Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
ИЗБОРИ-2009...
+12
lonly wolf
valioiko
Ardemina
vanelo
7george
myhata II
Вода
КПУ
Странджата
Marginal
danielle
paparazzo
16 posters
Страница 3 от 7
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ИЗБОРИ-2009...
Аз сьм светлото бьдеще на Бгто
myhata II- Пише та пише
- Брой мнения : 6266
Дата на регистрация : 13.01.2009
Мутрите на ДПС пребиха екип на телевизия СКАТ На 27 май, сряда на митинг в Долни Воден, квартал на Асеновград активисти на ДПС нападнаха и биха екип на телевизия СКАТ. Двамата оператори и журналистката Силвия Трендафилова са снимали поредния предизборен митинг на мюсюлманската партия ДПС, който е открито, публично събитие и снимането му не изисква специално разрешение. Забелязвайки екипа на СКАТ, лидерът на ДПС Ахмед Доган дава разпореждане към партийната охрана на ДПС сочейки към екипа на СКАТ. Веднага след неговото разпореждане около 5-6 човека, явно активисти на ДПС...http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=3974&Itemid=66http://www.ataka.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=3956&Itemid=91
vanelo- Писачко
-
Брой мнения : 718
Дата на регистрация : 26.01.2009
Нормално, като ги лебедят резняците, така ше е ...
Даже и ф "толерантната" Канада, където УЖ Чичо Том е на супер уважение и към него се изпитва супер страхо-почитание, когато Чичо Том нагази лука, бива арестуван, опандизен или бит от куките.
Спомням си веднъж бяха заключили един черен, който веднага реши че е гризнал расизъм, стана голяма история и дойде главатаря на черните пред телевизията и каза че тва е супер расизъм.
Репортера пита една кука кфо стаа (щото ония се оплакаха, че им викали черни) и той каза, ми кви да им викаме, зелени ли?
После добави че с черните има най-много проблеми и най-много престъпници са черни.
А ония мазохисти да им водят евала още на резняците, нали се с тва се фалят, че били търпелиф народ ...
Даже и ф "толерантната" Канада, където УЖ Чичо Том е на супер уважение и към него се изпитва супер страхо-почитание, когато Чичо Том нагази лука, бива арестуван, опандизен или бит от куките.
Спомням си веднъж бяха заключили един черен, който веднага реши че е гризнал расизъм, стана голяма история и дойде главатаря на черните пред телевизията и каза че тва е супер расизъм.
Репортера пита една кука кфо стаа (щото ония се оплакаха, че им викали черни) и той каза, ми кви да им викаме, зелени ли?
После добави че с черните има най-много проблеми и най-много престъпници са черни.
А ония мазохисти да им водят евала още на резняците, нали се с тва се фалят, че били търпелиф народ ...
Не не е ,ако знаеш ,вьрху какво буре сьс барут се седи ,мька ти е.....
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
За Бгто ,само да стане нещо на етническа основа и цела Бьлгария ще пламне ,дано да не става щото не ми се мисли ,Югославия ряпа да яде ..........!!!
myhata II- Пише та пише
-
Според мене, по-гот да пламне от колкото да водят евала на резняците.
По-гот мъртъф, от колкото роб.
По-гот мъртъф, от колкото роб.
Начи на тебе ти е през Куру ,щото никой немаш там ,амь я питай Водьта ко ша ти каже ,тя ем и е от Варна ,как ще се почувствь.........
myhata II- Пише та пише
-
Ти па от къде знаеш кой имам там?
Даже с калпавия си крак бих отишъл да маргясвам резняците .
Даже с калпавия си крак бих отишъл да маргясвам резняците .
Maргинали ,кое е по убао резняк или комунист ?!!
myhata II- Пише та пише
-
На ахмед догьн ,бих му напраил едно сепуко или харакири ...
Тоя е резняк- комунист ....
myhata II- Пише та пише
-
Чувал ли си за Сиси от Перник ?
myhata II- Пише та пише
-
http://news.ibox.bg/news/id_1086219878
Тоя, карпуз ги е трепел един по един ,да налапа далаверата с наркотиците ,начи в бгто нема луди хора ,има алчни !!
Тоя, карпуз ги е трепел един по един ,да налапа далаверата с наркотиците ,начи в бгто нема луди хора ,има алчни !!
myhata II- Пише та пише
-
myhata II написа:На ахмед догьн ,бих му напраил едно сепуко или харакири ...
СЕпуко и харакири е едно и също. Харакири е американската дума за сепуко. Сепуко ти не можеш да му направиш, щото няма да е сепуко - трябва той да синаправи. Иначе идеята не е лоша. Боклук е и е за трепане.
...Комунист, от тях май само фашистите са по-кофти...Марги навремето Хитлер се оплакал на Гьобелс че Сталин му бил откраднал най-добрите идеали нали се сещаш че движението което оглавява Хитлер се казваше национал-социализъм а фашизма са заражда в Италия ...та направи си сметката сам.Апропо ако беше победил национал-социализма на Хитлер сега България щеше да е от Дунав до Бяло Море и от Черно Море до Охрид и само за кметове нямаше да стигнем...но уви винаги сме били на ебаната страна...
lonly wolf- Писачко
-
Брой мнения : 741
Рождена дата : 02.02.1973
Възраст : 51
Местожителство : България
Дата на регистрация : 16.01.2009
А относно ДПС няма друга д-ва в Европейския Съюз в която някое от малцинствата и да си имат собствена партия.За съжаление това е поредната бомба с часовников механизъм заложена от червените безродственици за които власта и парите са били винаги пред род и Родина
lonly wolf- Писачко
-
Лонли, се пак, тва с конц-лагерите на фашистите не ме кефи, ма въобше.
Тва с нахлуването с ботуша насякъде (та чак до Африка) също.
Не че комунистите не са го правили, ма не е било толко гадно и нагло се пак.
Тва с нахлуването с ботуша насякъде (та чак до Африка) също.
Не че комунистите не са го правили, ма не е било толко гадно и нагло се пак.
Не че и аз одобрявам това или онова при Хитлер но от 2-те злини все пак... преди светлата дата 9 септември 1944 сме удвоени по тиритория икономически лидер на Балканите и със заплати равняващи се на днешния стандарт на една Гърция да кажем.Ако не беше светлия комунизъм след 45 години кой знае кво щеше да е тука сега.
lonly wolf- Писачко
-
Ясно е 1 000% че мръсните комунисти са върнали страната назад много и са скапали мозъка на раята за около 2-3 века напред.
Се пак има и по-лошо.
Се пак има и по-лошо.
Дааааааааа, от 500 турско робство сме се съвзели доста бързичко. Жалко, че комунистическото робство още не е свършило и не се очертава да свърши скоро.
Турското е било по-далавера, щото турците са резняци и идват от вън и сички са ги мразели.
Докато тия лайнари са "Хора от Народа " ...
Фпили са се под кожата на раята (нещо което е било изключено да стане с резняшката империя) и са балъците се още ги подържат.
Докато тия лайнари са "Хора от Народа " ...
Фпили са се под кожата на раята (нещо което е било изключено да стане с резняшката империя) и са балъците се още ги подържат.
Вале разликата между турците и комунистите е че на ония не им е дошло на ум да ни промият мозъците щото никой ни споменава нищо хубаво за 500 год робство ама почти секи 3-ти въздиша по евтината Камчия и кисело мляко на Тато ти Живков(нищо че ги нямаше по магазините и чакаха по 1-2 часа от сутринта за мляко)
lonly wolf- Писачко
-
Марги абсолютно си прав!!!
lonly wolf- Писачко
-
И аз тва казвам - не краденето ни е съсипало, а промиването на мозъци с краденето заедно.
Лонли, ако можеше и раята в България да разбере тва, отдавна да са стигнали нивото на чехите например.
Вальо, само ако знаеше ф Канада колко яко се краде ...
А чух че и в правителството на Ефропа изчезвали яки милиони.
И аз не мисля че краденето е най-големото зло.
А чух че и в правителството на Ефропа изчезвали яки милиони.
И аз не мисля че краденето е най-големото зло.
Педи време едно чешко правителство се опита да смени шефа на тяхната национална телевизия с някой си техен човек...да ама не като се дигнаха тия ми ти чехи за малко да бутнат правителството то не бяха митинги и протести то не беше дандания и олелия абе направо им се изкефи цяла Европа ...ей на това му се вика гражданско общество
lonly wolf- Писачко
-
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Избори 09
» За кого ще гласувате на предсоящите парламентарни избори
» Бизнесът в САЩ вече легално ще купува избори
» За кого ще гласувате на предсоящите парламентарни избори
» Бизнесът в САЩ вече легално ще купува избори
Страница 3 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman