Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 22 от 34
Страница 22 от 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Re: Forum BgCanada
Винаги и насякъде има и е имало "ваши" & "наши", само където някои личности не искат да си го признаят.
Арми, ако е така, то излиза, че Коко и неговата чета сами си противоречат. Защото в техния "устав" е написано, че НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ПОДЛЪГВА ИЛИ ИЗНАСЯ ЛЪЖИ, КОИТО СА В УЩРЕБ НА НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ. Така написано, значи, че Колев с провокацията, която изнесе, че бил отказал работа за 120К и почнал като директор на третия ден от кацането си... еми на това по-голяма ЛЪЖА здраве му кажи. И разбира се понеже той е от редиците на онзи другия форум, дето бил по-различен, по думите на Валентин... и в крайна сметка не Колев, а филипне го отнесе. Те и без това му търсиха цаката как да се оттърват от него...ARMY написа:
Сам се подлъга на провокациите- никой не ти е виновен!
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Дата на регистрация : 12.01.2009
Ми що му се връзва?
ARMY- Пописва
-
Брой мнения : 352
Рождена дата : 04.02.1967
Възраст : 57
Местожителство : Mississauga
Дата на регистрация : 14.01.2009
абе заебете ги овчарите от розАвия форум.не виждате ли ,че са отшумели ,ако ще и да си въртят дъртите ебливи задници на 360 градуса.
времето доказва твърдението ми,че са отшумели.нямат я оная посещаемост за която си мечтаеха като отстранят мен и някои други индивиди ,които все им серяха в гащите .
гледам на последък и тактиката им да баламосват ;новите мераклии; също е обречена на неуспех след като такива ярки техни произведения като драго-пожарната и редица други и те им биха шута осъзнали се ,че ползите от тяхните безценни съвети са в десетки пъти по малки сравнимо с щетите които са им нанесли с олигофренските си мнения в които бяха се вкопчили като удавници за сламка.
времето доказва твърдението ми,че са отшумели.нямат я оная посещаемост за която си мечтаеха като отстранят мен и някои други индивиди ,които все им серяха в гащите .
гледам на последък и тактиката им да баламосват ;новите мераклии; също е обречена на неуспех след като такива ярки техни произведения като драго-пожарната и редица други и те им биха шута осъзнали се ,че ползите от тяхните безценни съвети са в десетки пъти по малки сравнимо с щетите които са им нанесли с олигофренските си мнения в които бяха се вкопчили като удавници за сламка.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Абсолютно си прав Арми... който се връзва изглежда гърми... но и все пак форума казва, че бил направен с цел да подпомага новите по патя им отвъд океана, нали? Е с какво им помага Линко, аблъд, Колев, Гийка - ами каква полза от техните мнения, изкл. Линко в частта си за Квебек, където си е научил добре урока, та полза от тях не съм видяла, а и не виждам. Виждам само едни мерки ( Жоре, казах ти аз не тук онзи с големия *Уй да го показваш, ами там...там му е мястото) кой как като дошъл и станал, ама веднага "директор" на нещо си... Ами нека като са ербапи да кажат повече как става това? Та барем и ние нещо да намажем от техния експириънс така да се каже...ARMY написа:Ми що му се връзва?
danielle- Писачко
-
Аз не съм "ербап', ма спокойно мога да кажа за Табарнашко, че бая помага ако жена се направи на бита и/или изнасилвана курва или хомо-сексуалистка и мъж се направи на швестерка.
Предполагам че далаверата важи за цяла Канада, да не кажа и за цяла С. Америка.
Предполагам че далаверата важи за цяла Канада, да не кажа и за цяла С. Америка.
опазил ме господ от горе цитираните.от техния експирианс ,ако пия вода отдавна от глад да съм умрял.
Mr800Days- Писачко
-
filipne, да те питам - теб отново ли те баннаха?
danielle- Писачко
-
danielle написа:filipne, да те питам - теб отново ли те баннаха?
А,, още не ... Надоиса си стои щото няма кой да го махне. За сметка на това новия ми подпис вече три пъти изчезва изненадващо. Ето го и самият подпис:
Linko
filipne, кой и с какво те обиди, моето момче? Аз не видях никъде да ти споменават конкретно ник-а. Ако някъде си разпознал себе си, съжалявам.
filipne- Писачко
-
Брой мнения : 591
Местожителство : Montreal
Дата на регистрация : 13.01.2009
Да ама Линк казва че си бил много Злобен като си пиел бозъ
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
той, "уважаемия" Линко му е през оная работа кой какво мисли, стига "новоимигранската" любов към него да не секва. Ей на, вижте как Пожарната се е вслушал в "мъдрите" му съвети и сега яко е запретнал ръкави на тръстиката за 16$... не е лесно да си шерп, нали Драго?! Мен па кат' ме слушкат, ходят и учат езици, че после да им е лесно... 'щото на кънстръкшана кой знае какво няма да научат
danielle- Писачко
-
да живееш в албърта и да бачкаш за по малко от 20-25д. на час фор бегининг си е жив ташак.
15-16 д. вземат ордър мейкърите с електрокарчетата в складовете на гросери сторитата и ресийвинг гайовете по тези магазини.
16д. в калгари при наем минимум хилка и още толкова за детска градина са си жив ташак както казах по горе.
15-16 д. вземат ордър мейкърите с електрокарчетата в складовете на гросери сторитата и ресийвинг гайовете по тези магазини.
16д. в калгари при наем минимум хилка и още толкова за детска градина са си жив ташак както казах по горе.
Mr800Days- Писачко
-
Добре ве за Монреала колко е ,щото Аблода,въздъхна на 16 кинта,3 г чакал айвана
myhata II- Пише та пише
-
към 1600-1700 чисто на месец и вързваш до някъде гащите.за албърта с тия пари си жив умрял.
Mr800Days- Писачко
-
Мноо малко,ми как плаща бунгалото
myhata II- Пише та пише
-
Бате: ти си ми смешен отсяъде. Що ревеш на чужд гроб първо? За мене например е по-важно да си правя квото съм решил, отколото някой да ми отварял очите и да съм вървял по неговите стъпки. И далеч не всичко е инти за много хора. Даже и така да е горната сметка, (някои си остават и доживот на такива пари) ти с какво сравняваш тия цифири и стандарт? Важното е, че позволяват да се живее в Канада, да не съм в БГ. Другото е на заден план.Mr800Days написа:да живееш в албърта и да бачкаш за по малко от 20-25д. на час фор бегининг си е жив ташак.
И не звучиш убедително, стоял си тука 8 г., а викаш - не идвайте!
Скоро чух за едни новодошли българи в Калгари, дето стояли точно 3 дни се върнали обратно, яко са ги уплашили.
Ми той сега нали си има бизнес, пък и жена му праи някви парици... Муха - не четеш фнимателно.myhata II написа:Мноо малко,ми как плаща бунгалото
За кое бе ?
Като не си праф,не си праф не разбра ли сега ?
Като не си праф,не си праф не разбра ли сега ?
myhata II- Пише та пише
-
Хмм,стана интересно ,изпълзяха,ай да видим до къде ще стигнат с теслата !?!
myhata II- Пише та пише
-
Муха, не знам кой как пълзи дали на два или 4 крака, ама днес аз па изядох теслата... па аз Финовна за пълзащите плазмодии...myhata II написа:Хмм,стана интересно ,изпълзяха,ай да видим до къде ще стигнат с теслата !?!
danielle- Писачко
-
Брей Даниелке отпуски си раздавал нещо ?
myhata II- Пише та пише
-
ааа няма такова нещо Мухи... отпуските са за баровците... останалите на тръстиката да муат с мотиката... за това дойдоха в Канада, нали?
е, не сме като социала-администратор, великия "шерп"... дошъл с едничката надежда да си почива на гърба на Квебекския говермент:)))
е, не сме като социала-администратор, великия "шерп"... дошъл с едничката надежда да си почива на гърба на Квебекския говермент:)))
danielle- Писачко
-
Даниелка,аз за 4г в Канада разбрах че има всекакви хора,сега като си направих кафе се светнах че,всичко е от битието
Гледай сега аз имам 2 апартамента и 2 къщи в центъра на Пловдив,имам и вила на 20 км с подземен гараж , имам и къща в Копривщица,ми тея които са дошли тук какво имат -НИЩО-следователно и блъскат ,за къща и моргиджи ,или 2 седмична почивка в България
"Битието определя съзнанието" !!!
Гледай сега аз имам 2 апартамента и 2 къщи в центъра на Пловдив,имам и вила на 20 км с подземен гараж , имам и къща в Копривщица,ми тея които са дошли тук какво имат -НИЩО-следователно и блъскат ,за къща и моргиджи ,или 2 седмична почивка в България
"Битието определя съзнанието" !!!
myhata II- Пише та пише
-
Муа --НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ -- но предполагам че си въздух под налягане !!!!!!! Щото тези дето имат обикновенно не разгласяват по микрофона
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Значи Крали аз не съм крал ,за да ги имам разбираш ли
А кой мълчи значи нещо криви работите
А кой мълчи значи нещо криви работите
myhata II- Пише та пише
-
az nikade ne sam kazal che imam apartamenti i kashti i podzemni garaji i e po dobre da zamalchi chovek ot kolkoto da .....................
kralimarko- Писачко
-
Защо да мълчи,нали за това се бори човек за по висок стандарт и живот ,а не да кеси цял живот на едно място !
Ти как искаш да си купиш нова кола ?
Ти как искаш да си купиш нова кола ?
myhata II- Пише та пише
-
Не бе --нема проблеми ,,само прозвуча едно такаво въздухарско..аз нямам проблем да имат хората ,ОБИЧАМ капитализма и сам $$$$ ориентиран,не ме разбирай погрешно .Пожелавам на всички да имат поне колкото теб та и повече
kralimarko- Писачко
-
Ами и аз им пожелавам,ама те трябва да разберат че не всеки може да има много и да бласкат и да не бласкат това е ,идеята ми беше живейте си живота !!
Ти какво си мислиш че аз със блъскане ли ги имам тези имоти ?
Не,това е със поколения ,та затова не си давайте много зор !
Ти какво си мислиш че аз със блъскане ли ги имам тези имоти ?
Не,това е със поколения ,та затова не си давайте много зор !
myhata II- Пише та пише
-
Страница 22 от 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 22 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman