Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 25 от 34
Страница 25 от 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Re: Forum BgCanada
Той ако си изкарваше пенсията хубаво, ама виж че дава лъжовни съвети и информация, от това се възмущават хората, а не кой какво искал да направи със собствения си живот.
Вода- Писачко
- Брой мнения : 2380
Дата на регистрация : 12.01.2009
Не знам за вас ама мене Хълбой ме кефи максимално ебати и спокойния пич.....те го плюят той си мисли чевали дъжд
lonly wolf- Писачко
-
Брой мнения : 741
Рождена дата : 02.02.1973
Възраст : 51
Местожителство : България
Дата на регистрация : 16.01.2009
И то голям
lonly wolf- Писачко
-
Брой мнения : 741
Рождена дата : 02.02.1973
Възраст : 51
Местожителство : България
Дата на регистрация : 16.01.2009
значи така написано от Коко
Вземем да му помогнем на Коко в избора, какво ще кажете?
Първи - баш Линко! (тук е хубаво и на Модератора-администратор да му се припомнят тези правила, че не е редно да обижда потребители във форума!!)
Втори - Мр Вратарчев! ( за системни подигравки към Мухата, Филипне; постоянни заяждания с Успял!!)
Трети - Преуспелият..., че то като ще гони Успелия, що не и Преуспелия да го последва.
Четвърти - кой, кой.... А, що не Безкръвния, наред с Кримон.... (изглежда двамата са в постоянен конфликт) и ей го мира настъпи за около 1 година!
излиза, че отново ще се гонят хора. Ама кой този път? аз като гледам, това са все от неговия отбор. Е, ако реши да изгони Мухата и Успял.. това прави двама. Останалите 3-4-ма?Koko написа:Муха, то решението е ясно - просто трябва (отново) да изгоня 5-6 човека и ще настъпи мир.myhata II написа:Коко ,до сега се шегувах често,но сега съм много сериозен,вземи наистина мерки!!!
Не е сериозно,големи хора които се познават, да се плюят така по форумите,това ли ви е българската общност,не ви срам !!!
Но понеже ти самият повдигаш въпроса - не ти ли се струва че и на теб самият няма да навреди да преглеждаш правилата по-често?
Вземем да му помогнем на Коко в избора, какво ще кажете?
Първи - баш Линко! (тук е хубаво и на Модератора-администратор да му се припомнят тези правила, че не е редно да обижда потребители във форума!!)
Втори - Мр Вратарчев! ( за системни подигравки към Мухата, Филипне; постоянни заяждания с Успял!!)
Трети - Преуспелият..., че то като ще гони Успелия, що не и Преуспелия да го последва.
Четвърти - кой, кой.... А, що не Безкръвния, наред с Кримон.... (изглежда двамата са в постоянен конфликт) и ей го мира настъпи за около 1 година!
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Ша забраиш ,ще ти се, Мухата от там не мърда !!!
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
не ти определяш правилата Муха, ами негово роялско величие казва. Така че се прекръсти да не си Ти следващия!
danielle- Писачко
-
Коко е изтрил клеветите по мой адрес. Но наказание за Линко няма.
alaya- Почти не пише
-
Брой мнения : 160
Местожителство : Столичанка
Съди го,ако на мене ми говореха така за баща ми и гаджето ми ,леле
myhata II- Пише та пише
-
Koko se e prestaral i e iztril i otkroveniata na Linko zasto e doshal v Kanada a te bjaha ceni za novite imigranti da vidjat ot kogo vizmat saveti.
Dobre che gi kopirah otkroveniata na Linko tuk na predishnata sranica da gi ima za nevjrvastite kato mu gi pripomnja
Dobre che gi kopirah otkroveniata na Linko tuk na predishnata sranica da gi ima za nevjrvastite kato mu gi pripomnja
Бих могла, но няма никакъв смисъл. Единствено мога да го съжалявам, то всяко нещо в живота се връща.myhata II написа:Съди го,ако на мене ми говореха така за баща ми и гаджето ми ,леле
alaya- Почти не пише
-
Брой мнения : 160
Местожителство : Столичанка
alaya написа:Бих могла, но няма никакъв смисъл. Единствено мога да го съжалявам, то всяко нещо в живота се връща.myhata II написа:Съди го,ако на мене ми говореха така за баща ми и гаджето ми ,леле
Не ви знам,ама се вижте какво представлявате,събирате се заедно а после тук по форумите се плюете жестоко,това ли ви е българската общност ?!!??!
myhata II- Пише та пише
-
хахахаха, сега какво излиза, че Илиана един вид дала благословията си та Линко да я обижда... Този човек няма мярка.
Linko написа:Кой съм обидил, Илиана? Ти каза, че от моите приказки не се засягаш и мога да си приказвам каквото си искам и колкото си искам. Да разбирам ли сега, че това е било лицемерие и умишлено подвеждане от твоя страна за да можеш да се оплачеш след това и да искаш изгонването ми от форума? :)
danielle- Писачко
-
Много нагъл човек ,нямам думи .....
myhata II- Пише та пише
-
ахааа.. видях какво каза - че това му влизало в правомощията. така че имай го едно на ум. сега като се замисля сигурно е бил най-калпавия екс-военен някога клел се в служба и вярност към Родината. Пази Боже от такива родолюбци!
danielle- Писачко
-
е щом си рекъл - жив и здрав да си и членовете ти
danielle- Писачко
-
Няма да се плашите пичове,пари давае само на вързано,няма как да се източат ,а могат само да донесат още печалба.
Ако имате нужда от транспорт за ваканцията ви в България мога да ви предложа рент а кар автомобил който да ви чака на летищата, София,Букурещ и Варна и след това може да оставите колата в която точка на България пожелаете от където аз ще си я прибера.Засега фирмата разполага с 6 автомобила среден клас Форд Фокус,Опел Астра и Ровър/всички комби вариант/ като цената за 1 ден е 60 лв.,за по дълъг период от 3 дни и по вече има отстъпка.След нова година ще предлагам и луксозен клас автомобили Мерцедес МЛ и Порше Каен-цена 100ЕУ на ден.
Ако се нуждаете от бърз заем до 5000лв. с/у залог на движимо имущество мога да ви дам подробности за тарифите на фирмата и условия на получаване.
Ако имате нужда от транспорт за ваканцията ви в България мога да ви предложа рент а кар автомобил който да ви чака на летищата, София,Букурещ и Варна и след това може да оставите колата в която точка на България пожелаете от където аз ще си я прибера.Засега фирмата разполага с 6 автомобила среден клас Форд Фокус,Опел Астра и Ровър/всички комби вариант/ като цената за 1 ден е 60 лв.,за по дълъг период от 3 дни и по вече има отстъпка.След нова година ще предлагам и луксозен клас автомобили Мерцедес МЛ и Порше Каен-цена 100ЕУ на ден.
Ако се нуждаете от бърз заем до 5000лв. с/у залог на движимо имущество мога да ви дам подробности за тарифите на фирмата и условия на получаване.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Освен това отдавам разработено Чейнч бюро под наем с утвърдени клиенти от 1995 год.. на търговска улица.Можем да обсъдим цената на наема.
Mr800Days- Писачко
-
danielle написа:kralimarko,теб що те баннаха в бгканада? кой е обидения? на шерпа ли нещо па му се накриви кела?
щото този дето ми триеше мненията е от женски пол явнo и няма сили и смелост да си покажа мазната физиономия ..педали .най е лесно да се крият зад завесите и да трият мнения,
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Samo taka Bate.
Razvivaj biznesa v Bg da dokazesh na onia darveni glavi ot onja forum che nestata ne sa tolkova strashni kadeto i da e po sveta stiga da znaesh i mozesh i che nestata stavat i bez da vzimash social.
Razvivaj biznesa v Bg da dokazesh na onia darveni glavi ot onja forum che nestata ne sa tolkova strashni kadeto i da e po sveta stiga da znaesh i mozesh i che nestata stavat i bez da vzimash social.
KraliMarko vhera si misleh za teb.
Pusnaha li te v onja forum. Ne minaha li 7 dni veche.
Pusnaha li te v onja forum. Ne minaha li 7 dni veche.
Хъл къде се намира ДАНС в София,че утре ще трябва да ходя до там.Дай някакви ориентири за по лесно откриване.
А аз на ония чутори по акъла им не се водя.За мен са критерий моите познати които развиваха бизнес заедно с мен и продължават да го развиват.За 8 години както ме нямаше нито един не се е спрял,даже са се укропнили,който имаше по 1-2 магазина сега ги е удвоил и утроил.Даже имам един приятел който построи МОЛ,след една седмица му е откриването и общо взето така,който си го може го може и не му се налага да бие път чак до Канада за да се ;реализира;
А аз на ония чутори по акъла им не се водя.За мен са критерий моите познати които развиваха бизнес заедно с мен и продължават да го развиват.За 8 години както ме нямаше нито един не се е спрял,даже са се укропнили,който имаше по 1-2 магазина сега ги е удвоил и утроил.Даже имам един приятел който построи МОЛ,след една седмица му е откриването и общо взето така,който си го може го може и не му се налага да бие път чак до Канада за да се ;реализира;
Mr800Days- Писачко
-
Крали марко що са го наказали от дървения форум?
Аз па много мразя да ме наказват и бих ги резнал отварячките.
Аз па много мразя да ме наказват и бих ги резнал отварячките.
така и не разбрах,,поне да ми беха казали защо...ама те леваците нямат достойнство ...
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Bate tova DANS e ot skoro. Ne sam mnogo siguren kade se namira no moze da minesh prez direkciata na policita namira se na bul. Maria Luiza i Slivnica ( lavov most ) 4 etazna zalta sgrada ot djasno tochno na krastovisteto kato otivash kam Shareton hotel ) savsem blizo e do garata i avtogarata ) i tam ste ti kazat kade e DANS
I moite priateli sa dobre i ne se oplakvat ot lipsa na biznes i kinti v BG . Edinstveno plachat kato stane duma za vizi za Amerika, Australia ili kadeto se iziskvat za hora s BG Pasport ili nedaj boze da se razbolejat.
Togava hukvat po chastni lekari, bolnici.
Ama ti Bate toja problem s visite go njamash. Samo gledaj da si zdrav v BG.
I moite priateli sa dobre i ne se oplakvat ot lipsa na biznes i kinti v BG . Edinstveno plachat kato stane duma za vizi za Amerika, Australia ili kadeto se iziskvat za hora s BG Pasport ili nedaj boze da se razbolejat.
Togava hukvat po chastni lekari, bolnici.
Ama ti Bate toja problem s visite go njamash. Samo gledaj da si zdrav v BG.
Последната промяна е направена от Hullboy на Пон 23 Ное 2009, 15:52; мнението е било променяно общо 1 път
това е на Черковна...източния вход на военна академия....
paparazzo- Пише та пише
- Брой мнения : 7150
мерси Папа.военната академия я знам.
Mr800Days- Писачко
-
Страница 25 от 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 25 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman