Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Да не са заключили Хълката ???
+8
Hullboy
myhata II
danielle
Вода
troll
alaya
ARMY
Marginal
12 posters
Страница 1 от 1
Да не са заключили Хълката ???
Се още нема отделен форум за него, ма ето една тема.
Та срока му изтече фчера и той не изпълни услофията, а имено да се изфини.
Гледам нещо го нема, да не е по адфокати или не знам си кфо ?
Гледам нещо го нема, да не е по адфокати или не знам си кфо ?
Re: Да не са заключили Хълката ???
Може пък снощното парти с Обама да е продължило да сабахлян.
ARMY- Пописва
-
Брой мнения : 352
Рождена дата : 04.02.1967
Възраст : 57
Местожителство : Mississauga
Дата на регистрация : 14.01.2009
Да бе, Хълката да не е луд да се извинява на някви анонимковци по форуми
Заключили са го дръжки
Зает е тука със сложни спекулативни сделки, прави ма ще му предам че сте загрижени за него
Заключили са го дръжки
Зает е тука със сложни спекулативни сделки, прави ма ще му предам че сте загрижени за него
alaya- Почти не пише
-
Брой мнения : 160
Местожителство : Столичанка
Дата на регистрация : 12.01.2009
Бе то и ние праим спекулации ма пишем!
Аз сутринта направих инвестиция от 4 канадски долара и чакам таз вечер 5 мильона долара, а утре над 40 канадски мильона освободени от данъци. :––)
Не искам да подценявам другите, но ей туй е спекулация! :=)
Аз сутринта направих инвестиция от 4 канадски долара и чакам таз вечер 5 мильона долара, а утре над 40 канадски мильона освободени от данъци. :––)
Не искам да подценявам другите, но ей туй е спекулация! :=)
troll- Пописва
- Брой мнения : 314
Дата на регистрация : 13.01.2009
И аз днес направих инвестиция от , но най-вероятно печабата ще я видя през крив макарон. В България пусках тото в продължение на 3 години, всеки тираж, защото тотаджийката ми беше приятелка и тя каза, че такова чудо срещала за първи път - спечелих 1 тройка и то, когато беше най-малка.
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Тебе целия ти късмет е отишъл в избора на брачен партньор! :––)
Мъжа ти да не ти дава да играеш игри на щастието щот само пари нахалост :––)
Мъжа ти да не ти дава да играеш игри на щастието щот само пари нахалост :––)
troll- Пописва
- Брой мнения : 314
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:43; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
danielle написа:ма на кого трябва да се изФинява Hull-ката? Нещо май не съм разбрала...Marginal написа:
На тфойта най добра приятелка в живота и форумите ..!!!
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Хълбой ви гаранитира че тоя който писа е или сервитьорката или експерта по данъчните декларации от Монтреал.
Тия хора първо изкараха че Хълман повлял на изборите кого са избрали и дадоха сравнение с турци които гласували за Доган.
После изкараха че Хълман бил взимал лично пари на да активира хора.
Накрая казаха че говорили с дипломати които ги няма вече от 3-ри години в посолството.
А това което Хълбой казва е че ако се обадиш в посолството и кажеш.
Тука в Монтреал сме се събрали 50 човека желаещи да гласуваме и сме събрали общо 500 $, един дребен бизнесмен за да си рекламира бизнеса и той даде още 300 $ ама не ни стигат още 200 $ за да наемем един автобус и да дойдем.
При тази ситуация Хълбой ви гарантира че ще ви бъде помогнато.
Хълбой никога не е казвал че имало бюджет който щял да плати 100 % от цената за наемане на автобус.
А тия анонимковци чак заплашват и искат да се извинявам за нещо което никога не съм казвал.
А тия двамата не знаят че ако нещо се случи на Хълбой кредиторите и пратньорите му ще ги сварят и ще ги изядат.
За всеки случай Хълман е уведомил кредиторите и пратньорите къде да ги търсят тия двамата.
Тия хора първо изкараха че Хълман повлял на изборите кого са избрали и дадоха сравнение с турци които гласували за Доган.
После изкараха че Хълман бил взимал лично пари на да активира хора.
Накрая казаха че говорили с дипломати които ги няма вече от 3-ри години в посолството.
А това което Хълбой казва е че ако се обадиш в посолството и кажеш.
Тука в Монтреал сме се събрали 50 човека желаещи да гласуваме и сме събрали общо 500 $, един дребен бизнесмен за да си рекламира бизнеса и той даде още 300 $ ама не ни стигат още 200 $ за да наемем един автобус и да дойдем.
При тази ситуация Хълбой ви гарантира че ще ви бъде помогнато.
Хълбой никога не е казвал че имало бюджет който щял да плати 100 % от цената за наемане на автобус.
А тия анонимковци чак заплашват и искат да се извинявам за нещо което никога не съм казвал.
А тия двамата не знаят че ако нещо се случи на Хълбой кредиторите и пратньорите му ще ги сварят и ще ги изядат.
За всеки случай Хълман е уведомил кредиторите и пратньорите къде да ги търсят тия двамата.
Последната промяна е направена от Hullboy на Пет 20 Фев 2009, 17:17; мнението е било променяно общо 1 път
Последната промяна е направена от danielle на Пон 22 Юни 2009, 03:43; мнението е било променяно общо 1 път
danielle- Писачко
-
Брой мнения : 2594
Рождена дата : 01.01.1968
Възраст : 56
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Тъкмо щях да напиша, че Хълман до такава степен владее изкуството на финансите, че ако го заключат, той би си отключил белезниците и киличта с изкусно сгъната банкнота от 100 шаренки канадски долара
Hullboy написа:А тия двамата не знаят че ако нещо се случи на Хълбой кредиторите и пратньорите му ще ги сварят и ще ги изядат.
Аз предлагам да изпържим Хълката като го натопим дружно (щото нали, не може да ни прати мутри на всичките), че примерно е купил автобус с парите на посолтвото и докарал избиратели които да гласуват за...
ing.Ganev- Почти не пише
-
Брой мнения : 38
Дата на регистрация : 17.01.2009
И кво пък ги бърка кредиторите и партньорите цялата тая работа та ще си правят труда да ходят, да издирват и да ядат жив тоя или оня?
КПУ- Писачко
-
Брой мнения : 605
Дата на регистрация : 23.01.2009
Ама условието ако го затворят е да му дадат РС в килията, че без него е скучно ...
ing.Ganev- Почти не пише
-
Брой мнения : 38
Дата на регистрация : 17.01.2009
Ха, че той килията нема и да я погледне ако нема PC, CV, VC, WWW, TV и дипломат и дипломатска щерка. Камо ли пък да влезе в нея. :)
КПУ- Писачко
-
Забрави дефица да изброиш !!!КПУ написа:Ха, че той килията нема и да я погледне ако нема PC, CV, VC, WWW, TV и дипломат и дипломатска щерка. Камо ли пък да влезе в нея. :)
Хъли този който писа не е монреала...просто не му е толко беден речника,а е достатъчно лукав за да избере от многото пътеки...точно клиничната... инфантилно е- и сеа се чуди кво стана що стана...дай сега да видим какво ще припръцне....
paparazzo- Пише та пише
- Брой мнения : 7150
Хъл я кажи нещо повече и за твоя съученик дет й е мъж бе. Как я е намерил що я е земал? Немаше ли кой да го предупреди човеко никой ли не я е познавал отнапред иветката?
Много интерсно разказваш и ми събуди любознателността. Щот аз хич не съм любопитен че тва е лоша черта викат.
Много интерсно разказваш и ми събуди любознателността. Щот аз хич не съм любопитен че тва е лоша черта викат.
КПУ- Писачко
-
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman