Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
Ба си майката ...
+6
IFF
Petar Krastev
filipne
Linko
kralimarko
Marginal
10 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Ба си майката ...
това че децата са там и че хората се женят и развеждат е съвсем друга тема на разговор , не знам дали да ти го пожелавам , защото никoй родител не иска да живее разделен от децата сиIFF написа:Обещавам да работя още по-усърдно за да постигна вашите успехи,та дано ми обърнете малко внимание!kralimarko написа:кога точно сам си броял стотинките че не те разбрах !!! Не са 600 вече а са 800 лева на месец и това е само за нормални разноски .Компютри , легла дрехи и всякакви други по голями разходи са отделно. Колко % от хората в БГ мислиш че отделят такива средства на месец при положение че заплатите са по 4-500 лв и издържат цяло семейство а не само 2 малки деца? За разлика от някои от вас не съм легнал на social и да чакам държавата да ме изхранва и да смуча като кърлеж години наред, социала е за хора които имат нужда и нямам против да им се помага временно но такива като вас заедно с разни пакистанци и сомалийци и други мангали лежат цял живот на гърба на хората дето плащат такси . А няма и за кво да ми вярваш защото и изобщо не си фактор в живота ми че да ти давам обяснения .
Само да питам,требва ли да си пращам децата в България,или това не е нужно за да съм достоен за вашето фнимание,още веднъж?
kralimarko- Писачко
- Брой мнения : 1566
Дата на регистрация : 12.01.2009
А виж там не мога да се произнеса, щото не го познавам. Само ще ти кажа, че би било много глупаво да разправяш такива неща на всеослушание сред българи щото не знаеш кой би ти подлял вода....Така че не бих ги взела насериозно. По-скоро човека страда за внимание (пример: 100-те връзки), а нас ни обвинява в комплексарство.myhata II написа:Е питай бай ти Линка,ф Бгто ги излъга,като подписа декларация за престъпление срещу чофечестфото,сошъл зема,след като им ипотеки ф София и т.н ,кфи уфажения кфи 5 лефа бе Стимка ?
Със огромно съжаление разбрах от БГ-Канада, че някой "приятел" е издал човека които правеше ракия в Монреал, щото съм пила от въпросната и беше наистина добра! :(((
stimi- Писачко
-
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 54
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009
такива комунисти като Лик-но са предателите , те за тва са го сложили за модератор там да души личният живот на хората и да ги предава . Екс полицаи няма
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Възраст : 56
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Аз съм дете на разведени родители, така че знам какво е. Това исках да ти кажа, че човек нема какво да се фали с бизнеси, пари, кво бил забърсал и други подобни. Други са нещата, които имат значение.kralimarko написа:това че децата са там и че хората се женят и развеждат е съвсем друга тема на разговор , не знам дали да ти го пожелавам , защото никoй родител не иска да живее разделен от децата си
IFF- Писачко
-
Брой мнения : 511
Местожителство : Montreal
Дата на регистрация : 13.01.2009
не мисля че някога някъде сам претендирасл с бизнеси и $ , това че Линко старшината ме нарече тъпанар беше причината да кажа че ако бях тъпанар като него нямаше да съм създал и продал няколко успешни бизнеса до 40 годишна възраст . Нито се хваля с коли нито с къщи , обикновенно се хвалят тези дето нямат реално покритие
kralimarko- Писачко
-
Абе, IFF,той и бай ти Линката твърди, че е с втори брак, ама на него не му правиш разбор на семейното положение!
Що?Ти си бетер него, бре! Ако, не клюкарите и обсъждате хората сякаш не можете да живеете!
Я, тичай пусни една анкета в БГ-Канада с примерно заглавие: "Има ли пряка зависимост между успеваемостта в бизнеса и успеваемостта в брака?"
P.S.Те някои ти казаха, че проблема си е изцяло твой, ама наистина жалко, че не можеш да го вденеш!
Що?Ти си бетер него, бре! Ако, не клюкарите и обсъждате хората сякаш не можете да живеете!
Я, тичай пусни една анкета в БГ-Канада с примерно заглавие: "Има ли пряка зависимост между успеваемостта в бизнеса и успеваемостта в брака?"
P.S.Те някои ти казаха, че проблема си е изцяло твой, ама наистина жалко, че не можеш да го вденеш!
stimi- Писачко
-
Мразя хората,обсебени от парите,и които говорят само за това.На тема семейно положение не съм обсъждал и обиждал никого.Линко като почне да се дуе колко много бил успял в канадата,ще го почна и него.stimi написа:Абе, IFF,той и бай ти Линката твърди, че е с втори брак, ама на него не му правиш разбор на семейното положение!
IFF- Писачко
-
Ама чакай под дуене какво разбираш? Аз пък да ти кажа, че нещо си деформиран...без майтап!
Щото аз например повече се радвам, че съпругът ми си отстоява мечтата да работи това, което му е на сърцето, макар че един друг избор би ни донесъл повече пари.
P.S. А, аз нямам проблеми...веднага мога да почна да ви засипвам с простотиите за скромната самарянка сестра Тринити,...ама на Линко последния път не му издържаха нервите...та така.
Щото аз например повече се радвам, че съпругът ми си отстоява мечтата да работи това, което му е на сърцето, макар че един друг избор би ни донесъл повече пари.
P.S. А, аз нямам проблеми...веднага мога да почна да ви засипвам с простотиите за скромната самарянка сестра Тринити,...ама на Линко последния път не му издържаха нервите...та така.
stimi- Писачко
-
бе кво значение има колко пъти си се женил и развеждал.важното да си бил и да си пич,а не пичка.
мен всичките ми гаджета,любовници и жени ме уважават и не са си прекъснали комуникацията с мен от 25 години насам независимо разделите и причините за да се случат.аз също отговарям със същото уважение което ме прави хепи ,а не проз задръстен селяндур.
мен всичките ми гаджета,любовници и жени ме уважават и не са си прекъснали комуникацията с мен от 25 години насам независимо разделите и причините за да се случат.аз също отговарям със същото уважение което ме прави хепи ,а не проз задръстен селяндур.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Бат Линко е заключил темите ти в Бгканатата,и не мога да пусна кви изпражнения и кво дуене падаше там от тебеstimi написа:Ама чакай под дуене какво разбираш? Аз пък да ти кажа, че нещо си деформиран...без майтап!
една малка извадка,от другарката кикимораЗначи, не знам откъде да започна, защото слушайки по-възрастните и по-мъдрите не е редно да се хвалиш...
Баба казваше навремето: "Мълчи си, защото не знаеш дали думите ти няма да попаднат в нечии лоши уши!".
Хахаха, аз и не обичам да се хваля....
Междувпрочем, имах време доста да попрочета и намирам, че сте направили един чудесен форум....
Само някакси се чувствувам неловко, като в храм, защото говоря сама на себе си, а аз имам душа на гладиатор...Обичам арените, срaженията и шумотевицата, която издава тълпата.
Харесва ми обаче и спокойствието, защото е много по-лесно за един гладиатор да влезе в храм, отколкото обратното.....
Лятото прекарах чудесно...то е винаги чудесно когато си заобиколен от хората, които обичаш!
В професионален аспект...Мисля си, че излязох най-сетне от 1-годишна "дупка"...Тъкмо бях решила да си сменям работата .... и се оказа внезапно, че колегите ми ще продължават да се радват на присъствието ми още поне 3 години...Сърце не ми дава просто да ги оставя при положение, че внезапно стартираха няколко проекта, в които съм водещото звено...
Ах, а днес е годишнината от сватбата ми...целувам ви и ви оставям...Бъдете щастливи също толкова колкото съм и аз в момента!
IFF- Писачко
-
[/quote]
Мразя хората,обсебени от парите,и които говорят само за това.На тема семейно положение не съм обсъждал и обиждал никого.Линко като почне да се дуе колко много бил успял в канадата,ще го почна и него.[/quote]
пак ти ги пиша и се надявам този път да го прочетеш ----не мисля че някога някъде сам претендирасл с бизнеси и $ , това че Линко старшината ме нарече тъпанар беше причината да кажа че ако бях тъпанар като него нямаше да съм създал и продал няколко успешни бизнеса до 40 годишна възраст . Нито се хваля с коли нито с къщи , обикновенно се хвалят тези дето нямат реално покритие
kralimarko- Писачко
-
а ако чакаш Линко да постигне нещо и да се похвали че е успял в Canada ще има да чакаш даааааалго време. ТО АКО ХОРАТА НА SOCIAL успяваха ....
kralimarko- Писачко
-
тоз филм сме го гледали,изкарват те най големия загубеняк щото не им уйдисваш на акъла и ти се налага да парадираш с материални постижения,не щото много ти се хвали ,а си убеден ,че един загубеняк за какъвто те представят не е в състояние да постигне това за което според тях уж се хвалиш.
кралимарко не им се вързвай,ами им тегли една пичка майна,така и така за тях си боклук,що да не си още по голям боклук.
те нещастниците нямат край
кралимарко не им се вързвай,ами им тегли една пичка майна,така и така за тях си боклук,що да не си още по голям боклук.
Mr800Days- Писачко
-
Оооо, Крали, Мараба!Добре дошъл в клуба! :)))
Ще го взема IFF-чо на следващото коктейлче за компаньон и ще оправим работата...
Само да не го бие жена му....
Ще го взема IFF-чо на следващото коктейлче за компаньон и ще оправим работата...
stimi- Писачко
-
Не мога да дойда,щото ме е страх че кимката ще го плаща,толкова години на негова издръжка сте били,знам ли,може да продължава да ви плаща масрафаstimi написа:Оооо, Крали, Мараба!Добре дошъл в клуба! :)))
IFF- Писачко
-
последното нещо което искам е да се доказвам пред 2ма- 3ма помияри дето са на cоциални помощи . То се знае че от всяко дърво сфирка не стаа
kralimarko- Писачко
-
Mr800Days написа:тоз филм сме го гледали,изкарват те най големия загубеняк щото не им уйдисваш на акъла и ти се налага да парадираш с материални постижения,не щото много ти се хвали ,а си убеден ,че един загубеняк за какъвто те представят не е в състояние да постигне това за което според тях уж се хвалиш.
kralimarko- Писачко
-
Да бе плаща ми го.IFF написа:Не мога да дойда,щото ме е страх че кимката ще го плаща,толкова години на негова издръжка сте били,знам ли,може да продължава да ви плаща масрафа
И още продължава.
Пълни ми хладилника също.
И мъжът ми е педал, а аз луда.
Сега хепи ли си?
P.S. Разбра ли сега, Крали, откъде ми идва лудостта? Имам си 2-3 екземпляра като тоя тук....особено любими!
stimi- Писачко
-
И аз така,още повече пред помияри,дето са търсили ученички да им правят свирки за $5.kralimarko написа:последното нещо което искам е да се доказвам пред 2ма- 3ма помияри дето са на cоциални помощи . То се знае че от всяко дърво сфирка не стаа
IFF- Писачко
-
Можеш да си горда със себе си,не си вземала сошъла с мъжа ти,щото баща ти ти го е давалstimi написа:Да бе плаща ми го.IFF написа:Не мога да дойда,щото ме е страх че кимката ще го плаща,толкова години на негова издръжка сте били,знам ли,може да продължава да ви плаща масрафа
И още продължава.
Пълни ми хладилника също.
И мъжът ми е педал, а аз луда.
Сега хепи ли си?
P.S. Разбра ли сега, Крали, откъде ми идва лудостта? Имам си 2-3 екземпляра като тоя тук....особено любими!
IFF- Писачко
-
Аааа пропуснах да добавя, че редовно се накърквам...Абе, направо си се отцепвам като мотика...Даже и сега на работа пак съм пияна...иначе ще пиша ли такива простотии...
stimi- Писачко
-
Опитваш се да отклониш темата в друга посока!Браво, добър прийомstimi написа:Аааа пропуснах да добавя, че редовно се накърквам...Абе, направо си се отцепвам като мотика...Даже и сега на работа пак съм пияна...иначе ще пиша ли такива простотии...
IFF- Писачко
-
Е какво стана сега.
Кралимарко праща повече пари на децата от колкото е социала на Линко в Канада.
А на Линко на децата кой ще праща помощи в БГ?
Айде съжелете го Фатмака и му помогнете.
Ми като има такива бащи като Линко дето зарявзват децата си, не искат да бачкат в Канада, висят на социал ще правят свирки за 5 $ отрочетата им.
За тая работа са виновни бащите социаладжии а не клиентите за свирки.
Кралимарко праща повече пари на децата от колкото е социала на Линко в Канада.
А на Линко на децата кой ще праща помощи в БГ?
Айде съжелете го Фатмака и му помогнете.
Ми като има такива бащи като Линко дето зарявзват децата си, не искат да бачкат в Канада, висят на социал ще правят свирки за 5 $ отрочетата им.
За тая работа са виновни бащите социаладжии а не клиентите за свирки.
Абе, IFF,не исках да ти отговарям...
Ама аз дойдох в Кенадата с толкова зелен кaш, колкото ти не си и сънувал през живота си...и това ни беше хонорара само за един единствен проект в БГ-то.
Това, че тебе или тези около тебе за нищо не ги бива не значи, че с всички е така! Айде, жив-здрав!
Ама аз дойдох в Кенадата с толкова зелен кaш, колкото ти не си и сънувал през живота си...и това ни беше хонорара само за един единствен проект в БГ-то.
Това, че тебе или тези около тебе за нищо не ги бива не значи, че с всички е така! Айде, жив-здрав!
stimi- Писачко
-
абе помияр я кажи точно къде сам написал че ТЪРСЯ ученички ??? ама да не четеш избирателно пак ,,искам точно да ми посочиш къде сам казал че търся да те любя в социаладжиятаIFF написа:И аз така,още повече пред помияри,дето са търсили ученички да им правят свирки за $5.kralimarko написа:последното нещо което искам е да се доказвам пред 2ма- 3ма помияри дето са на cоциални помощи . То се знае че от всяко дърво сфирка не стаа
kralimarko- Писачко
-
аз търся ученички,обаче те мен не ме търсят
Mr800Days- Писачко
-
А да ме намериш искаш ли?Кога и къде, отворко.kralimarko написа:абе помияр я кажи точно къде сам написал че ТЪРСЯ ученички ??? ама да не четеш избирателно пак ,,искам точно да ми посочиш къде сам казал че търся да те любя в социаладжиятаIFF написа:И аз така,още повече пред помияри,дето са търсили ученички да им правят свирки за $5.kralimarko написа:последното нещо което искам е да се доказвам пред 2ма- 3ма помияри дето са на cоциални помощи . То се знае че от всяко дърво сфирка не стаа
IFF- Писачко
-
Абе като си спомня снимката с моторчето...пък и той каза, че си е повишил категорията...IFF, по-добре да не те намира...
stimi- Писачко
-
Вече сме на ниво обиди,оттук нататък няма какво да ти казвам или доказвам.Мога само ако те срещна да начупя кофата.kralimarko написа:IFF написа:А да ме намериш искаш ли?Кога и къде, отворко.kralimarko написа:абе помияр я кажи точно къде сам написал че ТЪРСЯ ученички ??? ама да не четеш избирателно пак ,,искам точно да ми посочиш къде сам казал че търся да те любя в социаладжиятаIFF написа:И аз така,още повече пред помияри,дето са търсили ученички да им правят свирки за $5.kralimarko написа:последното нещо което искам е да се доказвам пред 2ма- 3ма помияри дето са на cоциални помощи . То се знае че от всяко дърво сфирка не стаа
уплаших се много----ще ме биеш ли много ????? . а пък да ми кажеш ебълник мръсен къде сам написал че ТЪРСЯ ученички
IFF- Писачко
-
kralimarko- Писачко
-
ако си толкова навит да ме биеш ела в Оттава пред офиса на Hull , той поне си е публикувал адреса и там ще ти е по лесно да се срещнем , нали няма да ме ударяш по лицето че да не ме пита после жената от къде сам получил толкова синини и сам толкоз поддут
kralimarko- Писачко
-
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman