Добре дошли във: www.forumnazapomnenite.com
Ако ви мързи да се регистрирате или не си спомняте паролата си, флезнете с Фейсбук сметката си натискайки бутона който се намира малко преди края на тая страница ...

Join the forum, it's quick and easy

Ако ви мързи да се регистрирате или не си спомняте паролата си, флезнете с Фейсбук сметката си натискайки бутона който се намира малко преди края на тая страница ...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
» Да събудим форума !
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeСря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo

» A chance to take my little boy home
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeЧет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo

» ПАК Е ПЕТЪК!
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeПет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo

» Най дългия електронен роман !!!
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeПет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal

» Другото ми хоби е музиката ...
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeПон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal

» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeВто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal

» Un québecois bien à sa place ...
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeПет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal

» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeНед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal

» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeПон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal

» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeСъб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост

» Слушалките ...
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeЧет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal

» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Forum BgCanada - Page 4 Icon_minitimeЧет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman

Top posters
Marginal (16898)
Forum BgCanada - Page 4 Vote_lcapForum BgCanada - Page 4 Voting_barForum BgCanada - Page 4 Vote_rcap 
paparazzo (7150)
Forum BgCanada - Page 4 Vote_lcapForum BgCanada - Page 4 Voting_barForum BgCanada - Page 4 Vote_rcap 
myhata II (6266)
stimi (4915)
Mr800Days (4254)
7george (3967)
danielle (2594)
Вода (2380)
fluid (2183)
kralimarko (1566)

Съфружници
Анонимна анкета само за мъже !!!
Колко кожи сте разпрали?
Дефствен съм
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51+
Шфестер съм

>>Резултати<<
Създайте собствена анкета

Forum BgCanada

+12
Вода
Maria
Koko
Linko
paparazzo
danielle
stimi
fluid
bonbonka
Mr800Days
myhata II
Marginal
16 posters

Страница 4 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Forum BgCanada - Page 4 Empty Re: Forum BgCanada

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 17:45

Ваши благородия отново е в грешка. Причината да бъда първо "банната" за 7 дена (ако си спомняш), беше, че съм се била протовопоставила на мнение, на Линко, което на него не му било допаднало.. т.е. ще цитирам от е-майл пощата си това, което си ми написал:

"оспорването
на решение на администратора – нито си в позицията да искаш обяснения,
нито
някой ти дължи такова. За оспорване на администраторско решение – следва
бан. Точка
."

А до изгонвантето се стигна като ти казах, че с това ти решение, не е решение на администратор на форум, а на обиден, защото се усъмних в мъжките ти достойнства.
Сега, Коко, айде да престанем с тази тема наистина.. вече сме я разтягали по жицата.. плочата е една и съща -ти си имаш твоята теза, аз моята. Изглежда няма да стигнем НИКОГА ДО КОНСЕНСУС!!! ( и до всички онези дето си мислят, че като пиша с главни букви се пеня... от яд... Forum BgCanada - Page 4 655788 няма такова нещо.. ) Този път Аз слагам точката - разбра ли ме, ваше благородие? Forum BgCanada - Page 4 Icon_wink

danielle
Писачко
Писачко

Брой мнения : 2594
Дата на регистрация : 12.01.2009

Върнете се в началото Go down

Писане by Mr800Days Пет 23 Апр 2010, 18:02

многоуважавани от мен бат линко и бат коко,обръщам се към вазе да ви питам ,ама един път за винаги да ми отговорите защо се ебавате с мен след като аз толкова много ви уважавам.не го приемайте буквално моето уважение към ваз,щото все още по здухани шапкари и меки китки не си падам.та уважавам ви щото сте началници макар и с основно образование и добре се справяте с началническите си задължения.

Mr800Days
Писачко
Писачко

Male
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009

Писане by Marginal Пет 23 Апр 2010, 18:55

Лелейййййййй, кфо станало докато бях насам-натам ...
Marginal
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 63
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada

http://connectedhealer.weebly.com/#/

Писане by stimi Пет 23 Апр 2010, 19:05

Ох, Мани..мани... Forum BgCanada - Page 4 Icon_neutral
stimi
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 54
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 19:55

Батка, ти знаеш отговора, защо въобще питаш?

А долното изречение го оставям на вниманието на Маргинала, защото в него се вижда тенденциозното желанието да бъде обиден друг участник във форума, което ми се струва малко или повече в страни от правилата. Разбира се, когато нещата стигнат до там да се използват обиди, това показва че този който ги използва няма други аргументи или просто няма какво да каже.

Mr800Days написа:...
не го приемайте буквално моето уважение към ваз,щото все още по здухани шапкари и меки китки не си падам.

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male
Брой мнения : 24
Дата на регистрация : 05.09.2009

Писане by Marginal Пет 23 Апр 2010, 20:00

Така е Коко, Батето обижда, наказвал съм го вече за тва и както гледам, пак ше го накажа, ма му отпускам още малко въжето ...
Се пак, ако некой се чуфства засегнат, да каже, ше прегледам случая и ако трябва, ше го накажа веднага.
Marginal
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 63
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada

http://connectedhealer.weebly.com/#/

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 20:20

danielle написа:Ваши благородия отново е в грешка. Причината да бъда първо "банната" за 7 дена (ако си спомняш), беше, че съм се била протовопоставила на мнение, на Линко, което на него не му било допаднало.. т.е. ще цитирам от е-майл пощата си това, което си ми написал:

"оспорването
на решение на администратора – нито си в позицията да искаш обяснения,
нито
някой ти дължи такова. За оспорване на администраторско решение – следва
бан. Точка
."

А до изгонвантето се стигна като ти казах, че с това ти решение, не е решение на администратор на форум, а на обиден, защото се усъмних в мъжките ти достойнства.
Сега, Коко, айде да престанем с тази тема наистина.. вече сме я разтягали по жицата.. плочата е една и съща -ти си имаш твоята теза, аз моята. Изглежда няма да стигнем НИКОГА ДО КОНСЕНСУС!!! ( и до всички онези дето си мислят, че като пиша с главни букви се пеня... от яд... Forum BgCanada - Page 4 655788 няма такова нещо.. ) Този път Аз слагам точката - разбра ли ме, ваше благородие? Forum BgCanada - Page 4 Icon_wink

Казано с думи прости това което се опитваш да кажеш звучи така - "Напсувах админа и той в отговор ме изгони" - и ако се замислиш, би трябвало да си дадеш сметка че си си получила заслуженото.

Все пак трябва да отбележа че нащата имат доста по-дълга история и би трябвало да звучат така - "Държах се безобразно* и то в продължение на доста време, на админа му писна и ме наказа с временен бан, след това аз вдигнах врява до небето и като видях че няма да ме огрее го напсувах, на него съвсем му писна и ме изгони завинаги". Мислиш ли че за такова поведение ще получиш аплодисменти, израза за това на кой му е излезнала пяна на устата днес не го написах аз?

* Под държах се безобразно - ще трябва да се цитирам сам себе си от по-горен постинг в същата тема

Коко написа:

Като обобщение, потребител който си позволява писане от проски ИП адреси, ползване на няколко ника, манипулиране на аудитория с лъжливи истори (публикувани под ника Дейзи32), арогантно отношение към другите потребители, обида към админа - няма да намериш форум в нета където да те търпят до безкрайност с такова поведение.

Обърни внимание и на следното - правилата не са за кефа на админа, а за спокойствието на всички потребители. Ти самата днес го каза, че правилата не важат за тебе, но това в случая е проява на неуважение към останалите във форума и не може да служи за опрадвание.

Вече го казах, оказва се че година и половина по-късно ти все още не можеш да си намериш място от това че ти наложен постоянен бан от БгКанада - и продължаваш да го преживяваш тежко, и да си регистрираш нови никове, и да си криеш истинският ИП адрес, а на мене не ми остава нищо друго освен да ти ги деактивирам когато го счета за необходимо.

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 20:33

Коко хубаво е че си тука и сега едно въпросче тъй като си почнал да говориш за ПРАВИЛА ?!?!!!!

Линко снощи ,влиза в темата с гръм и трясък след него Гейца се хили,как го ТОЛЕРИРАШ това,не мислиш ли че е малко смешно след като парадираш за ПРАВИЛА !?!?

Прецаканите са тези с елементарното мислене като твоето, Мухата. За умните и логично разсъждаващите точковата система и таблиците с професиите са само за определяне потенциала на кандидатът за адаптиране към пазара на труда в Канада.

Линко

Не ставаш муха. За да вземат някой толкова неграмотен (от текста на обръщението си личи) той би трябвало да е поне много верен. А ти не си такъв. Forum BgCanada - Page 4 Emoticon-0100-smile

Коко ти това за ВЪЗХВАЛИ ЛИ ГО ВЗИМАШ,и кой е той да ме оценя какъв съм и що съм ?!?!
Иначе не ми дреме ама бая си изписал днеска за ПРАВИЛАТА ,вече усещаш ли че и Аблоода е получил комплекс като му пускаш пост в негова тема ,не се ли замисли снощи,щото аз бая !?!

Коментар ?
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 20:34

Бе Коко стига бе.. уливаш се .. казах ти, че не си МЪЖ и то на е-майл адреса ти, а не в бгканада... ти правиш ли разлика? Никога не съм те псувала...
Е*ахти дребнавото човече дето излезе.. спри са вече.. и стига си ми развивал теории. Казах ти.. ти си имаш твоята истина, аз моята.. баста!!! Forum BgCanada - Page 4 313390
danielle
danielle
Писачко
Писачко

Female
Capricorn Goat
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 20:37

Мухи няма да има коментар, 'щото не е удобна темата... Намесен е Г-н Вратаря - дето от 7 години само се хили в бгканада и се чудел колко болни параноици имало...
Така че не се хаби, ами карай..
Петък вечер е и пий и яж - това нали го можеш ?? Forum BgCanada - Page 4 564500
danielle
danielle
Писачко
Писачко

Female
Capricorn Goat

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 20:40

Господин вратар много пъти съм го канил тука да се разберем,щото видите ли той ме подпита нещо с интрижка,ние му отговорим и после Линко ми изтрие постинга,ами бай Линко ,като триеш,трии и въпроса бе човек , бъди като бай Ставри Строг и Справедлив Forum BgCanada - Page 4 564500
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by Вода Пет 23 Апр 2010, 21:33

Аз Коко не го познавам, но само исках да го питам, докато отговаря, защо е изгонил навремето Маргинала. На мен лично ми е интересно. Питах Линко, но отговор не получих. Казах на Маргинала да ги пита, но той ми каза, че го били изгонили, за да си направи сам форум. Та като се е почнало поне, да стане по-интересно. Аз навремето веднаж писах в техния форум и целия форум скочи в защита на този, на когото само бях задала въпрос и то без някой да ми отговори конкретно на въпроса. Та и аз да кажа, че имам малко опит с онзи форум и повече там не съм и влизала.
Вода
Вода
Писачко
Писачко

Female
Gemini Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада

Писане by stimi Пет 23 Апр 2010, 21:40

Хахаха ти знаеш ли аз как се боря....Понякога ми е жал за Хъли и Мухата щото всички ги оплюват, а не е честно толкова народ срещу един-двама та и аз се ръгам между шамарите, но има редки дебили ще знаеш...Голямкеф
Мен пък ми доставя удоволствие да ги дразня хвалейки се за щяло и нещяло.... Смяхвзалата Смяхвзалата Смях
stimi
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 21:47

stimi, моя скромен съвет е да си пасуваш, че току виж си обрала парцала и те изритат без да ти дадат някакво адекватно обяснение... Те това най- го могат Forum BgCanada - Page 4 655788
danielle
danielle
Писачко
Писачко

Female
Capricorn Goat

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 22:32

danielle написа:Бе Коко стига бе.. уливаш се .. казах ти, че не си МЪЖ и то на е-майл адреса ти, а не в бгканада... ти правиш ли разлика? Никога не съм те псувала...
Е*ахти дребнавото човече дето излезе.. спри са вече.. и стига си ми развивал теории. Казах ти.. ти си имаш твоята истина, аз моята.. баста!!! Forum BgCanada - Page 4 313390

Нещата стигнаха до размяна на имейли защото не можа да понесеш факта че си получила наказание, така е искаш можеш да смениш напсувала с обидила, няма да има съществена разлика.

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 22:37

myhata II написа:Коко хубаво е че си тука и сега едно въпросче тъй като си почнал да говориш за ПРАВИЛА ?!?!!!!

....

Мисля че Маргинала е отговорил вместо мене

Marginal написа:Така е Коко, Батето обижда, наказвал съм го вече за тва и както гледам, пак ше го накажа, ма му отпускам още малко въжето ...
Се пак, ако некой се чуфства засегнат, да каже, ше прегледам случая и ако трябва, ше го накажа веднага.

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 22:41

За Бгканада ком ?
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 22:42

Вода написа:Аз Коко не го познавам, но само исках да го питам, докато отговаря, защо е изгонил навремето Маргинала. На мен лично ми е интересно. Питах Линко, но отговор не получих. Казах на Маргинала да ги пита, но той ми каза, че го били изгонили, за да си направи сам форум. Та като се е почнало поне, да стане по-интересно. Аз навремето веднаж писах в техния форум и целия форум скочи в защита на този, на когото само бях задала въпрос и то без някой да ми отговори конкретно на въпроса. Та и аз да кажа, че имам малко опит с онзи форум и повече там не съм и влизала.

Отговора е защото го достигна дългата ръка на феминиските, или казано по друг начин - обидните му постинги по отношение женската половина от човечеството стигнаха твъдре далече.

Надявам се че с наличието на скрития под-форум за дискусия на Кожите сега нещата са си дошли на мястото.
(Даниела така и не ми отговори какво мисли по въпроса за скрития форум в който пишат само избрани от админа участници)

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 22:44

Дайте право на Коко да влиза в подкожения форум
Неговия форум е отворен ,щом човека иска да влиза
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 22:51

Koko написа:
Нещата стигнаха до размяна на имейли защото не можа да понесеш факта че си получила наказание, така е искаш можеш да смениш напсувала с обидила, няма да има съществена разлика.
Къса памет агейн?
Нещата стигнаха до размяна на е-майли, защото аз въобще не можех да попитам ДИРЕКТНО ЗАЩО БЯХ БАННАТА.
И нали се сещаш, че едно е да напсуваш някого на майка и до девето коляно, а друго е да изкажеш мнение, че не си МЪЖ!!!
Играта май приключи с това...>>> дано най-сетне си го разбрал, уважаеми "благороднико" Forum BgCanada - Page 4 564500
danielle
danielle
Писачко
Писачко

Female
Capricorn Goat

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 22:52

myhata II написа:За Бгканада ком ?

Да, за БгКанада става дума - не знам до колко си даваш сметка че всъщност се ползваш с известна благосклонност от моя страна, иначе трябваше да си се присъединил към тукашния форум отдавна. Същото важи в известен смисъл и за Хълибоя и за Стони, които нямаше как да се завърнат в БгКанада без моето мълчаливо съгласие. Какво да се прави, дискриминация - някои са напълно аут, други админа ги търпи, ама с половин затворено око.

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male

Писане by Koko Пет 23 Апр 2010, 22:55

danielle написа:
Koko написа:
Къса памет агейн?
Нещата стигнаха до размяна на е-майли, защото аз въобще не можех да попитам ДИРЕКТНО ЗАЩО БЯХ БАННАТА.
И нали се сещаш, че едно е да напсуваш някого на майка и до девето коляно, а друго е да изкажеш мнение, че не си МЪЖ!!!
Играта май приключи с това...>>> дано най-сетне си го разбрал, уважаеми "благороднико" Forum BgCanada - Page 4 564500

А защо въоще си мислиш че имаш право да задаваш такъв въпрос - дори в цитата който самата ти беше пуснала ти го бях написал, както и какво следва при опит да се обжалва решението на админа.

След като не ти харесва че те наричам Даниела, което е най-близко на български до danielle, може би ще обясниш защо не използваш моят ник, а правиш разни благороднически интепретации?

Последната промяна е направена от Koko на Пет 23 Апр 2010, 22:58; мнението е било променяно общо 1 път

Koko
Почти не пише
Почти не пише

Male

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 22:55

А бе я вземете се сдобрете най накрая
Коко кажи как е на о Тртила,има ли гот тортилки ? Forum BgCanada - Page 4 142200 Forum BgCanada - Page 4 564500
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by stimi Пет 23 Апр 2010, 22:56

myhata II написа:Дайте право на Коко да влиза в подкожения форум
Айде,....гаден подстрекател! После защо оня КрAcтAвия ме хапе? Ами щото има едно бръмчило от Пловдив дето не умее да си мълчи!
lol! Смях lol!
stimi
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 22:59

Хи хи той щото не чете тука Forum BgCanada - Page 4 1322
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 23:01

Коко= Малкия принц...??? още какво има за коментиране; Принцовете нали са благородници или вече и това е обидна дума?
danielle
danielle
Писачко
Писачко

Female
Capricorn Goat

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 23:04

Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304
Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304 Forum BgCanada - Page 4 675304
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by stimi Пет 23 Апр 2010, 23:06

myhata II написа:Хи хи той щото не чете тука Forum BgCanada - Page 4 1322
Какво чете ...той не е даже регистриран, камо ли да има специални правомощия...
Смях
stimi
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog

Писане by myhata II Пет 23 Апр 2010, 23:09

Е как бе нали преди 2 месеца помагаше на Водата да си вземе изпитите,а бе и ти с тея зебри ептен се озебри Forum BgCanada - Page 4 1322 Forum BgCanada - Page 4 1322 Forum BgCanada - Page 4 161507
myhata II
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male

Писане by stimi Пет 23 Апр 2010, 23:13

Като гост бе, Майно!...Брях, тия мухи все около зебрите се въртят що ли? Forum BgCanada - Page 4 161507 Forum BgCanada - Page 4 142200 Forum BgCanada - Page 4 161507
stimi
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog

Писане by danielle Пет 23 Апр 2010, 23:14

Отговора е защото го достигна дългата ръка на феминиските, или казано по друг начин - обидните му постинги по отношение женската половина от човечеството стигнаха твъдре далече.

Мда... Вода сега разбрали защо? Щото Марги имал негативно отношение към жените-феминиски. Обидите му стигнали много далеч. Човек ще рече, че феминиските по цял ден и нощ кибичат в бгканада и на Маргинала постингите следят.. Глупости на търкалета Forum BgCanada - Page 4 1322
Истината е, че 'техни благородия" не търпят мнения различни от техните представи за морал и етика. Всичко различно се свежда до определението "професионална курва", изречено от най-видният им Модератор. Е тогава какво? Мислиш, че на "благородията" им пука за това какво казал господина... през онази им работа е. Та както той сам преди се изцепи :Каквото почукало/ такова се обадило. Аз не съм Христос, че да си подлагам и другата буза за поредната плесница Forum BgCanada - Page 4 Icon_wink
danielle
danielle
Писачко
Писачко

Female
Capricorn Goat