Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Таен бюджет за гласуване в посолството в Отава
+5
Hullboy
Вода
ARMY
myhata II
b_dav
9 posters
Страница 1 от 1
Таен бюджет за гласуване в посолството в Отава
Hullboy разкри таен бюджет за гласуване в посолството в Отава!
Браво на него! Така трябва да се действа за да няма повече бюджети и игри под масата.
https://forumnazapomnenite.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t159-270.htm
Браво на него! Така трябва да се действа за да няма повече бюджети и игри под масата.
https://forumnazapomnenite.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t159-270.htm
Hullboy написа:
Понеже Хълман е близък с дипломатите, член е на Бг дружеството в града и като дойдат избори му звънят по тел в офиса за да го подсетят да активира хора да ходят да гласуват.
Ще питате защо?
Защото посослтвото има специален бюджет за избори. Това са отпуснати пари точно за тази цел. Посолството е отворено в Неделя, дипломатитe са платени допълнително, има комисия от 8-10 човека които са платени от 6 сутринта до 6 вечета без да знаят колко хора ще дойдат и дали изобщо ще дойдaт защото списъци като в Бг нама . Не е добре парите да са похарчени а да са дошли 10 човека да гласуват. С бройката на хората се мери и работата на посолството.
Не случайно като идете да гласувате има кафе, кола, мин. вода и сладки за разлика от на избори в БГ.
Ако аз кажа че ще доведа един рейс хора ама имам нужда от малко помощ за да ги доведа гаранрирам ви че такава помощ ще ми бъде оказана от бюджета за гласуването.
Hullboy написа:
Второ Хълбой никъде никога не е писал че е получавал пари за да активирa хора. Писъл е че е получавал обаждане по тел. за да активира хора че ще има избоири еди кога си понеже доста хора минават през офиса или за финансови сделки или за покупка на билети за разлчни мероприятия.
Хълман казва че има бюджет което е вярно и второ че може да ти бъде оказана помощ ако доведеш един автобус с хора.
Hullboy написа:Представи си че знам а на теб не съм длъжен да ти давам обяснения от къде знам. Важното е че специален бюджет за гласувания има и важното е че колкото повече хора дойдат да гласуват толкова по добре е за дипломатите в даденото посолство гледано от София.
b_dav- Почти не пише
-
Брой мнения : 153
Дата на регистрация : 16.02.2009
Re: Таен бюджет за гласуване в посолството в Отава
b_dav написа:Hullboy разкри таен бюджет за гласуване в посолството в Отава!
https://forumnazapomnenite.bulgarianforum.net/forum-f1/topic-t159-270.htmHullboy написа:
Понеже Хълман е близък с дипломатите, член е на Бг дружеството в града и като дойдат избори му звънят по тел в офиса за да го подсетят да активира хора да ходят да гласуват.
Ще питате защо?
Защото посослтвото има специален бюджет за избори. Това са отпуснати пари точно за тази цел. Посолството е отворено в Неделя, дипломатитe са платени допълнително, има комисия от 8-10 човека които са платени от 6 сутринта до 6 вечета без да знаят колко хора ще дойдат и дали изобщо ще дойдaт защото списъци като в Бг нама . Не е добре парите да са похарчени а да са дошли 10 човека да гласуват. С бройката на хората се мери и работата на посолството.
Не случайно като идете да гласувате има кафе, кола, мин. вода и сладки за разлика от на избори в БГ.
Ако аз кажа че ще доведа един рейс хора ама имам нужда от малко помощ за да ги доведа гаранрирам ви че такава помощ ще ми бъде оказана от бюджета за гласуването.Hullboy написа:
Второ Хълбой никъде никога не е писал че е получавал пари за да активирa хора. Писъл е че е получавал обаждане по тел. за да активира хора че ще има избоири еди кога си понеже доста хора минават през офиса или за финансови сделки или за покупка на билети за разлчни мероприятия.
Хълман казва че има бюджет което е вярно и второ че може да ти бъде оказана помощ ако доведеш един автобус с хора.Hullboy написа:Представи си че знам а на теб не съм длъжен да ти давам обяснения от къде знам. Важното е че специален бюджет за гласувания има и важното е че колкото повече хора дойдат да гласуват толкова по добре е за дипломатите в даденото посолство гледано от София.
Убаво де ,писал,писал,ае са кажи кой плашиш, Хьлла ли,Маргиналь ли или и двамата ???
И на кой му пука кой ко е писал ?
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
Ako ne pukashe na nikoi, zashto se razreshiha promenite v mneniata sled 5 minuti?? Az si promenih mnenieto ot 2 dni pisano.
Iavno dosta im puka, no i po shte puka.
b_dav- Почти не пише
-
Брой мнения : 153
Дата на регистрация : 16.02.2009
b_dav написа:Ako ne pukashe na nikoi, zashto se razreshiha promenite v mneniata sled 5 minuti?? Az si promenih mnenieto ot 2 dni pisano.
Ок ша Гьрми казаш ,убаво а престави се най накрая де, запали ламбата :bricks:
myhata II- Пише та пише
-
"b_dav", и ти "Хъл"- това което правите е безобразие.
Ако имате лични сметки за уреждане, то не го правете тук - все пак е форум за всички ни.....или бъркам!?
Ако имате лични сметки за уреждане, то не го правете тук - все пак е форум за всички ни.....или бъркам!?
ARMY- Пописва
-
Брой мнения : 352
Рождена дата : 04.02.1967
Възраст : 57
Местожителство : Mississauga
Дата на регистрация : 14.01.2009
Ми Арми нали я запали, каза, че било жена, язък!myhata II написа:b_dav написа:Ako ne pukashe na nikoi, zashto se razreshiha promenite v mneniata sled 5 minuti?? Az si promenih mnenieto ot 2 dni pisano.
Ок ша Гьрми казаш ,убаво а престави се най накрая де, запали ламбата :bricks:
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009
Брей Хьлла наистина се уплаши и Папаразо и Батката не ебават да пишат в таа темь Бреей
myhata II- Пише та пише
-
Сигурно много са се уплашили, особено Папарацо, който е в България и много му дреме какво става в посолството в Отава.
Вода- Писачко
-
От самото начало ви казах, че иде реч за 'несподелена' любов!
ARMY- Пописва
-
Брей Хьлла наистина се уплаши и Папаразо и Батката не ебават да пишат в таа темь Бреей
А Аз мисля, че по-умният е отстъпил?!
ARMY- Пописва
-
Хълман няма от какво да се плаши и е писъл в другата тема защото темите се дублират. Хълман никога не лъже. Специален бюджет има за избори както в БГ така и в Канада. Той всъщност си е общ но се дават и пари на БГ. послоствата по света кото дойде верме за гласуване.
Гласуването не е без пари. Не сте ли гледали телевизия като дойде време за гласуванe как казват че ще струва толкова и толкова за отпечатване на бюлетини, за плащане на възнаграждение на комисия. Леля ми и вуйчо ми са членове на такива комисии като се гласува в Бг и са платени за да ходят сутринта от 8 и да висят там до 18 вечер..
За плащане на полицията които превозват урните до Централната комисия в София дето ги броят повторно гласовете.
Не виждам какво ви учудва това с бюджета.
Гласуването не е без пари. Не сте ли гледали телевизия като дойде време за гласуванe как казват че ще струва толкова и толкова за отпечатване на бюлетини, за плащане на възнаграждение на комисия. Леля ми и вуйчо ми са членове на такива комисии като се гласува в Бг и са платени за да ходят сутринта от 8 и да висят там до 18 вечер..
За плащане на полицията които превозват урните до Централната комисия в София дето ги броят повторно гласовете.
Не виждам какво ви учудва това с бюджета.
Последната промяна е направена от Hullboy на Сря 18 Фев 2009, 20:45; мнението е било променяно общо 1 път
b_dav, разрешено е променянето на мненията след 5 или 50 минути отдафна, тфа е настройка на форума, кфо да се праи ???b_dav написа:Ako ne pukashe na nikoi, zashto se razreshiha promenite v mneniata sled 5 minuti?? Az si promenih mnenieto ot 2 dni pisano.
Така съм решил че е по-спрафедлифо и тфа е ...
Да, не е гот да се фпускаме ф лични конфликти ...ARMY написа:"b_dav", и ти "Хъл"- това което правите е безобразие.
Аз лично съм работила за избори в предизборни студия и съм получавала официално не малко пари, така че както му казах и преди на б-то да земе да си прочете първо урока.
Вода- Писачко
-
И на мене ми са доста неприятни реваншизма и заяждането в тоя форум. Тука съм предимно за развлечение. Тежко ми да си правя накакви сириозни изводи за хора по писания от форуми. Към нужни хара бих се обърнал директно и бих ги оценил по достойнство.ARMY написа:"b_dav", и ти "Хъл"- това което правите е безобразие.
И защо да не се променят мнения? Мен по ме дразнят форуми, дето ограничават това.
Това е Форума на Маргинала и важат неговите правила.
Mи кат са си негови да си ги спазва. Мен кво ме грее.
КПУ- Писачко
-
Брой мнения : 605
Дата на регистрация : 23.01.2009
Абе няма ли някой да събуди "Марги"?
ARMY- Пописва
-
Вода- Писачко
-
Ти па що така сега...кво му имаш зъб на човеко та му не даваш да спи? Нека си почива шефа та и ние с него барабар.
КПУ- Писачко
-
Ми така поне малко да попишете, че иначе от него човек не може да вземе думата
Вода- Писачко
-
Верно си е, него не моем го стигна по постинги ако ще и той срещу нас да търчи.
Ти нема начин обаче да не знаеш как да му се земе думата - в смисъл да го накараш да замълчи и само да слуша ама едва ли ще кажеш тука. :)
Ти нема начин обаче да не знаеш как да му се земе думата - в смисъл да го накараш да замълчи и само да слуша ама едва ли ще кажеш тука. :)
КПУ- Писачко
-
С мнооого бира!-може би.
ARMY- Пописва
-
За мен даже по-добре да е у него думата и да е във форума, че и аз да имам малко свободно време :)
Вода- Писачко
-
Той и вино обича, но само червено
Вода- Писачко
-
Че кво да пиша,то от всякъде блика от простотия ,комплексарщина и открито злобарство за да се принизя и аз до нивото на Обидения дето ,ако беше истински мъж щеше сам да се яви за да се защити,а не да праща адвокатите си да сеят сплетни и интриги.
Пък и аз обичам майтапа,иронията,самоиронизирането,ако щете даже и тъпоглавото остроумнечение и леко заядливите задявки,но в случая става дума за една голяма цигания реализирана от комплексари които преследват цели различни от участието си за забавление което не ме кефи особенно.
Пък и аз обичам майтапа,иронията,самоиронизирането,ако щете даже и тъпоглавото остроумнечение и леко заядливите задявки,но в случая става дума за една голяма цигания реализирана от комплексари които преследват цели различни от участието си за забавление което не ме кефи особенно.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Ми то всичко си вървеше забавно и влезе Линко и се започнаха интриги и заяждане, разчистване на стари сметки от някъде си, после се махна и изтри всичко, но дойде друг "провокатор" и явно ше е така до края на света...
Вода- Писачко
-
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman