Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Forum BgCanada
+24
alaya
kralimarko
troll
lonly wolf
Linko
kurta007
ARMY
filipne
Марто
ivandi
Вода
Hullboy
КПУ
ninka83
b_dav
7george
danielle
myhata II
Sugarplum
paparazzo
valioiko
Странджата
Marginal
Mr800Days
28 posters
Страница 16 от 34
Страница 16 от 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Re: Forum BgCanada
И аз като теб -никога не съм бил анонимен
П.с. Пълните ми откровения съм ги 'пуснал' в другият форум
Наздраве!
Наздраве!
ARMY- Пописва
-
Брой мнения : 352
Рождена дата : 04.02.1967
Възраст : 57
Местожителство : Mississauga
Дата на регистрация : 14.01.2009
Марги е 'пич', а водата е душата на компанията.
ARMY- Пописва
-
Арми, каква течност за откровения използваш...ARMY написа:.......
Наздраве!
сълзи, жоре !
Сори, че съм такъв, мога и да съм друг- ама няма да си паснем
Сори, че съм такъв, мога и да съм друг- ама няма да си паснем
ARMY- Пописва
-
Sori za BRAT ti ,leka mu prast !
Ela mi na gosti v Etobiko sam
Ti v na Kanev blokovete li jiveesh ?
Ela mi na gosti v Etobiko sam
Ti v na Kanev blokovete li jiveesh ?
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
Това е 100 пъти по-добре, отколкото затънал 2 педи над ушите в балканското блато. Ура! Пак сме на 26, щото почваме отначало... Още един живот, кой ти го дава. Дайте ми нови простори и вятър в косите.iskra написа:
България - бита карта поне за мен.
Изоставих добър бизнес и приятели за да започна не от 0-лата, а от минус незнам коя безкрайност. Трудности, расизъм, неоценяване, подигравки и още .... Дайте ми това - това ме кара да ги надживея.
https://www.youtube.com/watch?v=ir-BF571APM
Човек ,понякога, е добре да мечтае-нали?
Човек ,понякога, е добре да мечтае-нали?
ARMY- Пописва
-
Арми, ако знаеш колко забравям напоследък... като нов съм!Еех!-Ако можеше да згърбим миналото, ако всяко начало започваше от
днес, ако можехме да променим нещата, ако бяхме малко по-добри -един
към друг,....еех -само ако можеше да започнем на 'чисто'....
На това разчитам!- новите хора променят историята....
Сори-днес на съм във форма!
Това си е моя лична трагедия.....-ОК!
Сори-днес на съм във форма!
Това си е моя лична трагедия.....-ОК!
ARMY- Пописва
-
Муха, де се покри вe? Пишeш в другия форум,а тук никакъв те няма? Я кажи каква е тази анти-Мухова кaмпания, която са ти спретнали ? Май целят да не им досаждаш веке? Виждаш ли какъв език започна да ти отправя твоя старозагорски "приятел"? Казах ти, че на някои хора ще им се покажат рогцата по-късно и не съм сгрешила... много злоба - особено в темата за Образованието, която си пуснал. Ние тук сме я дискутирали, така че няма какво да се повтаряме. Но в едно си прав, Муха, едни ти ми "драги" екс-съфорумци на по 50 години, няма скоро да се сдобият с Канадска диплома, а за други на 26 дето още и документи за имиграция не са подали (а като имаме напредвид че процеса е дълъг, тогава какво излиза??) и тях ги виждам на 30 да пристигнат, па нали ще трябва да се хранят, което значи, че ще трябва да се работи... а ако и дойдат и децата... айде отече... отиде та са не видe. Канадската диплома само ще си мечтаем за нея. Ама да са живи и здрави - като дойдат (ако въобще дойдат!) ще видят какво се казва конкуренция... ще има да работят за 10-12$ ОБЩ РАБОТНИК с Аутоkад скилс и ще цъкат с език, как така един местен, та макар било и индиец ( 'щото бил първо поколение имигрант) е преди него на опашката! Айде със здраве Муха, и не им се връзвай много... остави ги да си мечтаят за светлото Канадско бъдеще!
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Дата на регистрация : 12.01.2009
А, да злобата е много и те го разбират,Коко е свестен ,требва да со смени Модовете,много се изтьркаха и покровителстват дадени личности ,нема значение ,Линко от време на време има некакви проблясаци кьм по добро ,но може и се иска още
Валентин е много озлобенно сьщество и според мене е трагичен случей, Пожарната му давам максимум 6 месеца,не е той за тук,това е ,опитах се да им кажа некой истини,да им помогна ,ама ней се,отказах се вече ставам слушател и зрител ,това е ,писна ми ,на мангал от улицата ,да бех му го наливал с фуния щеше да разбере ..
Валентин е много озлобенно сьщество и според мене е трагичен случей, Пожарната му давам максимум 6 месеца,не е той за тук,това е ,опитах се да им кажа некой истини,да им помогна ,ама ней се,отказах се вече ставам слушател и зрител ,това е ,писна ми ,на мангал от улицата ,да бех му го наливал с фуния щеше да разбере ..
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
Не ти и трябва, човече. Всеки, който се е запътил насам, сам ще стигне до своите изводи дали е за добро или лошо. Но едно нещо съм разбрала, че да плюеш по България и да даваш оценки по една страна, която още е химера за теб, е меко казано не правилно. Затова не се опитвай да им казваш какво е да учиш Математика в 8-ми клас тук и в БГ. Няма да го разберат, защото не им отърва. Който не е минал през едната и другата образователна система не е в съcтояние да даде обективно мнение. Останалото е поредната порция злоба. И наистина ако и двамата претендират да са възпитани, би било добре да спрат, а за онзи от Медина - при него нещата са тежък случай. И още 10 години да стои в онзи форум, все същите простотии ще пише и на човек отдалече му става ясно, че е едно комплексирано старче и за чеп за зеле не става!myhata II написа: е ,опитах се да им кажа некой истини,да им помогна ,ама ней се,отказах се вече ставам слушател и зрител ,това е ,писна ми ,на мангал от улицата ,да бех му го наливал с фуния щеше да разбере ..
danielle- Писачко
-
Напротив аз на пожарната му давам по вече.Той е инат и ще търпи,ама оня разглезения мачуган няма да изкара и 6 месеца след като му падне от високо социалния статус като се нареди на браздата с голямата мотика заедно със стотици прости цигани от целия свят.
Мух ,аз отдавна съм се отказал да им помагам,да идват тук и да си чупят главите след като са си запушили ушите.Сега само си стоя кротко и отстрани им гледам сеира.
Виждаш ли кво става с твоя градски 007 ,допреди няколко месеца в Бг. предаваше само абсурд след абсурд от абсурдистан ,а отняколко месеца насам излъчва по форумите абсурди от канадистан.Палачинката се завъртя.
Мух ,аз отдавна съм се отказал да им помагам,да идват тук и да си чупят главите след като са си запушили ушите.Сега само си стоя кротко и отстрани им гледам сеира.
Виждаш ли кво става с твоя градски 007 ,допреди няколко месеца в Бг. предаваше само абсурд след абсурд от абсурдистан ,а отняколко месеца насам излъчва по форумите абсурди от канадистан.Палачинката се завъртя.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
кой е този 007? ако смея да попитам
danielle- Писачко
-
де да знам, бате.. тук се нагледах и на българи и на българи, кой от кой по-голям статус го дава и до никъде не го е докарал за тези години. Ако има някакви по-успели, то това са хора на по 15 години имигрански стаж.
danielle- Писачко
-
Поредния Водолаз дето преди постоянно пускаше снимки на цигани с каруци по пловдивските улици.
Гледам имаш нов аватър,много ти отива.Аз пък имам фланелка със същия надпис,купих си я преди 4-5 год от един тръкстоп в щатите и бях забравил за нея,ама като ти видях новия аватър се сетих за нея и я намери забутана някъде из гардероба.Сега като отида след малко на пазар до бакалията мисля да си я облека.
Гледам имаш нов аватър,много ти отива.Аз пък имам фланелка със същия надпис,купих си я преди 4-5 год от един тръкстоп в щатите и бях забравил за нея,ама като ти видях новия аватър се сетих за нея и я намери забутана някъде из гардероба.Сега като отида след малко на пазар до бакалията мисля да си я облека.
Mr800Days- Писачко
-
аватара го намерих тук ... Марги се погрижил за това; влез в профил и там има много аватари. Тоз' ме кефи
danielle- Писачко
-
Наздраве, Арми . Нас ни нямаше малко, бяхме на една вила в планината на едно езеро, беше много красиво, само дето ръмеше, но пак карах водно колело.ARMY написа:Марги е 'пич', а водата е душата на компанията.
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
какво ръмене ,тая нощ се изляха тонове вода.имах чувството ,че не съм на 401,а в подножието на ниагарския водопад
Mr800Days- Писачко
-
И аз ще избягвам акъл да давам - нека всеки сам действа, има право да си прави с живота квото реши. Само по-близки хора и то на лични. Моята истина си е моя и за други не важи.Mr800Days написа:........
Гледам май мене спрягаш. Смятал съм се винаги за раелист. И едва ли мога да си променя мирогледа от едно пътуване, аз съм по-широко скроен и решенията съм си ги приел преди време. По тия форуми, ей така от скука влизам, понякога си викам: Кво ли пък правя при тия образи?
Не ,не си ти.Не само едно магаре се казва Иван.Това е един друг образ ,много надъхан и напорист дето бързо му потънаха гемиите.
Mr800Days- Писачко
-
май се сещам за Курта... Много съм досетлив, като ми обясняват по 3 пъти. Ясно - дълбоко в тръстиката. Или с резюмето под мишница цял ден като глуа кучка насам-натам и никой не те бръсне за слива. Ама номера е, цял ден да гърбиш и после пак да драскаш с оптимизъм у форума...Mr800Days написа:Не ,не си ти.Не само едно магаре се казва Иван.Това е един друг образ ,много надъхан и напорист дето бързо му потънаха гемиите.
А,дойдохме си на думата ,който го може го може.На другите с големите кошници май бързо им потъват гемиите.
Mr800Days- Писачко
-
на повечето им потъват гемиите в един слънчев ден... просто повечето идват с нагласата, че тук ще цъфнат и вържат за година-две. Да, ама НЕ! Трябва да им стане пределно ясно на идващите, че ще се загърчат от самото начало в тръстиката. Да ти дам ли пример с новите ни комшии - знаеш ли как от служител на БАН, сега седи на поточната линия в местното рециклиращо предприятие, демек буклуkджийницата. Защо ли? ами чакам именно тези ми отворковци да дадат отговора
danielle- Писачко
-
Даниелке: Много хора са си добре, каквото и да работят тука. И не влизат по никакви форуми, не им трябва. Има и заблудени, разбира се, те не знаят що са тука.
Ти сега кво викаш за новата диплома, фирмите напират, да им оправиш бизнес администрацията...
Ти сега кво викаш за новата диплома, фирмите напират, да им оправиш бизнес администрацията...
П. П. Аз лично мисля, че нищо не съм загубил в БГ. И тука квото и да дойде, все ще е добре.
нищо 7Жоре, нищо не щат фирмите... боб Фърлят за такива като мене... гледат да си набутат някое техно дете... а аз да го духам! Това разбрах!
danielle- Писачко
-
P.P. не бъди толкова сигурен, че не влизат по форумите... как влизаха... а как няма с какво да се похвалят... това е истината
danielle- Писачко
-
Много народ се изсипва във Ван, зарди мекия климат и природа, и сичко търси нещо по-така да работи. Тва ви е проблема там.
danielle написа:P.P. не бъди толкова сигурен, че не влизат по форумите... как влизаха... а как няма с какво да се похвалят... това е истината
И аз се чудя, статистика еди ква си процедура, дати, достижения, урааа!; и всичко свършва с билета до Канада.
Няма парва работа, кола, къща, жена, деца, яхта.... имаше един, и той се загуби. Аз знам що, ама айде...
Страница 16 от 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Similar topics
» Питане към IFF
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
» koj e naj-golemija intrigant v tozi forum?
» prehvarlqm tema ot drugiat forum-Bg izobrazena kato kenef
Страница 16 от 34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman