Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 28 от 34
Страница 28 от 34 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34
Re: Forum BgCanada
А, не знам, тва явно е твойто мнение, ма не и мойто.
Познавам лично "Нови мераклии" например от оня форум и мога да ти кажа, че не пишат само щото повече нямат нужда да пишат (имайки предвид че вече са дошли тука) и правят толкова много пари, че аз и ти можеме само да им дишаме прахта ...
Познавам лично "Нови мераклии" например от оня форум и мога да ти кажа, че не пишат само щото повече нямат нужда да пишат (имайки предвид че вече са дошли тука) и правят толкова много пари, че аз и ти можеме само да им дишаме прахта ...
Последната промяна е направена от Marginal на Вто 01 Дек 2009, 22:02; мнението е било променяно общо 1 път
Голям празъ,като те чете човек само пари са ти в главата !!!
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
Зачетох се в правилника на бгканада.ком. В точка 4, ето какво е отбелязано като правило, което всички участници ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ИМА САНКЦИИ -БАН, ИЗГОНВАНЕ И Т.Н.
4. Форумите се правят от българи за българи. Не се разрешават обидни коментари за България , особено по отношение на нейната култура и история.
така, така... не се разрешават... значи излиза, че модераторския екип на бгканада е толкова зает да влиза в някакви просташки спорове, на вместо да си гледа работата... а именно по точка 4 от ТЕХНИЯ ПРАВИЛНИК. Системно участниците наричат България - Булгаристан, Чалгария... и прочие епитети. Дори като лого под никовете си ги окачат, което както и да го погледнеш си е обида към държавата. В този ред на мисли излиза, че доста от настоящите и бивши участници на бгканада би трябвали отдавна да са санкционирани само по тази точка, нали? Но действителността показва друго: участниците биват гонени, защото казват истината "от сърце" на Модераторите...
4. Форумите се правят от българи за българи. Не се разрешават обидни коментари за България , особено по отношение на нейната култура и история.
така, така... не се разрешават... значи излиза, че модераторския екип на бгканада е толкова зает да влиза в някакви просташки спорове, на вместо да си гледа работата... а именно по точка 4 от ТЕХНИЯ ПРАВИЛНИК. Системно участниците наричат България - Булгаристан, Чалгария... и прочие епитети. Дори като лого под никовете си ги окачат, което както и да го погледнеш си е обида към държавата. В този ред на мисли излиза, че доста от настоящите и бивши участници на бгканада би трябвали отдавна да са санкционирани само по тази точка, нали? Но действителността показва друго: участниците биват гонени, защото казват истината "от сърце" на Модераторите...
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Дата на регистрация : 12.01.2009
Е, Даниеле, ти не разбра ли че там има ПРИВИЛИГЕРОВАНИ потребители, за разлика от някои други форуми.
Странджата ми е приятел, ма бая време не писа щото му триех мненията които според мене съдържаха обиди към съфорумници ...
В оня форум не е точно така.
Странджата ми е приятел, ма бая време не писа щото му триех мненията които според мене съдържаха обиди към съфорумници ...
В оня форум не е точно така.
danielle написа:Зачетох се в правилника на бгканада.ком. В точка 4, ето какво е отбелязано като правило, което всички участници ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ИМА САНКЦИИ -БАН, ИЗГОНВАНЕ И Т.Н.
така, така... не се разрешават... значи излиза, че модераторския екип на бгканада е толкова зает да влиза в някакви просташки спорове, на вместо да си гледа работата... а именно по точка 4 от ТЕХНИЯ ПРАВИЛНИК. Системно участниците наричат България - Булгаристан, Чалгария... и прочие епитети.
--- Здравей danielle,
В днешна България живеят както жители на древни потомци, така и пришълци от Азия. Азиатските цигани обичат да се отъждествяват с Булгаристан (днешен Татарстан), Балхирия, Чалгирия и т.н. Забелязал съм обаче, че това не се прави, защото тачат и почитат България по-малко от други, например тебе. Те го правят от невежество.., поради недостиг на години в училище или елементарна човешка простотия. Всички обаче са били прости преди да поумнеят, това е ясно. Поради тази причина е наложителен контакт и диспут с тези хора за изясняване на фактологическото положение по отношение на името "България", а не делене на приятели и врагове. Разбира се има и невменяеми поради генетични причини или поради гонене да други интереси. Считам обаче че такива "българи" са малцинство и не са преобладаващи в нито един български форум с изключение може би на Бойна слава, който си е обикновена проруска агитационна служба. Скоро имаше едно момче от бг.история, което търсеше българи и в Малайзия, но му бе обяснено "като на човек" и сега най-вероятно търси в другата, релната история, потвърждение за личните си търсения. Един нормално скроен човек не може да приеме, че може да има разрешение за обидни епитети не само по отношение на България, но и на която и да е друга държава или народ. Аз скоро също се записах в бг.канада, но не виждам интересен разговор в който мога да участвам. В края на краищата всеки сам си избира хората с които да разговаря и ако не иска (по разни причини) никой не го кара насила да се пъха там. В нет. пространството за всеки пътник си има влак. Така, че известното противопоставяне на този форум срещу форума на бг.канада и обратно, не е белег на някаква по-висока култура или нещо което си струва да се спомене, а по скоро на юношески неизживяни страсти. Самото това състояние на отношенията пък показва и инфантилизъм на самите българи, участващи в обидите и противопоставянето, а не на културни срещу елементарни, учени срещу прости, и "казващи истината" срещу "ментаржии". Т.е. наместо да са "средище на българщината, културата или знанието" форумите се израждат до "чат на махлата". Това е което имам да ти кажа и ти го казвам, понеже забелязвам, че речта ти е нормална и ще разбереш това което съм написал, както и това което не съм написал.
Поздрави.
Дори като лого под никовете си ги окачат, което както и да го погледнеш си е обида към държавата. В този ред на мисли излиза, че доста от настоящите и бивши участници на бгканада би трябвали отдавна да са санкционирани само по тази точка, нали? Но действителността показва друго: участниците биват гонени, защото казват истината "от сърце" на Модераторите...
Marginal написа:Боцман, мене от там ме изгониха и направих тоя форум след тва ...
---Здрасти Маргинал,
"Изгонили" няма как да е верния глагол при това действие амиго. Тези глаголи "изгонен, прогонен, прокуден" са внедрени от хора с беден речник и големи претенции, да придадат някаква тяжест на безтегловния нет в който се разпореждат. Форумите са виртуално пространство (независимо кой ги притежава) и там говориш със всички и никой едновременно. Те не са направили нищо повече освен да спрат достъпа ти до този форум. Това аз никак не мога да го приема като "изгонване". Спрян достъп като формулировка според мен е правилно до същността на самото действие и всякакви други "напомпани" формулировки са неоправдана или неосъзната грандоманщина на модераторите. Формулировката Не се разрешават обидни коментари за България лично на мен ми звучи като чл. № 1 от комунистическата конституция. Може да се разбира както ти скимне, стига да имаш желание да пратиш някого за храна на беленските прасета.
Поздрави.
Драсти Боцман, така е горе долу относно изгонването и спрения достъп.
А иначе, оня форум си е комунистически.
А иначе, оня форум си е комунистически.
здрасти на морския :)))
много добре си го написал - СПРЯН ДОСТЪПА!
И на мен се опитаха да го спрат, ама това както казваш е само една техническа подробност, която е незначителна. Не се е намерил още Администратор/Модератор, който да спре тока на ПС-то ми, така че да накарат и пръстите ми да спрат да тракат по клавиатурата.
поздрави и се надявам да се забавляваш във форума на "изгонените"... ние вече от почти година го правим
И на мен се опитаха да го спрат, ама това както казваш е само една техническа подробност, която е незначителна. Не се е намерил още Администратор/Модератор, който да спре тока на ПС-то ми, така че да накарат и пръстите ми да спрат да тракат по клавиатурата.
поздрави и се надявам да се забавляваш във форума на "изгонените"... ние вече от почти година го правим
danielle- Писачко
-
здрасти на морския :)))
поздрави и се надявам да се забавляваш във форума на "изгонените"... ние вече от почти година го правим.
Здрасти,
Аз обаче с приятели нещо нямам приказка - освен тихо и кротко да си шораме бирата. По ме блазнят "закачките" тук -там.. Една капка "червена" кръв е по-ценна от бидон бира. Затова съм привърженик на "кръвопускането" или на "обезмасляване" с вендузи, те такива методи. Не съм забелязал досега бг.канада да е "червен" форум, а пък съм от тези простаци дето вярват само да очите си. "Поживем - увидим".
Поздрави.
поздрави и се надявам да се забавляваш във форума на "изгонените"... ние вече от почти година го правим.
Здрасти,
Аз обаче с приятели нещо нямам приказка - освен тихо и кротко да си шораме бирата. По ме блазнят "закачките" тук -там.. Една капка "червена" кръв е по-ценна от бидон бира. Затова съм привърженик на "кръвопускането" или на "обезмасляване" с вендузи, те такива методи. Не съм забелязал досега бг.канада да е "червен" форум, а пък съм от тези простаци дето вярват само да очите си. "Поживем - увидим".
Поздрави.
Споко, не е късно, ше поживееме и ше видиме ...
Когато един ден тръгнеш да флизаш там и разбереш че вече не можеш и почнеш да се чудиш що, пак ше си полафиме по въпроса.
Когато един ден тръгнеш да флизаш там и разбереш че вече не можеш и почнеш да се чудиш що, пак ше си полафиме по въпроса.
Marginal написа:Споко, не е късно, ше поживееме и ше видиме ...
Tи чудиш ли се ?
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
кво сте се умълчели бе пичове.да не ви е затрупал снега.
и тук падна първия сняг.чакахме го с нетърпение за да може в събота да заколиме прасето.ще има пресно свинско с винско пред камината и няколко 100 либрови каки обслужващ персонал.купил съм им на всичките червени жартиери да са в унисон с празника.
айде и умната.
и тук падна първия сняг.чакахме го с нетърпение за да може в събота да заколиме прасето.ще има пресно свинско с винско пред камината и няколко 100 либрови каки обслужващ персонал.купил съм им на всичките червени жартиери да са в унисон с празника.
айде и умната.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Аре бе, ти ли ни обаждаш че сме се умълчали ???
Където обаждаш по един лаф на месец.
Айде да ви е сладко, ние тука сме на диета ...
Пак никви снимки не обаждаш ...
Където обаждаш по един лаф на месец.
Айде да ви е сладко, ние тука сме на диета ...
Пак никви снимки не обаждаш ...
Bate kazi kakvo stava po BG?
Njama li da se pohvalish s njakoja studentka pokraj Studentskite prznici?
Njama li da se pohvalish s njakoja studentka pokraj Studentskite prznici?
Бате, и от тях ли ги сложи в контейнера? В БГ-то няма от тукашната порода, предимно са без лунички по гъза...Mr800Days написа:кво сте се умълчели бе пичове.да не ви е затрупал снега.
айде и умната.
Interesni nesta stavat v BgCanada skoro moze da ochakvame novi saforumnici i po goljam trafik tuk.
Dobrovolno napuskat koraba nedovolni ot upravlenieto bez da sa zaseganti licno napuskastite.
Tova go slagam i tuk da stoi stoto mozi i da izchzne ot drugia forum?
Da vidim kakvo ste otgovori Linko.
Линко написа:
Цитат:
-----------
Едни мерят успехите си в пари и имоти, други в наличието и брой
приятели, трети в количество спомени от преживявания и емоции, четвърти
в напредването в кариерата, пети в нещо съвсем друго и т.н. и т.н.
Добре де Линко айде открехни ни кои са твоите мерки дето са правилини.
-
Кои са ти приятелите на теб? На 60 години дойде в Канада да правиш нови
приятели така ли? Какви приятели може да имаш като отиде да се молиш за
социал? Кой нормален, работещ, уважаващ себе си човек ще иска да е
приятел с човек като теб дето рекламира социала та даже насърчава
хората да взимат социал и да работят на черно щото така било по изгодно
от колкото на бяло?
- Какви спомени, преживявания, емоции имаш ти? Спомена със социалния работник ли ти донесе емоциите дето ги нямаше в БГ?
Заведе ли жената и детото някъде на ваканция дето са истинските спомоени и преживявания? Не си.
Еми не става хем социал, хем приятни спомени, хем екзотични емоции от ваканции.
- Каква кариера направи ти в Канада и виждаш ли се някога да направиш такава? Кога ще кажеш ясно какво точно работиш?
Да ти припомням ли думите дето каза че си дошъл в Канада да си караш спокойно старините? Това ли е кариерата?
- Айде кажи кое е това нещо "съвсем друго" което ние не го разбираме ама ти го разбираш.
Що
си кривиш душата като тук във форума 95 % от хората са икономически
имигранти и са тук заради по високата заплата от работа, заради по
лесната възможност да си купят имот щото в Бг не са имали възможност
заради високи цени на имоти и ниски заплати с които моргидж не може да
се плаща и да се живее нормално.
В Канада са заради възможноста да попътуват някъде по света щото могат да си го позволят за разлика от БГ.
Повечето са материални облаги но те имат цена.
Цената
е по далеч от приятели които си имал от 20 години, далеч майка, баща ,
роднини, повече време прекарано в дома пред компютъра и ТВ вместо сред
хора. Тези горните ограничения ( цената която се плаща ) са за нормални
работещи хора. За социаладжии е умножено по 2-ве щото нито на ваканция
могат да идат нито до Бг за да видят приятели и роднини за разлика от
работещите.
Da vidim kakvo ste otgovori Linko.
Линко написа:
Цитат:
-----------
Едни мерят успехите си в пари и имоти, други в наличието и брой
приятели, трети в количество спомени от преживявания и емоции, четвърти
в напредването в кариерата, пети в нещо съвсем друго и т.н. и т.н.
Добре де Линко айде открехни ни кои са твоите мерки дето са правилини.
-
Кои са ти приятелите на теб? На 60 години дойде в Канада да правиш нови
приятели така ли? Какви приятели може да имаш като отиде да се молиш за
социал? Кой нормален, работещ, уважаващ себе си човек ще иска да е
приятел с човек като теб дето рекламира социала та даже насърчава
хората да взимат социал и да работят на черно щото така било по изгодно
от колкото на бяло?
- Какви спомени, преживявания, емоции имаш ти? Спомена със социалния работник ли ти донесе емоциите дето ги нямаше в БГ?
Заведе ли жената и детото някъде на ваканция дето са истинските спомоени и преживявания? Не си.
Еми не става хем социал, хем приятни спомени, хем екзотични емоции от ваканции.
- Каква кариера направи ти в Канада и виждаш ли се някога да направиш такава? Кога ще кажеш ясно какво точно работиш?
Да ти припомням ли думите дето каза че си дошъл в Канада да си караш спокойно старините? Това ли е кариерата?
- Айде кажи кое е това нещо "съвсем друго" което ние не го разбираме ама ти го разбираш.
Що
си кривиш душата като тук във форума 95 % от хората са икономически
имигранти и са тук заради по високата заплата от работа, заради по
лесната възможност да си купят имот щото в Бг не са имали възможност
заради високи цени на имоти и ниски заплати с които моргидж не може да
се плаща и да се живее нормално.
В Канада са заради възможноста да попътуват някъде по света щото могат да си го позволят за разлика от БГ.
Повечето са материални облаги но те имат цена.
Цената
е по далеч от приятели които си имал от 20 години, далеч майка, баща ,
роднини, повече време прекарано в дома пред компютъра и ТВ вместо сред
хора. Тези горните ограничения ( цената която се плаща ) са за нормални
работещи хора. За социаладжии е умножено по 2-ве щото нито на ваканция
могат да идат нито до Бг за да видят приятели и роднини за разлика от
работещите.
Справедливост по Линковски:
Най-големия майтап е, че той описва много точно .... себе си
Или както каза Преуспял (и темата беше запокитена в кофата)
hadministratora написа:
Без да имам и най-малка представа, кой е въпросният потребител искам да попитам: не е ли по-правилно подобни потребители да бъдат заключени и пратени в кофата, от колкото темите, които опорочават?
Linko написа:По-правилно е естествено, но няма формален повод да се направи. Такива потребители формално не нарушават правилата на форума и дори и когато се заяждат гледат да не употребяват обидни и вулгарни изрази, каквито е записано, че са забранени. Те просто спамят всяка една тема, постоянно връщайки нещата към собствената си персона, своите мисли и разбирания, своите преценки и т.н. И всяко противоположно мнение се отрича или осмива. Твърденията им не се базират на нищо, но според тях те говорят на основата на неоспорими факти, докато всяко доказателство на отсрещната страна е неоснователно, клевета и обида. Повтарят все едни и същи неща до втръсване, досадни са и на някои потребители не им издържат нервите и започват да ги обиждат. Което веднага налага намесата на модератор, темата се заключва и/или захвърля в кофата, изтървалият нервите си бива наказан а досадникът се усмихва самодоволно и още по-уверено и с по-голям хъс се впуска да прави същото в следващата тема.
Най-големия майтап е, че той описва много точно .... себе си
Или както каза Преуспял (и темата беше запокитена в кофата)
Преуспял написа:
Въпросът ми е принципен, макар че причината за него са действията на Линко.
Не е нормално потребител, който редовно влиза в пререкания с други потребители да има способността да трие мненията им и да заключва теми както и когато му изнася.
Още повече, когато той е авторът на най-грозните и злобни думи (по адрес на Илияна преди ден-два) които някога съм чел тук.
Айде със здраве.
filipne- Писачко
-
Брой мнения : 591
Местожителство : Montreal
май това си му е навик на екс-военния -да обижда жените, изглежда като се чувства безпомощен - ги напада с изливаща помия. да не забравяме, че именно тук в този форум той ме квалифицира с нелицеприятни епитети и не мога да разбера наглостта, с която продължава да обижда и други жени.
гледам модата да се показваме пак на преден план излязла. айде и аз да не остана по назаде... ей ма на на моя аватар. сега да видим кой е по-личен, а???
гледам модата да се показваме пак на преден план излязла. айде и аз да не остана по назаде... ей ма на на моя аватар. сега да видим кой е по-личен, а???
danielle- Писачко
-
Filipne mnogo ti e hubava snimkata.
Slozi ja i v drugia forum da go stjaga fuzrazkata vseki pat kato te vidi uniformenia.
Na Daniele sasto e hubava ama ne znam dali moze da ja slozi v drugia forum.
Slozi ja i v drugia forum da go stjaga fuzrazkata vseki pat kato te vidi uniformenia.
Na Daniele sasto e hubava ama ne znam dali moze da ja slozi v drugia forum.
Хъли, ама аз и не държа да се показвам в бгканада. Тук си е добре!!! Който иска да заповяда да ме гледа.
Марги, ти що не вземеш да спретнеш една анкета: Кой? Коя е най-готин/а в ТОЗИ форум?
Марги, ти що не вземеш да спретнеш една анкета: Кой? Коя е най-готин/а в ТОЗИ форум?
danielle- Писачко
-
Даниелке, много си била симпатяга ти бе душа,да е жив и здрав мъжат ти да ти се радва, и ти де и ти да си жива и здрава и все така усмихната
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Е, щото ше стане много по комунистически, главатаря да спретва анкети и да ръководи кой къф е.danielle написа:Хъли, ама аз и не държа да се показвам в бгканада. Тук си е добре!!! Който иска да заповяда да ме гледа.
Направете го вие тва, имате сичките нужни права ...
Страница 28 от 34 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 28 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman