Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 3 от 34
Страница 3 от 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Re: Forum BgCanada
Кажете нещо за филма: С цървули по дивия запад.
Нещо ми се е набил в главата.
Интересен ли е, за какво става дума? Главния герой да не е някой баят БГ селянин тръгнал към Едмонтон да търси щастиeто ( да се срамувам от него че ми е сънародник както се срамувам от една необразована Горнобанска сервитьорка незнаеща езици, тръгнала на Запад да гепи чужди вещи от сънародници )
Нещо ми се е набил в главата.
Интересен ли е, за какво става дума? Главния герой да не е някой баят БГ селянин тръгнал към Едмонтон да търси щастиeто ( да се срамувам от него че ми е сънародник както се срамувам от една необразована Горнобанска сервитьорка незнаеща езици, тръгнала на Запад да гепи чужди вещи от сънародници )
...
Последната промяна е направена от danielle на Нед 21 Юни 2009, 06:06; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Дата на регистрация : 12.01.2009
Е, тия - младото поколение са ФЕМИНИСТКОТО поколени, та не се чуди много много ...
дани ,аз съм живял един месец във ванк.,4 месеца в едм. и 7 години в мтл. и мога да кажа с чиста съвест ,че маринеро е 100% прав щото това което го казва съм го видял с очите си.
има една закономерност обаче,колкото по на запад отиваш толкова по вече пижамите и джапанките стават по присъстващи и хората по изсипани и не огледни.значи отправната точка е мтл. и от там ми е броенето на запад.за на исток мога ти кажа ,т.е. мтл.тук хората са много по спретнати може би заради преобладаващата маса франкофони/ки/ които нямат навика да се мотата по пижами и с мазни коси,а даже напротив са доста по спретнати и критични към външния си вид за разлика от изсипаните англо-западно канатци.
бе като бях и аз по вашите земи имах чувството ,че часовникът е спрял преди 30 години.
има една закономерност обаче,колкото по на запад отиваш толкова по вече пижамите и джапанките стават по присъстващи и хората по изсипани и не огледни.значи отправната точка е мтл. и от там ми е броенето на запад.за на исток мога ти кажа ,т.е. мтл.тук хората са много по спретнати може би заради преобладаващата маса франкофони/ки/ които нямат навика да се мотата по пижами и с мазни коси,а даже напротив са доста по спретнати и критични към външния си вид за разлика от изсипаните англо-западно канатци.
бе като бях и аз по вашите земи имах чувството ,че часовникът е спрял преди 30 години.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
...
Последната промяна е направена от danielle на Нед 21 Юни 2009, 06:06; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Лелейййййййй, щом тия ф Монреал са спретнати, не смея да си представя кви са ония на запад !!!
УЖАС !!!
Тва за фърлянето по земята и тъпченето го ненавиждам.
Ако имам дете и прави така, ше го подаря на някого !!!
Тва за фърлянето по земята и тъпченето го ненавиждам.
Ако имам дете и прави така, ше го подаря на някого !!!
а за ония на юг няма да ти шепна,там трагедията е пълна.
ако отворим приказка за жени освен азиатките на континента които типично като българските жени държат на външния си вид единственното приятно изключение което правят са жителките на стара франция и нова англия ,разбирай монтреалска и бостънска околия т.е. най цивилизованата част на северна америка
ако отворим приказка за жени освен азиатките на континента които типично като българските жени държат на външния си вид единственното приятно изключение което правят са жителките на стара франция и нова англия ,разбирай монтреалска и бостънска околия т.е. най цивилизованата част на северна америка
Mr800Days- Писачко
-
Аз един път изпаднах в потрес, това беше първата година, като пристигнах в един горещ летен ден видях една жена по сутиен и бели кюлоти седнала на стълбичките пред входа, заедно с двама нормално облечени мъже и пият бира. Аз се загледах, защото такава гледка виждах за пръв път през живота си, а тя нещо се засмя и като се затресоха ония ми ти месища и запреливаха от гащите. Не вярвах на очите си. Това се случва съвсем недалеч от пазара Атуотър, да не си помислите, че е на някакво затънтено място.
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
..
danielle- Писачко
-
Да дани, така е.
Българите може да сме еди кви си, ма по тая част много ни бива.
Много други нации са много по-мръсни и разфърляни от нас.
Евала на българските кожи, почти във всяка българска къща чиниите и приборите са измити, тъй както, килима, масата, столовете и останалото.
Когато бях на запад, се учудих колко нечистоплътни са англичаните и французите например ...
Българите може да сме еди кви си, ма по тая част много ни бива.
Много други нации са много по-мръсни и разфърляни от нас.
Евала на българските кожи, почти във всяка българска къща чиниите и приборите са измити, тъй както, килима, масата, столовете и останалото.
Когато бях на запад, се учудих колко нечистоплътни са англичаните и французите например ...
разбирай нова англия и да разширя малко околията ще включа и канектикът и ню хемпшир.
по тоя край хората доста се различават от съотечественицете си от средните,южните и особенно западните щати.
в бостън има много средно и източно европейска имиграция както и в мтл и си личи за разлика от ел ей например където даже и мехиканите са прихванали от модата на джапанките и пиджамите.
по тоя край хората доста се различават от съотечественицете си от средните,южните и особенно западните щати.
в бостън има много средно и източно европейска имиграция както и в мтл и си личи за разлика от ел ей например където даже и мехиканите са прихванали от модата на джапанките и пиджамите.
Mr800Days- Писачко
-
Да така е ...
На юг има яко латиноси и такива от латиноски произход между другото ...
На юг има яко латиноси и такива от латиноски произход между другото ...
а и много жълти има ,фриско ,точно полуострова ,а не сателитните градчета наоколо 80% са жълти
на мен сравнението ми беше къде белите са по бели по нашия си европейски стандарт
на мен сравнението ми беше къде белите са по бели по нашия си европейски стандарт
Mr800Days- Писачко
-
На монреалските кожи, ако им избият феминизма от чуканчето ше са супер, ма сега не стават за почти нищо !!!
Нещо ,много те мори тоя феминизьм,тьй да знайш,на место да се радваш че живейш в Мл-Цивилизацииата !!!
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
...
danielle- Писачко
-
...
Последната промяна е направена от danielle на Нед 21 Юни 2009, 06:07; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
той Валката е младо момче,няма место и причини да му се сърдя за наивноста му.не изглежда глупак като съдя от това което казва ,но му липсва мъдрост заради малкият му житейски опит.пожелавам му успех и да не забравя народната мъдрост ,че камъка си тежи на местото и по малко да се задълбава в житейската философия докато е млад ,а да се наслаждава по вече на младоста си ,щото от стоене пред компа в къщи файда няма.
дет вика маргинала да набляга по вече на кожите и на разпарянето ,че сега му е времето.аз на неговите години ги бях направил вече трицифренно число.
дет вика маргинала да набляга по вече на кожите и на разпарянето ,че сега му е времето.аз на неговите години ги бях направил вече трицифренно число.
Mr800Days- Писачко
-
ми на неговите години и неговото положение всяка втора в бг е негова
тука ще има да ги сънува.най много някоя феминистка да му сдуха животеца.
тука ще има да ги сънува.най много някоя феминистка да му сдуха животеца.
Mr800Days- Писачко
-
Да бе и аз малко се чудя на новите мераклии как седят пред компа денонощно в Бг и чакат някой да им каже колко високо могат да скочат като дойдат в Канада.
Нека Хълбой да им каже нещо. Каквито и сметки да правите, каквито планове да кроите в реалния живот ще стане съвсем друго.
Няма такъв човек още повече сънародник във форум който ще ви каже точно какво ще стане. Колко високо може да скочите зависи само от вас а не от това кой какво написъл.
Живейте си живота в Бг последните дни, излизайте с мадами и се забавлявайте.
На мен лично най добрия ми приятел в Канада живее в Торонто от 1990 година. Образован, интелигентен пич, собственик на бизнеси. От мен се искаше само да кацна в Тороното и да си избера на какъв бизнес искам да бъда собственик или съсобственик с него. Моя човек беше склонен да помогне с каквото пожелая толкова сме близки.
Кацнах в Торонто, настани ме добре човека но на мен Торонто не ми хареса от първия ден въпреки че всички планове бяха свързани с Торонто. Вътрешния ми глас ми казваше че това не е моя град . Купих си кола и тръгнах да видя различни градове от новата родина. Хареса ми Отава. Моя човек в Торонто щеше да припадне като му казах че се местя в Отава. Даже ми каза че преместя ли се това ще се отрази негативно на евентуално пратньорство с него за бизнес в Оттава защото му е трудно да бъде пратньор в нещо което е далече и не може да контролира особенно кагато мен ме няма да кажем съм в Бг , на ваканция на Карибите или другаде.
Както виждате плановете стават други и то при много близък човек в Канада да не говорим ако само разчиташ на четене на инфо от форуми.
Нека Хълбой да им каже нещо. Каквито и сметки да правите, каквито планове да кроите в реалния живот ще стане съвсем друго.
Няма такъв човек още повече сънародник във форум който ще ви каже точно какво ще стане. Колко високо може да скочите зависи само от вас а не от това кой какво написъл.
Живейте си живота в Бг последните дни, излизайте с мадами и се забавлявайте.
На мен лично най добрия ми приятел в Канада живее в Торонто от 1990 година. Образован, интелигентен пич, собственик на бизнеси. От мен се искаше само да кацна в Тороното и да си избера на какъв бизнес искам да бъда собственик или съсобственик с него. Моя човек беше склонен да помогне с каквото пожелая толкова сме близки.
Кацнах в Торонто, настани ме добре човека но на мен Торонто не ми хареса от първия ден въпреки че всички планове бяха свързани с Торонто. Вътрешния ми глас ми казваше че това не е моя град . Купих си кола и тръгнах да видя различни градове от новата родина. Хареса ми Отава. Моя човек в Торонто щеше да припадне като му казах че се местя в Отава. Даже ми каза че преместя ли се това ще се отрази негативно на евентуално пратньорство с него за бизнес в Оттава защото му е трудно да бъде пратньор в нещо което е далече и не може да контролира особенно кагато мен ме няма да кажем съм в Бг , на ваканция на Карибите или другаде.
Както виждате плановете стават други и то при много близък човек в Канада да не говорим ако само разчиташ на четене на инфо от форуми.
колко високо може да скочите зависи само от вас ,а не от това кой какво написал в някакъв си форум....
-ей това ми хареса
-ей това ми хареса
Mr800Days- Писачко
-
hubavo mnenei na Mr Forum - za mudrostta i jitejskia, kakto ina Hul zatova che planovete sa samo "planirani".
valkata mi se vijda normalno momche - daj boje i tuka kato dojde da ostane takova - ama tova pak samo ot nego zavisi;)
ta.. normalno e chovek da si misli i da ima izvetsni pritesnenia, osobeno v dneshnata situacia, taka che Valkata go razbiram. mislia che beshe pisal che shte vodi priatleka ili jena i togava veche polojeneito stava seriozno, zashtoto otgovornostite mu narastvat.
rabota ima, stiga na chovek da mu se raboti. e tam e istinata. stiga da ne go murzi chovek.
valkata mi se vijda normalno momche - daj boje i tuka kato dojde da ostane takova - ama tova pak samo ot nego zavisi;)
ta.. normalno e chovek da si misli i da ima izvetsni pritesnenia, osobeno v dneshnata situacia, taka che Valkata go razbiram. mislia che beshe pisal che shte vodi priatleka ili jena i togava veche polojeneito stava seriozno, zashtoto otgovornostite mu narastvat.
rabota ima, stiga na chovek da mu se raboti. e tam e istinata. stiga da ne go murzi chovek.
ninka83- Пописва
-
Брой мнения : 202
Дата на регистрация : 14.02.2009
бе то работа има за целия китайски народ ,ама пара няма .те тука даже и ескимосите не я карат на една гола любоф.
Mr800Days- Писачко
-
oshte neshto se setih za valioko da e podgotven
'drebnite pari naj trudno se zarabotvat'
to tova e taka navsiakude, ama tuka vaji v pulna sila....
'drebnite pari naj trudno se zarabotvat'
to tova e taka navsiakude, ama tuka vaji v pulna sila....
ninka83- Пописва
-
Mr800Days написа:бе то работа има за целия китайски народ ,ама пара няма .те тука даже и ескимосите не я карат на една гола любоф.
eskisimosite ne g znam na kvo karat-- sigurno na riba preobladavashto, no za valioko trebva da e iasno che rabota ima. nali pointa e da ne si v bg, a tuka ta da ti e spokojno;) nema da te psuvat, nema da te butat, samo ti shte psuvash po cel den, ama na um;)
az vailoko go vijdam v spretnata malka kushturka v Alberta, shto ne i v Manitoba, leko english-nekakkuv zanait, shte si se zakrepi momcheto ot vole. Toronto e skup grad.
ninka83- Пописва
-
Страница 3 от 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 3 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman