Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 23 от 34
Страница 23 от 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Re: Forum BgCanada
Ами и аз им пожелавам,ама те трябва да разберат че не всеки може да има много и да бласкат и да не бласкат това е ,идеята ми беше живейте си живота !!
Ти какво си мислиш че аз със блъскане ли ги имам тези имоти ?
Не,това е със поколения ,та затова не си давайте много зор !
Ти какво си мислиш че аз със блъскане ли ги имам тези имоти ?
Не,това е със поколения ,та затова не си давайте много зор !
myhata II- Пише та пише
- Брой мнения : 6266
Дата на регистрация : 13.01.2009
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Възраст : 56
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Дата на регистрация : 12.01.2009
Мухи, а аз за мойте 4 години разбрах, че "Уж" съм дошла за доброто добруване на мойте деца и още се опитвам да си повярвам.myhata II написа:Даниелка,аз за 4г в Канада разбрах че има всекакви хора,сега като си направих кафе се светнах че,всичко е от битието
Сега обаче ще ме извиниш, ама семейните - майчини задължения ме зоват. От снощи имам болен на легло с 39 градуса и съм се разкикерила м/у детската и кухнята.
Лек ден ти желая и дано и моя бъде такъв, се надявам.
По-леко с форумното присъствие... виждаш, че файда много няма!
Както казва Джорджа7 нека си правим густото... а за останалите, които не могат, ги утрепи с мълчание... нека те си мислят, че духове от недалечното форумно минало ги навестява!
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Ми явно не е до това какво имаш, а къде ти се живее повече. Тия имоти там ти помагат да си по-безгрижен тука. И си от 3 и полвина години Муха, много закръгляш нагоре.myhata II написа:Даниелка,аз за 4г в Канада разбрах че има всекакви хора,сега като си направих кафе се светнах че,всичко е от битието
Гледай сега аз имам 2 апартамента и 2 къщи в центъра на Пловдив,имам и вила на 20 км с подземен гараж , имам и къща в Копривщица,ми тея които са дошли тук какво имат -НИЩО-следователно и блъскат ,за къща и моргиджи ,или 2 седмична почивка в България
"Битието определя съзнанието" !!!
ей Мух,ти си за убиване бре.изсрал си се на всичко дето е създавано от пра дядо ти,дядо ти и баща ти и си се наврял на майна си райна да гониш михаля.
това твоето е направо престъпление.
аз лично бих имигрирал за втори път от българия единственно ,ако раната там не ми стига,наживях се достатъчно на ;западния; свят и честно казано не ме влече .камакът си тежи на местото .
това твоето е направо престъпление.
аз лично бих имигрирал за втори път от българия единственно ,ако раната там не ми стига,наживях се достатъчно на ;западния; свят и честно казано не ме влече .камакът си тежи на местото .
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Прав си Джорджа, прав си! Скоро се чух с мой познат от студентките години... значи близо 15 години не сме се чували и виждали ( хехехе, изненадата беше и за двамата!), та аз му казах, че сега тук се чувствам по-добре, отколкото в БГ. Той на моменти имах чувството, че изревнува това мое чувство... и още повече, че и неговите кумци на края на този месец заминават за Торонто, като че ли така де се каже разпали обстановката... взе да ми се репче, не сме били българи... ей такива, а в същото време кълне разни данъчни дето през месец му правели ревизии на фирмата и сега трепери каква глоба па ще му залепят. Аз му казах, че точно от този лай**ярник съм се спасила, 'щото знам е какво е да си дребен собственик на фирма и ако не си вързан за някой по-по... ( а той нямал куража за това!!)... тогава си господин никой и затова данъчните само такива като него ще дупят, 'щото трябва да се пълне тая хазна с пари за пенсиите... Та аз малко се поотдръпнах след като той така ми се нахвърли ... Имам един форумен познат ( не е от този форум ) - той например казва че е гражданин на света... днес е в Канада, утре може да отиде в Европа, Азия.. където му се отвори парашута. Той се чувствал добре навсякъде. Аз също съм за сега по-добре ... не плащам моргидж, кола... и прочие. На този етап и не искам да се забивам с това. Тук не си заслужава да се прави такава инвестиция... винага съм твърдяла че цените на имотите са една спекулация и то изкуствена във Ванкувър.7george написа: а къде ти се живее повече.
Муха... имотите понякога не са най-определящия фактор. Аз също като теб ги имам и като им го кажа на тези тук ... акъла не им го побира как можем да имаме и собствен апартамент (а не на банката!) и къща на 3 етажа и земи...,който пустеят... и тогава им отговарям, че аз съм тук, защото моята държава няма управници и позволяват беззаконието да се разпростира 20 години. Това е!
danielle- Писачко
-
Сички те прави, за себе си. Само не знам, що трябва още да има някакви съмнения, толкова време след преместването ни.
значи на твоя човек нещата му не са съвсем читави.
ако фирмата му е наред кво го бърка дали ще го дупят всеки ден или един път месично.ама той явно не е и ако си мисли ,че ако дойде тук и я кара така както я кара в рио бургазейро е в дълбока заблуда.
ако фирмата му е наред кво го бърка дали ще го дупят всеки ден или един път месично.ама той явно не е и ако си мисли ,че ако дойде тук и я кара така както я кара в рио бургазейро е в дълбока заблуда.
Mr800Days- Писачко
-
не бе Бате, проблема е 4е през 2004 куцо, кюраво и сакато се наФърли на имотния бизнес да зарибяваме баби и дедовци англичани на си купят къщи.. после тези къщи станаха цели вилиджи.. все пак съгласи се че купуваш земя, па нали този комплекс трябва да бъде одобрен от хиляди инстанции... било кметски, областни.. и прочие бюрокращина... плащаш на архитекти... и от там парите май ти свършват и ти трябва: к'во? ами сухо... банките дават, ама лихвата си е лихва... имот още няма построен и продаден, а банката не пита... иска си своето... та това е... и като се вземе предвид факта, че действието не се развива по българското черноморие, а на дунавския бряг... нали се сещаш за какъв ми ти печеливш бизнес става дума.
а по черноморието далаверите, хотелите, вилиджите.., ловните дружества, горските заменки, отдавна са разпределени... поне тези до Обзор... на север към Варна ми е мътна Индия!
а по черноморието далаверите, хотелите, вилиджите.., ловните дружества, горските заменки, отдавна са разпределени... поне тези до Обзор... на север към Варна ми е мътна Индия!
danielle- Писачко
-
И тука идва дилемата Даниеле кое по добре ,къща от дърво и комшии малоумници и бездушници или къща от тухли с комшии къде злобари ,къде хора
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
И Батето ли е праф за себе си?7george написа:Сички те прави, за себе си. Само не знам, що трябва още да има някакви съмнения, толкова време след преместването ни.
Ми за Даниеле не знам, ма мене лично тия къщи тука ме кефят бая повече.myhata II написа:И тука идва дилемата Даниеле кое по добре ,къща от дърво и комшии малоумници и бездушници или къща от тухли с комшии къде злобари ,къде хора
Освен тва, ако искаш тука можеш да си направиш и къща от алуминий, докато в БГ-то най-вероятно да не можеш да си направиш къща от нищо.
А относно съседите не ми дреме кви са, нито в България нито тука не съм имал нужда да съм в някакви отношения със съседите си, повечето от приятелите ми са били и са от далече.
Marginal написа:Даниеле, губиш си времето да обясняваш на Батето квото и да било по въпроса.
Tи пък отдавна си изспуснал конците у Бгто ,кво знайш ти ,от 88г до сеа едно 20 г момиче е станоло за женене
myhata II- Пише та пише
-
Ми да, кой може да му казва къде да ходи и колко да стои.... Щом му е мъка тука. Аз се чакам да напише: "Здравейте от Черноморието... "Marginal написа:
И Батето ли е праф за себе си?
Вярно, те ся късно им излиза късмета...myhata II написа:Tи пък отдавна си изспуснал конците у Бгто ,кво знайш ти ,от 88г до сеа едно 20 г момиче е станоло за жененеMarginal написа:Даниеле, губиш си времето да обясняваш на Батето квото и да било по въпроса.
Гоша ,и батето ти го каза и всеки го знае ,колкото повече време седиш тука,по трудно ще се настройш у бгто ,та настройва се човека
myhata II- Пише та пише
-
ма що да си губи времето,дава ми примери все за ора дето са се напънали да лапнат кокал по голям за техните уста.
нямал бил парици кеш,ама тръгнал да прави буизнес ,ми естественно,че ще яде дървото.решил с 30К да спечели набързо 300к,де го има тоя филм.
я се вземете малко в ръце,огледайте се кво става около вас и какви са шансовете за безпаричници като мен и вас да оцелеят,мерете се премерено,който е прост може да оди да се трепе с мечката мед да яде наедно,на умния му стига да се уреди да и носи мед и да набърква малкото си пръстче в продукта.все пак по добре отколкото нищо,нали,А.
нямал бил парици кеш,ама тръгнал да прави буизнес ,ми естественно,че ще яде дървото.решил с 30К да спечели набързо 300к,де го има тоя филм.
я се вземете малко в ръце,огледайте се кво става около вас и какви са шансовете за безпаричници като мен и вас да оцелеят,мерете се премерено,който е прост може да оди да се трепе с мечката мед да яде наедно,на умния му стига да се уреди да и носи мед и да набърква малкото си пръстче в продукта.все пак по добре отколкото нищо,нали,А.
Mr800Days- Писачко
-
Някой път бърка в на мечката здирника
myhata II- Пише та пише
-
Първо не е 88ма а е 89та и фторо, за да знам кво стаа там не е нужно да съм там, гледам по телевизията почти секи ден новините и ше забраиш да ми я рекламираш България.myhata II написа:Marginal написа:Даниеле, губиш си времето да обясняваш на Батето квото и да било по въпроса.
Tи пък отдавна си изспуснал конците у Бгто ,кво знайш ти ,от 88г до сеа едно 20 г момиче е станоло за женене
Ей бре, много ги разбираш тия с настройването бре !!!myhata II написа:Гоша ,и батето ти го каза и всеки го знае ,колкото повече време седиш тука,по трудно ще се настройш у бгто ,та настройва се човека
глей по малко телевизия,вредно е за очите и яж по вече риба и сирне,фосфора и калция са полезни за здравето.
Mr800Days- Писачко
-
Ти па мноо си отворен.Mr800Days написа:ма що да си губи времето,дава ми примери все за ора дето са се напънали да лапнат кокал по голям за техните уста.
Аз например преди седмица спечелих 1 665$ с 2$ ...
Тва кво е, комбинация между задник и дирник ли?myhata II написа:Някой път бърка в на мечката здирника
Сигурно е от новите модели само за Канада розов хд 52 инча
myhata II- Пише та пише
-
И обратното си е така, затва децата са най- ОК като идват насам...myhata II написа:Гоша ,и батето ти го каза и всеки го знае ,колкото повече време седиш тука,по трудно ще се настройш у бгто ,та настройва се човека
Marginal написа:Ти па мноо си отворен.Mr800Days написа:ма що да си губи времето,дава ми примери все за ора дето са се напънали да лапнат кокал по голям за техните уста.
Аз например преди седмица спечелих 1 665$ с 2$ ...
Айдее,щом работата опира до тото не е на хубаво Маргинал
myhata II- Пише та пише
-
А ти фместо да ми светкаш кво и що да правя, земи се събуди, че после бая щи гледаме сеира (ако въпбще някога се прибереш в "Страната на Чудесата и ако имаш очи да пишеш тука).Mr800Days написа:глей по малко телевизия,вредно е за очите и яж по вече риба и сирне,фосфора и калция са полезни за здравето.
в българия от край време куцо кьораво и сакато върти контрабанда,далавера и гледа със сухо дупе риба да лови.
тия работи тук са ги правили преди 30 години и са сложили точка на процеса след като вълците са изяли агнетата.
тия работи тук са ги правили преди 30 години и са сложили точка на процеса след като вълците са изяли агнетата.
Mr800Days- Писачко
-
И тва е относително, познавам много които само за БГ-то си баят, бият си да не за да могат поне веднъж в годината да се приберат в .7george написа:И обратното си е така, затва децата са най- ОК като идват насам...myhata II написа:Гоша ,и батето ти го каза и всеки го знае ,колкото повече време седиш тука,по трудно ще се настройш у бгто ,та настройва се човека
Аз, въпреки че съм почти 50 годишен въркулак, още утре ако ми скимне и се махам на другия край на планетата и то с голем кеф.
Страница 23 от 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 23 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman