Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Alo, alo REALNIA sviat tarsi VIRTUALNIA sviat ha Hullboy
+5
Divane
Hullboy
Вода
Marginal
b_dav
9 posters
Страница 1 от 5
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Alo, alo REALNIA sviat tarsi VIRTUALNIA sviat ha Hullboy
http://bulgariancommunityottawa.com/About%20us%20files/Board_of_directors.htm
Neshtata stavat mnogo barzo. Iavno nikoi ne obicha lajci i klevetnici i barzo im tegli shuta. Predi mesec go izgoniha ot bgcanada, a sega i ot borda na direktorite v drujestvoto.
Ne chuvam smiah ...
Neshtata stavat mnogo barzo. Iavno nikoi ne obicha lajci i klevetnici i barzo im tegli shuta. Predi mesec go izgoniha ot bgcanada, a sega i ot borda na direktorite v drujestvoto.
Ne chuvam smiah ...
b_dav- Почти не пише
-
Брой мнения : 153
Дата на регистрация : 16.02.2009
Re: Alo, alo REALNIA sviat tarsi VIRTUALNIA sviat ha Hullboy
Ми покажи стария списък където фигурира и той за да повярваме !!!
Marginal написа:Ми покажи стария списък където фигурира и той за да повярваме !!!
Sakan, Marginal, da ne bi da obviniavash Hullboy che ni e lagal che e bil v drujestvoto. Hullboy ne laje, nali si spomniash ...
b_dav- Почти не пише
-
Много смешно, направо да се пръснеш от смях. Що ставаш жалък с тези глупости?Нали всички добре знаем колко български дружества има в Монреал? То не бяха културни, то не бяха църковни, то не бяха канадско-български, то не бяха българо-канадски, то не бяха лични, то не бяха частни или с други думи утре и аз да реша ще направя едно българо-едикаквоси дружество и ще си направя един сайт и ще си назнача директорски борд или с други думи : Земи се гръмни!
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009
Hahaha. Ama na niakoi ne mu e do smiah, zashtoto razbra che na lajata krakata sa kasi.
BTW Tova e edinstvenoto drujestvo v Ottawa, a shtom narejdash shte se gramna ili shte me gramnat kreditorite i partniorite na Hullboy.
Opalaaaaa, tiq s kreditorite biaha samo za bgmontreal i Ivet, az sam malak oshte.
Alo, alo ...
BTW Tova e edinstvenoto drujestvo v Ottawa, a shtom narejdash shte se gramna ili shte me gramnat kreditorite i partniorite na Hullboy.
Opalaaaaa, tiq s kreditorite biaha samo za bgmontreal i Ivet, az sam malak oshte.
Alo, alo ...
b_dav- Почти не пише
-
Ми са освен да чакаме фключване от страната на Хълката , не виждам друго кво !!!
Dokato imeto mu ne otide pak v spisaka niama kakvo da se vkluchva.
Ako mu se poiavi imeto znachi, kakto i v bgcanada se e pomolil silno i goreshto za proshka. Obache rano ili kasno se razbira ...
Ako mu se poiavi imeto znachi, kakto i v bgcanada se e pomolil silno i goreshto za proshka. Obache rano ili kasno se razbira ...
b_dav- Почти не пише
-
Аз не мога да разбера ти какво точно искаш, за да го получиш и да мирясашb_dav написа:Dokato imeto mu ne otide pak v spisaka niama kakvo da se vkluchva.
Вода- Писачко
-
Казва ви Хълбой да не го гоните b_dav че без него ще е скучно.
Единственно може да го поздрвите за това че е намерил поне линка на БгДружеството.
Точно на това дружество Хълбой е финансист.
Колкото b_dav е говорил с дипломатката в посолството с име Любка толкова е и направил нещо за да го има или няма името на Хълбой в този списък.
Той сега иска да ви убеди че до вчера името на Хълбой го е имало а от днес вече заради b_dav го няма а истината е следната.
От 2 години БгДружеството не може да намери сериозен човек който да подържа уеб страницата. През това верме мандата на старото ръководство изтече и от този списък не един а почти всички от ръководството вече са сменени.
Ако някой се съмнява нека иде на линка за Home или начало и да види от кога са последните новини, събитя и снимки а те са от началото на 2008 година
Който не вярва да кликне тук и да гледа.
http://bulgariancommunityottawa.com/Home.htm
От тогавa до сега имаше празнци за 24 май, за Великден, за Нова година, Концерт на Тони Димитрова а на 7 март ще има събиране отганизирано от посолството за 3-ти март. За нито едно от тези събития не е писано, нито има снимки щото както казах няма сериозен човек който да разбира от компютри и да се навие да подържа страница на доброволни начела.
Ситуацията беше стигнала до там че никой не знаеше паролата с която може да се промени нещо по страницата след като човека който подържаше страницата замина за Дубай където намери работа за няколко месеца.
b_dav ти продължавай в същия дух. Казах ти вече че няма по добър начин от този да си загубиш авторитета и да станеш за смях докато някой ден си изтриеш мненията и си подвиеш опашката като Линко.
Единственно може да го поздрвите за това че е намерил поне линка на БгДружеството.
Точно на това дружество Хълбой е финансист.
Колкото b_dav е говорил с дипломатката в посолството с име Любка толкова е и направил нещо за да го има или няма името на Хълбой в този списък.
Той сега иска да ви убеди че до вчера името на Хълбой го е имало а от днес вече заради b_dav го няма а истината е следната.
От 2 години БгДружеството не може да намери сериозен човек който да подържа уеб страницата. През това верме мандата на старото ръководство изтече и от този списък не един а почти всички от ръководството вече са сменени.
Ако някой се съмнява нека иде на линка за Home или начало и да види от кога са последните новини, събитя и снимки а те са от началото на 2008 година
Който не вярва да кликне тук и да гледа.
http://bulgariancommunityottawa.com/Home.htm
От тогавa до сега имаше празнци за 24 май, за Великден, за Нова година, Концерт на Тони Димитрова а на 7 март ще има събиране отганизирано от посолството за 3-ти март. За нито едно от тези събития не е писано, нито има снимки щото както казах няма сериозен човек който да разбира от компютри и да се навие да подържа страница на доброволни начела.
Ситуацията беше стигнала до там че никой не знаеше паролата с която може да се промени нещо по страницата след като човека който подържаше страницата замина за Дубай където намери работа за няколко месеца.
b_dav ти продължавай в същия дух. Казах ти вече че няма по добър начин от този да си загубиш авторитета и да станеш за смях докато някой ден си изтриеш мненията и си подвиеш опашката като Линко.
А, тва е друго, като има диалог е различно !!!
Добро утро на всички които го пожелахте! :Усмихнат:
Чета си аз тука из това форумче и си мислия.Брей този Хълчо ще да е голем мискинин затова един ден като отида пак в Отава ще взема да се запозная с него да видя аджеба така ли е.
Но за сега той е лошият в нашия филм,по-лошо - най- големия виртуален мръсник .
Чета и b_dav , на пръв поглед човек, който казва,че е различен.Да ама не- то било човеченце с дребнава душичка.Нищо лично b_dav,
но ако искаш да си различен от лошия и казваш че си различен защо толкова ниско слизаш, нали това е нивото на виртуалня ........Знаеш ли започваш да ми приличашато някои хора от един друг форум,които като изкажеш мнение има една клика там от "професионални професори" ,които ти обиасняват "професионално" че нещо не ти е как требва.Та и ти так като не ти харесва Хълката не го чети.Простичко е.На мен също не ми харесват много неща и просто ги пропускам.Тук предполагам се събираме за разтоварване от ежедневния стрес,е че някой може да попрекали малко ок подмини го или се разбери с него на лични.
Да се биеш в гърдите, че си различен и да отиваш твърде далеч, е като -Крадеца викал "дръжте крадеца".
Явно твоя свят ще да е по-виртоален от на Хъл.
Лек ден и си остани със здраве b_dav.
Чета си аз тука из това форумче и си мислия.Брей този Хълчо ще да е голем мискинин затова един ден като отида пак в Отава ще взема да се запозная с него да видя аджеба така ли е.
Но за сега той е лошият в нашия филм,по-лошо - най- големия виртуален мръсник .
Чета и b_dav , на пръв поглед човек, който казва,че е различен.Да ама не- то било човеченце с дребнава душичка.Нищо лично b_dav,
но ако искаш да си различен от лошия и казваш че си различен защо толкова ниско слизаш, нали това е нивото на виртуалня ........Знаеш ли започваш да ми приличашато някои хора от един друг форум,които като изкажеш мнение има една клика там от "професионални професори" ,които ти обиасняват "професионално" че нещо не ти е как требва.Та и ти так като не ти харесва Хълката не го чети.Простичко е.На мен също не ми харесват много неща и просто ги пропускам.Тук предполагам се събираме за разтоварване от ежедневния стрес,е че някой може да попрекали малко ок подмини го или се разбери с него на лични.
Да се биеш в гърдите, че си различен и да отиваш твърде далеч, е като -Крадеца викал "дръжте крадеца".
Явно твоя свят ще да е по-виртоален от на Хъл.
Лек ден и си остани със здраве b_dav.
Divane- Почти не пише
-
Брой мнения : 60
Дата на регистрация : 17.02.2009
проблемата с Хъли идва от друго...има грешка има прошка...
обаче когато откровенно се окендзориш.и нагло си простееш..щот си фешян...палиш моторетката...
обаче този живот се живее с хора-в този смисъл някой сега се осмърти,защото сервирането винаги е привилегия на...ПЕРСОНАЛА....
така де-щот некой верват,че злобата и завистта са градивни...
Лек и от мене и жив здрав/а... b_dav.
обаче когато откровенно се окендзориш.и нагло си простееш..щот си фешян...палиш моторетката...
обаче този живот се живее с хора-в този смисъл някой сега се осмърти,защото сервирането винаги е привилегия на...ПЕРСОНАЛА....
така де-щот некой верват,че злобата и завистта са градивни...
Лек и от мене и жив здрав/а... b_dav.
paparazzo- Пише та пише
- Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009
Абе вие сички ли сте кредитори или партньори на Хъл та не давате дума да се продума срещу него?
Ми че той за сума ти ора разправя налево и надесно че били такива и онакива пък той бил света вода ненапита. Бе не им вервам аз на такива ора и туй то. Ако че ще ме обвиняват в не знам кво си. Аз за некой не мога да кажа че е крадец и лъжец щот тия неща ги казва съдът па не знам Хъл да е водил дело срещу тая бивша негова приятелка дет ни проглуши ушите с нея.
Другият вариант е сичките да сте настроени по лични причини и срещу Ивет и Линко и Коко и нашенския финансист и т.н. та затва в един хор пеете. Е, па ако на мене тия ора нищо не са ми сторили що да лая срещу тех? Само за да пригласям на некой дет ми е се едно има ли го или го нема на тоя свет.
Ма то рано или късно ше се разбере кой кум кой сват и кой на булката брат.
Ми че той за сума ти ора разправя налево и надесно че били такива и онакива пък той бил света вода ненапита. Бе не им вервам аз на такива ора и туй то. Ако че ще ме обвиняват в не знам кво си. Аз за некой не мога да кажа че е крадец и лъжец щот тия неща ги казва съдът па не знам Хъл да е водил дело срещу тая бивша негова приятелка дет ни проглуши ушите с нея.
Другият вариант е сичките да сте настроени по лични причини и срещу Ивет и Линко и Коко и нашенския финансист и т.н. та затва в един хор пеете. Е, па ако на мене тия ора нищо не са ми сторили що да лая срещу тех? Само за да пригласям на некой дет ми е се едно има ли го или го нема на тоя свет.
Ма то рано или късно ше се разбере кой кум кой сват и кой на булката брат.
КПУ- Писачко
-
Брой мнения : 605
Дата на регистрация : 23.01.2009
КПУ, два аргумента братчед.
1. Съда като каже че някой е крадец, или къфто и да било друг, много често лъже, а еднофременно, на сфобода има толкова много крадци
много от тях които са фсеизвестни такива) и никой нищо не прави срещу тях.
2. Pieter Willem Botha (например) на мене също не ми е направил нищо (както мисля и на тебе), ма с хубавата си политика, скапа ЮАР и аз фместо да си мешам там сега, съм длъжен да им слушам идиотщините намръсните феминистки в Табарнашката държава ...
1. Съда като каже че някой е крадец, или къфто и да било друг, много често лъже, а еднофременно, на сфобода има толкова много крадци
много от тях които са фсеизвестни такива) и никой нищо не прави срещу тях.
2. Pieter Willem Botha (например) на мене също не ми е направил нищо (както мисля и на тебе), ма с хубавата си политика, скапа ЮАР и аз фместо да си мешам там сега, съм длъжен да им слушам идиотщините намръсните феминистки в Табарнашката държава ...
Последната промяна е направена от Marginal на Съб 21 Фев 2009, 14:00; мнението е било променяно общо 1 път
Hullman stavash jalak!
Ima statia i materiali za Kichka vav saita, a ti togava:
"Че Хълман ще излезе на сцената под прожекторите то е ясно като финансист на Бг дружеството"
Otdelno ima promiana na koordinatite na edin ot borda na direktorite sled mai 2008. Otdelno ima promiana v saita prez fevruary 2009, zakakvo li e bila tia??????
Dai da vidim dokade shte stignem v tarsene na istinata, kakto ti obichash da kazvash.
Alo, alo ...
Ima statia i materiali za Kichka vav saita, a ti togava:
"Че Хълман ще излезе на сцената под прожекторите то е ясно като финансист на Бг дружеството"
Otdelno ima promiana na koordinatite na edin ot borda na direktorite sled mai 2008. Otdelno ima promiana v saita prez fevruary 2009, zakakvo li e bila tia??????
Dai da vidim dokade shte stignem v tarsene na istinata, kakto ti obichash da kazvash.
Alo, alo ...
b_dav- Почти не пише
-
Като си толкова убеден че си прав доведи твоя кумир дето твърди че е платил разходите за автобуса 100 % нищо че се оказа че хората сами са си платили 500 $ за билети което е горе долу половината.
Хващаме се на бас дали хората от списъка от уеб сайта са в ръководството на дружеството в Оттава всички до един както са написани.
Ако е така аз ви давам по 5000 на теб и на рекламиращия бизнеса си чрез автобуса за Оттава.
Ако не вие ми давате само 1000 $ на мен.
Отиваме при Кристина старата председателка и я питаме дали тя е все още председателка и дали хората са същите както са изброени в списъка.
Отделно ви показвам книжка с празни чекове с името на дружеството, дебитната карта с името на дружеството и всички банк стайтменти които пристигат в офиса ми всеки месец на които е написано също името на дружеството.
Хващай се като си толкова убеден.
Тъкмо ще се запознаем за да излезеш от анонимност. БгМорнтреала ще те представи. С него се познаваме.
Хващаме се на бас дали хората от списъка от уеб сайта са в ръководството на дружеството в Оттава всички до един както са написани.
Ако е така аз ви давам по 5000 на теб и на рекламиращия бизнеса си чрез автобуса за Оттава.
Ако не вие ми давате само 1000 $ на мен.
Отиваме при Кристина старата председателка и я питаме дали тя е все още председателка и дали хората са същите както са изброени в списъка.
Отделно ви показвам книжка с празни чекове с името на дружеството, дебитната карта с името на дружеството и всички банк стайтменти които пристигат в офиса ми всеки месец на които е написано също името на дружеството.
Хващай се като си толкова убеден.
Тъкмо ще се запознаем за да излезеш от анонимност. БгМорнтреала ще те представи. С него се познаваме.
Hullman az samo tarsia istinata. A ti NE kazvash istinata. Ti lajesh i klevatish i donosnichish v posolstvoto kakvo stava v komunitito. Prochetoh temata na bgmontreal za reisa i ne vidiah da e kazal che e platil 100%. Kazva che e platil! Ami po smetki prosti toi e platil nad 1000 dolara, zashtoto v druga tema tuk vidiah link za kolko struvat reisovete i che e imalo semeistva, deca i t.n. i sa sabrani okolo 300-350.
Kakvo ti brakna v malkata dushichka, che hvana da se hvalish che kato chlen na drujestvoto i mnogo vatreshen v posolstvoto, znaesh che imali fond za podpomagane.
Zashto taia malka zavistliva dushica vse gleda da zlepostavi niakoi, ZASHTO???
Ta ti si pribirash 2 knigi struvashti obshto 70$ ot sbirka na koiato se reklamirash 4 chasa non-stop, a komentirash i razpostraniavash laji za hora koito kakvito i smetki da pravish za izharchili i harchat mnogo poveche, ama mnooogo.
Az specialno iskam da nameria istinata!
I ia namiram iavno
Kakvo ti brakna v malkata dushichka, che hvana da se hvalish che kato chlen na drujestvoto i mnogo vatreshen v posolstvoto, znaesh che imali fond za podpomagane.
Zashto taia malka zavistliva dushica vse gleda da zlepostavi niakoi, ZASHTO???
Ta ti si pribirash 2 knigi struvashti obshto 70$ ot sbirka na koiato se reklamirash 4 chasa non-stop, a komentirash i razpostraniavash laji za hora koito kakvito i smetki da pravish za izharchili i harchat mnogo poveche, ama mnooogo.
Az specialno iskam da nameria istinata!
I ia namiram iavno
b_dav- Почти не пише
-
Ми от лаф на лаф, може и да излезе нещо наяве ...
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:34; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
...
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:34; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Ясно ми стана вече, Маргинал. Нема правила нема сдълища нема нищо...по-устатият и по-силният е правият и тва е. Точка.
Айде да видим ся кой и кога ще излезе по-устат от Хъл. До тогава той е по-правият и по-заслужилият и всичко по и най. Тъй ли излиза?
Айде да видим ся кой и кога ще излезе по-устат от Хъл. До тогава той е по-правият и по-заслужилият и всичко по и най. Тъй ли излиза?
КПУ- Писачко
-
Даниеле, казах че няма проблеми, само трябва да се гласува и приеме !!!
Споко КПУ, ф моя форум потребителите имат хляба а аз ножа ...
Вие решавате !!!
Аз съм само изпълнителя, нещо като американската правна система с журитата ...
Вие сте журито а аз съдия-изпълнителя !!!
Вие решавате !!!
Аз съм само изпълнителя, нещо като американската правна система с журитата ...
Вие сте журито а аз съдия-изпълнителя !!!
......
danielle- Писачко
-
Ми то кво ша прави тогава б-то, ше трябва да си седи само там и най-много , ако пуснат и един ъгъл за теб и там да пише, ше пукне от скука
Вода- Писачко
-
Ми то кат се замисля май целият форум така е замислен и създаден Вода. За кво са сичките тия форуми или папки или не знам как се наричат там. Ако на некой му се иска да си говори за секс и кожи отива на едно място, ако иска вицове на друго или пък кльопачка на трето и т.н. Та след като Хъл сал едно си знае и за него си бае да си се отдели в края на краищата и който иска да чете за сервитьорката - крадла, за тухлите, офиса, сметките, девиците, дипломатите и техните щерки да оди там.
Пък аз не ща вече мой си корнер. Верно нема с кво да занимавам народа толко.
Пък аз не ща вече мой си корнер. Верно нема с кво да занимавам народа толко.
КПУ- Писачко
-
Ми то шарен свят, иначе кво щеше да е, скукааааааааааааа.
Вода- Писачко
-
MARIANA TSANDEV
TODOR PANDELIEV
IVAN KARABELOV
VELIAN PANDALIEV
VICTORIA ILIEVA
ANETTA KOSTOV
za tia li lica govorish Hullmancho??
TODOR PANDELIEV
IVAN KARABELOV
VELIAN PANDALIEV
VICTORIA ILIEVA
ANETTA KOSTOV
za tia li lica govorish Hullmancho??
b_dav- Почти не пише
-
Можеш и ти да пуснеш !!!danielle написа:пускай анкета и да действаме... че аман от оплаквачки!! :evil:Marginal написа:Даниеле, казах че няма проблеми, само трябва да се гласува и приеме !!!
А така. Приближаваме се до истината. А тя е че БгМонтреал не е пащал никога 100 % за автобуса както се изкара в една тема която вече я няма.
Там той спореше за нещо с Батето за някакви 5 $ за заверка и за списаниицето.
БгМонтреал се ядосa нещо и написа на Батето.
Цитирам:
Когато ти направиш за Бг Комюнити колкото аз съм направил, когато ти платиш за един автобус за ходене до Оттава за гласуване тогaва ела да спориш с мен.
Това бяха думите на БгМонтреал.
БгМонтреал прекали и трябваше да му се направи забележка за да слезе на земята.
Хълбой може да си е прибрал списанията за следващи сбирки ама поне ги е купил, занесъл , показал. Не е отишъл с голи ръце.
Най важното обаче е че никога не е казвал че ги е подарявал на някого кеото е равностойно да кажеш аз платих за автобуса.
Там той спореше за нещо с Батето за някакви 5 $ за заверка и за списаниицето.
БгМонтреал се ядосa нещо и написа на Батето.
Цитирам:
Когато ти направиш за Бг Комюнити колкото аз съм направил, когато ти платиш за един автобус за ходене до Оттава за гласуване тогaва ела да спориш с мен.
Това бяха думите на БгМонтреал.
БгМонтреал прекали и трябваше да му се направи забележка за да слезе на земята.
Хълбой може да си е прибрал списанията за следващи сбирки ама поне ги е купил, занесъл , показал. Не е отишъл с голи ръце.
Най важното обаче е че никога не е казвал че ги е подарявал на някого кеото е равностойно да кажеш аз платих за автобуса.
Последната промяна е направена от Hullboy на Съб 21 Фев 2009, 17:35; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Страница 1 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman