Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Alo, alo REALNIA sviat tarsi VIRTUALNIA sviat ha Hullboy
+5
Divane
Hullboy
Вода
Marginal
b_dav
9 posters
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Alo, alo REALNIA sviat tarsi VIRTUALNIA sviat ha Hullboy
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:36; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
- Брой мнения : 2594
Дата на регистрация : 12.01.2009
Marginal написа:А ти кво искаш, да оставя лайнарите да ме обиждат или да ви обиждат ли ???КПУ написа:Верно е Маргинал само дет си забравил текста със ситните буквички. Реално нещата изглеждат така "СИЧКО дето ме кефи"
Zashto go pravish togava?
b_dav- Почти не пише
-
Брой мнения : 153
Дата на регистрация : 16.02.2009
Marginal написа:Не знам как излиза, ма знам че ф оня форум много го ебаваха и така и не разбрах що ...КПУ написа:Ясно ми стана вече, Маргинал. Нема правила нема сдълища нема нищо...по-устатият и по-силният е правият и тва е. Точка.
Айде да видим ся кой и кога ще излезе по-устат от Хъл. До тогава той е по-правият и по-заслужилият и всичко по и най. Тъй ли излиза?
Kakva ironia! Samo niakolko chasa biaha dostatachni da go razberesh
b_dav- Почти не пише
-
Къде точно?b_dav написа:Marginal написа:А ти кво искаш, да оставя лайнарите да ме обиждат или да ви обиждат ли ???КПУ написа:Верно е Маргинал само дет си забравил текста със ситните буквички. Реално нещата изглеждат така "СИЧКО дето ме кефи"
Zashto go pravish togava?
Последната промяна е направена от Marginal на Нед 22 Фев 2009, 01:14; мнението е било променяно общо 1 път
Кфо съм разбрал?b_dav написа:Marginal написа:Не знам как излиза, ма знам че ф оня форум много го ебаваха и така и не разбрах що ...КПУ написа:Ясно ми стана вече, Маргинал. Нема правила нема сдълища нема нищо...по-устатият и по-силният е правият и тва е. Точка.
Айде да видим ся кой и кога ще излезе по-устат от Хъл. До тогава той е по-правият и по-заслужилият и всичко по и най. Тъй ли излиза?
Kakva ironia! Samo niakolko chasa biaha dostatachni da go razberesh
Pak te pitam zashto namesvash hora s koito si bil komunikiral, hora koito sa te bili preporachvali i hora koito si niamal nishto protiv????
Takava li si pu7ka, che ne moje kato si komunikirate s niakoi da si defakto komunikirate.
Dali ima niakoi tuk deto NAISTINA go interesuva tvoite lichni kokosharski istorii s Ivet. 3 godini minaha i ti ne mojesh da prostish 1 shokolad, 10 leva i tova che si pomognal na niakoi, a toi ne ti e otvarnal.
Tolkova li si jalak?
Kolkoto do bgmontreal, tam savsem ne si ni iasen. Uj te preporachva, uj si komunikirate, a tvoiata zavist izliza prez ushite i ako mislish che nikoi ne vijda si v goliama greshka.
Kolkoto do men ti me izlaga, hubavo taka che da izleze che sam sam si go vkaral. Da ama ako beshe za men Ok preebal si me, no az defakto nasochih skap za men chovek v tazi kasha i izlezna che sme partia, a niakoi da e partia s teb si e seriozno obvinenie!
Prizovah te da se izvinish za edna ot IAVNITE laji i kleveti koito rasish prosto kato moralen revansh, zashtoto ne mi se zanimavashe da rovichkam laino, no iavno triabva da te sabudiat niakoi den. A sabujdaneto e pain.
Alo, alo ... wake up call
Takava li si pu7ka, che ne moje kato si komunikirate s niakoi da si defakto komunikirate.
Dali ima niakoi tuk deto NAISTINA go interesuva tvoite lichni kokosharski istorii s Ivet. 3 godini minaha i ti ne mojesh da prostish 1 shokolad, 10 leva i tova che si pomognal na niakoi, a toi ne ti e otvarnal.
Tolkova li si jalak?
Kolkoto do bgmontreal, tam savsem ne si ni iasen. Uj te preporachva, uj si komunikirate, a tvoiata zavist izliza prez ushite i ako mislish che nikoi ne vijda si v goliama greshka.
Kolkoto do men ti me izlaga, hubavo taka che da izleze che sam sam si go vkaral. Da ama ako beshe za men Ok preebal si me, no az defakto nasochih skap za men chovek v tazi kasha i izlezna che sme partia, a niakoi da e partia s teb si e seriozno obvinenie!
Prizovah te da se izvinish za edna ot IAVNITE laji i kleveti koito rasish prosto kato moralen revansh, zashtoto ne mi se zanimavashe da rovichkam laino, no iavno triabva da te sabudiat niakoi den. A sabujdaneto e pain.
Alo, alo ... wake up call
b_dav- Почти не пише
-
Marginal vinagi si uspiaval da se napravish diplomatichno na chuk
1. Pozvoliavash da se obijdat i zlepostaviat hora koito ili niamat vazmojnost ili jelanie da se zashtitiat
2. Halkata go izgoniha po sashtata prichina po koiato ti mu pravish zabelejki veche 3ti den. Kokushkarskite mu istorii i obidite i nespazvaneto na elementarna etika
1. Pozvoliavash da se obijdat i zlepostaviat hora koito ili niamat vazmojnost ili jelanie da se zashtitiat
2. Halkata go izgoniha po sashtata prichina po koiato ti mu pravish zabelejki veche 3ti den. Kokushkarskite mu istorii i obidite i nespazvaneto na elementarna etika
b_dav- Почти не пише
-
b_dav с теб нямам какво да си кажа. Ако не ти е интересно нe чети Хълбой никой не те кара на сила.
Вече съм повече от убеден че си или БгМонтреал или сервитьорката.
Сервитьорката да е мислила преди да лъже и да гепи и то не само от мен. Каквто виждаш има и други пострадали.
Всичко написано е самата истина. Да заповяда да се защити. За разлка от нея която спира достъпа на хората за да не кажат истината Маргинала не го прави и всеки може да си каже мнението тук.
Хора като сервитьорката са опасни за Бг сънародници и съфорумници.
Към БгМонтреал нямам нищо против стига да не преувеличава.
Както казах нямам какво да деля с него. В различни градове сме, в различни бизнеси дори клиентите са ни тотално различни.
Пресечни точки с БгМонтреал нямам щото нито заверки правя, нито моргиджи продавам, нито данъчни декларации попълвам.
А ти не се прави на луд да се жалваш на Маргинала за да не му покажа аз личните съобщения със закани и заплахи които ми пращаш
Вече съм повече от убеден че си или БгМонтреал или сервитьорката.
Сервитьорката да е мислила преди да лъже и да гепи и то не само от мен. Каквто виждаш има и други пострадали.
Всичко написано е самата истина. Да заповяда да се защити. За разлка от нея която спира достъпа на хората за да не кажат истината Маргинала не го прави и всеки може да си каже мнението тук.
Хора като сервитьорката са опасни за Бг сънародници и съфорумници.
Към БгМонтреал нямам нищо против стига да не преувеличава.
Както казах нямам какво да деля с него. В различни градове сме, в различни бизнеси дори клиентите са ни тотално различни.
Пресечни точки с БгМонтреал нямам щото нито заверки правя, нито моргиджи продавам, нито данъчни декларации попълвам.
А ти не се прави на луд да се жалваш на Маргинала за да не му покажа аз личните съобщения със закани и заплахи които ми пращаш
Последната промяна е направена от Hullboy на Нед 22 Фев 2009, 01:48; мнението е било променяно общо 1 път
Marginal написа:"Позволявам" не е точната дума ...
Za koeto se izviniavam! Biah afektiran ot diplomatichnoto ti "uchukiavane" po vaprosa za Hullboy i negovoto izritvane ot 2 foruma i zakrivaneto na 3ti zaradi nego i negovata neprikrita zloba i zavist!
b_dav- Почти не пише
-
b_dav кво се жалваш като ученичка.
Нали си голямия мъж. Знаеш къде да ме намериш. В офиса съм всеки ден. Ела да кажеш къде те стиска чепика а не да ми пращаш анонимни закани на лични съобщения.
Нали си голямия мъж. Знаеш къде да ме намериш. В офиса съм всеки ден. Ела да кажеш къде те стиска чепика а не да ми пращаш анонимни закани на лични съобщения.
Nqma li da prestane6 s tia laji i kokoshkarski istorii?
Eto mnenieto na bgmontreal za reisa http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?t=33744 nikade niama 100%, daje si e kazal che 10$ ne pokrivat razhodite na chovek. Nali ti kazah che elementarni smetki pokazvat che e dal nad 1000$. Ti tvoiata reklama ia pravish s dve knigi koito posle podariavash na mama, a sled vreme gi preopakovash i otivat pri baba, i s bezplatni vizitki. I za da ne ostanem s vpechetlenieto che si dolnoproben kokoshkar ti veche 3 godini ni zanimavash s tova che si zanesal 20 kg bagaj do Balgaria, che si otishal niakolko pati da opraviash neshta na priatel, za koeto mu vzimash pari i za taksito do letishteto, no posle vijdash li toi ne ti otvarnal sas sashtoto.
Ami wake up call za mr. virtuality, ne vinagi neshtata stavat kakto iskame. Da ne bi vseki ot nas da e gonil horata na koito sme nosili bagaj, a posle te sa se izparili.
All, alo ... da si chuval za priatelska usluga, da si chuval che da ti izliza zavistta ot ushite ne e priatna gledka, da si chuval che samovlubvaneto e diagnoza.
Aide stavai, sabujdai se
Eto mnenieto na bgmontreal za reisa http://www.bgcanada.com/phpBB2/viewtopic.php?t=33744 nikade niama 100%, daje si e kazal che 10$ ne pokrivat razhodite na chovek. Nali ti kazah che elementarni smetki pokazvat che e dal nad 1000$. Ti tvoiata reklama ia pravish s dve knigi koito posle podariavash na mama, a sled vreme gi preopakovash i otivat pri baba, i s bezplatni vizitki. I za da ne ostanem s vpechetlenieto che si dolnoproben kokoshkar ti veche 3 godini ni zanimavash s tova che si zanesal 20 kg bagaj do Balgaria, che si otishal niakolko pati da opraviash neshta na priatel, za koeto mu vzimash pari i za taksito do letishteto, no posle vijdash li toi ne ti otvarnal sas sashtoto.
Ami wake up call za mr. virtuality, ne vinagi neshtata stavat kakto iskame. Da ne bi vseki ot nas da e gonil horata na koito sme nosili bagaj, a posle te sa se izparili.
All, alo ... da si chuval za priatelska usluga, da si chuval che da ti izliza zavistta ot ushite ne e priatna gledka, da si chuval che samovlubvaneto e diagnoza.
Aide stavai, sabujdai se
b_dav- Почти не пише
-
Hullboy написа:b_dav кво се жалваш като ученичка.
O ne molia te ne mi izlizai s toia plosak i tap nomer. Zashto ne pusnesh tia strahoviti анонимни закани на лични съобщения da gi vidia i az.
PS Kato sa ANONIMNI закани на лични съобщения kak razbra, che sa ot men :) :)
Neshto stavash nerven, da ne te hvana strah ot anonimnite saobshtenie ili kreditorite i partniorite ne rabotiat v nedelia ili si preal ot kanibali i ne ti se iadat poveche. Kakva si mi jalka kartinka!
b_dav- Почти не пише
-
Абе ти луд ли си.
На Хълбой бабите са отдавна умряли, от летището и до летището го карат пратньорите и кредиторите на Хълбой.
Ето за това пиша защото пари за себе си никога не съм взимал но сервитьорката е толкова тъпа, нагла и безочлива че не прави разлика между пари за Хълбой и сметка за такси за да и се занесат авточастите които тежат 20 кг до получателя който трябваше да дойде до в къщи а не аз да ходя до работата щото бил работел от 9 сутринта до 21 вечета. Хълбой да не е нещо курирска служба? Малко му е че ги е мъкнал от Канада та сега и из София и то с трамвай за да спечели още повече сервитьорката от амбулантната търговия.
Е до кога ще ни прави нас на балъци.
Първо документи за Канада да и пишем, после квартира и работа да и търсим.
Тел. и кабелни телевизии да и пускаме в Канада, по банки да ходим с нея че не говорила език. Пари, подаръци и авто части да носим до Бг а после с трамвая.
Книги, списания, лещи за очи да ходим да поръчваме и взимаме по няколко пъти. Нали има зрави и прави роднини, дъщеря също е в София. Що не свърши тя тая работа?
А за благорадност лъже майки, гепи чужди вещи, и зарязва пуловер тежащ 300 грама за да не плати 3 долара за свръх багаж.
Айде сиктир от такива приятели.
Ти ако искаш търпи такова отношение. Хълман не е от тия дето ще търпи необразовани сервитьорки да му се правят на мното отворени.
На Хълбой бабите са отдавна умряли, от летището и до летището го карат пратньорите и кредиторите на Хълбой.
Ето за това пиша защото пари за себе си никога не съм взимал но сервитьорката е толкова тъпа, нагла и безочлива че не прави разлика между пари за Хълбой и сметка за такси за да и се занесат авточастите които тежат 20 кг до получателя който трябваше да дойде до в къщи а не аз да ходя до работата щото бил работел от 9 сутринта до 21 вечета. Хълбой да не е нещо курирска служба? Малко му е че ги е мъкнал от Канада та сега и из София и то с трамвай за да спечели още повече сервитьорката от амбулантната търговия.
Тел. и кабелни телевизии да и пускаме в Канада, по банки да ходим с нея че не говорила език. Пари, подаръци и авто части да носим до Бг а после с трамвая.
Книги, списания, лещи за очи да ходим да поръчваме и взимаме по няколко пъти. Нали има зрави и прави роднини, дъщеря също е в София. Що не свърши тя тая работа?
А за благорадност лъже майки, гепи чужди вещи, и зарязва пуловер тежащ 300 грама за да не плати 3 долара за свръх багаж.
Ти ако искаш търпи такова отношение. Хълман не е от тия дето ще търпи необразовани сервитьорки да му се правят на мното отворени.
.......
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:36; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
Az turski ne razbiram!
Obache dokato kokoshkarskite istorii na halkata stoiat v toia forum, dokato toi lee zavist, shte ima i kakvo da chetete za, poviarvaite na patilo i starilo, nai-zlobnoto, zavistlivo, samovlubeno mamino sinche, koeto si misli che sveta se varti okolo nego i toi moje da govori i pishe kakvoto si iska!!
Obache dokato kokoshkarskite istorii na halkata stoiat v toia forum, dokato toi lee zavist, shte ima i kakvo da chetete za, poviarvaite na patilo i starilo, nai-zlobnoto, zavistlivo, samovlubeno mamino sinche, koeto si misli che sveta se varti okolo nego i toi moje da govori i pishe kakvoto si iska!!
b_dav- Почти не пише
-
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:37; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Hullboy написа:Абе ти луд ли си.
Lele kakva si zlobarka, ne e istina.
Vodish li si tefter s kolko ti dalji Ivet, a levite razhodi po-kakav kurs si gi zapisal?
Tova kolko da e? Daje advokat + DHL za 20 kg + limunzina, a ne taksi + 5 shokolada (btw Ivet v tesen krag ni e kazvala, che e hvarlila shokolada zashtoto e bil razvalen i da ne se zasegnesh, maitap be halka bil ujasno vkusen) + kakvoto tam kajesh -> max 2000
Ami halka tia pari horata gi davat za hubavi neshta kato eskurzia za izbori, ili spisanie s bezplaten abonament ili za polezni neshta kato miting v zashtita na sagrajdanki.
Znachi edni cial jivot ni zanimavat s kokoshkarski istorii za 10 leva i shokolad, a drugi ni zanimavat s dalech po priatni neshta. Ama te preuvelichavali v glavata na halkata.
Ostaviam na vas koi preuvelichava i kolko e preuvelichil istoriata na 10lv i shokolada
b_dav- Почти не пише
-
Kokoshata halka mai ti hvanaha oshte edin nik v bgcanada, ti napravo si bolen. Dokato si smenial proxytata za forumite si se iztarval.
Kolko si jalak samo da te goniat kato parcal, a to da podvivash opashka i se unijavash i zashto??? Za da laesh po Ivet, Koko, Linko i bgmontreal.
Kolko si jalak samo da te goniat kato parcal, a to da podvivash opashka i se unijavash i zashto??? Za da laesh po Ivet, Koko, Linko i bgmontreal.
Последната промяна е направена от b_dav на Нед 22 Фев 2009, 03:02; мнението е било променяно общо 1 път
b_dav- Почти не пише
-
Вече съм повече от убеден че не си в ред.
На Хълбой мисята е почти изпълнена.
Който трябваше да разбере и чуе вече разбра и чу за разлика от преди да го има този форум.
Сервитьорката от срам не смее да си покаже носа сред българската общност в града.
Седи си там сама в гаража на село и цяла Отава знае какъв долнопробен боклук е.
На Хълбой мисята е почти изпълнена.
Който трябваше да разбере и чуе вече разбра и чу за разлика от преди да го има този форум.
Сервитьорката от срам не смее да си покаже носа сред българската общност в града.
Седи си там сама в гаража на село и цяла Отава знае какъв долнопробен боклук е.
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:37; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Danielle uj si inteligentna moma, a ne razbra do sega che tova koeto ti pisah za diplomite beshe CITAT ot halkata. Halkata go e pisal i to ne vednaj
Inache halkata i ilianka matiat pred kompa ot 3 chasa, ti edinia e tuk, tu drugia, a v ostanaloto vreme v bgcanada.
Ta ne znam na halkata ili na ilianka pisha. Zatova prieh uchtivata forma. t.e. jenskata forma na obrashtenie.
Inache halkata i ilianka matiat pred kompa ot 3 chasa, ti edinia e tuk, tu drugia, a v ostanaloto vreme v bgcanada.
Ta ne znam na halkata ili na ilianka pisha. Zatova prieh uchtivata forma. t.e. jenskata forma na obrashtenie.
b_dav- Почти не пише
-
.
danielle- Писачко
-
Danielle pri nas e 11-12 chasa, a pri halkata 2.
Gledkata kak toi mati na kompa do 3 chasa i debne da ne napishe niakoi neshto me sablazniava da pisha oshte, no ako pravilno sam razbral mejdu redovete ti spiram.
Gledkata kak toi mati na kompa do 3 chasa i debne da ne napishe niakoi neshto me sablazniava da pisha oshte, no ako pravilno sam razbral mejdu redovete ti spiram.
b_dav- Почти не пише
-
Явно поговорката "Луд умора нямя" е в пълна сила.
Аз предлагам да спрете с елементарните си глупости,
и Хъл и б_дав.Дайте да си говорим за п.....ки или каквото и да е там.
Divane- Почти не пише
-
Брой мнения : 60
Дата на регистрация : 17.02.2009
Стига бе Диване, аз тъкмо чакам вече описа на инструментите в чантата с грамажа на всеки един също и вида и грамажа на шоколода, разстоянията в метри пропътувани от всеки един от участниците в събитията с обществен транспорт или такси и всички останали данни. После ше плюнчим пръсти и ше смятаме кой на кого какво има да дава и кой кого преебал. Не ли ти е интересно?
КПУ- Писачко
-
Брой мнения : 605
Дата на регистрация : 23.01.2009
Не КПУ омръзнаха ми и двамата.Станаха ми безинтересни.Почнаха да приличат на развален грамофон.Хъл си го знаем ми б_дав той направо пропадна.Ако са такива мъшкари па да срещнат и да са почнат ми така де.
:whip:
:whip:
Divane- Почти не пише
-
Брой мнения : 60
Дата на регистрация : 17.02.2009
Ми Хълката му предложи, ма той се услушфа !!!
И аз тва им казвам, ма не слушат ...Divane написа:Явно поговорката "Луд умора нямя" е в пълна сила.
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 3 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman