф. и здравни книжки които държах там,липсваше само кеша -65д.тоя дето го е намерил да е жив и здрав и съм му опростил отдавна почерпката,можеше да го ритне някъде в снега и дат.с.ит.
Mr800Days- Писачко
-
Страница 20 от 34 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 20 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman