Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Линко ти си въшкар бре
+4
stimi
Hullboy
Linko
Mr800Days
8 posters
Страница 1 от 1
Линко ти си въшкар бре
Линко ти си въшкар и кокошкар.ни си ме виждал ,ни си ме чувал,ама за сметка на това си отлично запознат.то да бях само аз ,ма май се оказва ,че не съм само аз.толкова ли си нямаш друга работа,трудово занимание,млада жена и куп друг проблеми свързани с оглавяването и озаптяването и,че си вреш гаргата кой кой е.
аз тук във форумите познавам лично единственно хълбой и с още един пишещ съм се виждал за малко.всички останали сме виртуални,ма ти си любяти и куката.мразя ченгетата и цървулските им номера,и теб много не те долюбвам дребен и здухан интригант.
аз тук във форумите познавам лично единственно хълбой и с още един пишещ съм се виждал за малко.всички останали сме виртуални,ма ти си любяти и куката.мразя ченгетата и цървулските им номера,и теб много не те долюбвам дребен и здухан интригант.
Mr800Days- Писачко
-
Брой мнения : 4254
Дата на регистрация : 17.01.2009
Re: Линко ти си въшкар бре
Ха, ха, ха...какво стана с призива да не се вземаме насериозно и че си приказваме само за да минава времето и сеир да става?
Както кажеш, бате, так е.
Нали призна вече, че само си фантазираш и измислици ръсиш. :)
И внимавай в яда си да не се дръпнеш по-рязко и "най-ценното" ти да остане в устата на 20-годишната дето ти прави свирка в момента.
Както кажеш, бате, так е.
Нали призна вече, че само си фантазираш и измислици ръсиш. :)
И внимавай в яда си да не се дръпнеш по-рязко и "най-ценното" ти да остане в устата на 20-годишната дето ти прави свирка в момента.
Linko- Писачко
- Брой мнения : 717
Дата на регистрация : 13.01.2009
Е такива хора Бате оглавяват комунистическия форум.
Такива хора колят и бесят там и си мислят че още са в БНА и могат да си правят каквото искат.
Ама те хората на се глупави, имат глава и очи и преценяват сами.
А на Линко сеира тепърва ще го гледаме.
Такива хора колят и бесят там и си мислят че още са в БНА и могат да си правят каквото искат.
Ама те хората на се глупави, имат глава и очи и преценяват сами.
А на Линко сеира тепърва ще го гледаме.
Абре, Линко, ти затова ли ни изгони, за да виcиш сега тук денонощно и да правиш оборот на Маргинала?...
Брех,брех, брех...тоя бил такъв, оня онакъв...знам си аз, че е по-добре да си останеш в нелегалност...
От българи нищо добро не можеш да очакваш...
Брех,брех, брех...тоя бил такъв, оня онакъв...знам си аз, че е по-добре да си останеш в нелегалност...
От българи нищо добро не можеш да очакваш...
stimi- Писачко
-
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 54
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009
ne забравяй че и ти си българка,от най-необразованите,с повърхностни познания по чужди езици,с образование от един университет купено с 200 марки и едно прасе(ей тва е яко),прочела половин книга през живота си.
Маргинал,ако аз пусна тема -Стими ти се гъгаш отзад за пари-ще я оставиш ли???
Имаме ли право дирекно да убиждаме членове на форума???-ако е така,стягай те се.
Маргинал,ако аз пусна тема -Стими ти се гъгаш отзад за пари-ще я оставиш ли???
Имаме ли право дирекно да убиждаме членове на форума???-ако е така,стягай те се.
Petar Krastev- Пописва
-
Брой мнения : 356
Дата на регистрация : 02.05.2010
ти първо се научи да пишеш грамотно,пък ние ще преценим дали си дораснал да ни занимаваш с глупостите си и ще преценим дали си имаме работа с някой наперен чекиджия
Mr800Days- Писачко
-
Пешо, нито директно, нито индиректно немаш право да обиждаш съфорумниците.
Пищя, пищя в БГ-Канада да ме изгонят...
Лелеле това ми напомня едно време в детската градина имаше един Петърчо...аз си го обичах много и все си го гушках , а той все пищеше на Моля - Другарката да го спасява...
Тоя обаче не го обичам, а той ми се е залепил като използвана дъвка...
Нали знаете в училище си лепяхме винаги дъвките отдолу на чина и понякога забравяйки, че са тaм си ги залепяхме по дрехите...та така...
Пешо, по-ценен си да обясняваш за интевютата в БГ-Канада...Не знам какво дириш тъдява?...
Лелеле това ми напомня едно време в детската градина имаше един Петърчо...аз си го обичах много и все си го гушках , а той все пищеше на Моля - Другарката да го спасява...
Тоя обаче не го обичам, а той ми се е залепил като използвана дъвка...
Нали знаете в училище си лепяхме винаги дъвките отдолу на чина и понякога забравяйки, че са тaм си ги залепяхме по дрехите...та така...
Пешо, по-ценен си да обясняваш за интевютата в БГ-Канада...Не знам какво дириш тъдява?...
stimi- Писачко
-
Много мразя,някой прос човек да си служи с убиди за да злепостави някой друг,по-интелигентен от него.
Като си тъп и не можеш да го надприказваш,започваш да го убиждаш.Като си хърбалет и тежиш 50 кила когато си напикан и раменете са ти виснали като на циганин сопола, и не можеш да респектираш опонента поне с сила-тогава започваш да лаеш като бита мъстия,от 10 000км разтояние.
Е,не мога да го приема това.Ако искаш бате,ела да се премерим-и на надприказване и на бой,и на канадска.Ела на летище Трюдо,обещавам най-отговорно пред всички,че ще ти платя билета,ще ти покрия всички загуби в гаража,ще поема всички режийни разходи.Само с една единсвена цел-да ти затворя устата.
Ако ли пък не,лятото може да те навестя в гаража в селото ти,ако си навит.
Като си тъп и не можеш да го надприказваш,започваш да го убиждаш.Като си хърбалет и тежиш 50 кила когато си напикан и раменете са ти виснали като на циганин сопола, и не можеш да респектираш опонента поне с сила-тогава започваш да лаеш като бита мъстия,от 10 000км разтояние.
Е,не мога да го приема това.Ако искаш бате,ела да се премерим-и на надприказване и на бой,и на канадска.Ела на летище Трюдо,обещавам най-отговорно пред всички,че ще ти платя билета,ще ти покрия всички загуби в гаража,ще поема всички режийни разходи.Само с една единсвена цел-да ти затворя устата.
Ако ли пък не,лятото може да те навестя в гаража в селото ти,ако си навит.
Petar Krastev- Пописва
-
Брой мнения : 356
Дата на регистрация : 02.05.2010
Крайно време е в тая връзка да публикуваш списък със съфорумниците, които никога не са имали повече от еди ник. Тъй като ти само тях броиш за съфорумници и тях не позволяваш да ги обиждат. Останалите - може.Marginal написа:Пешо, нито директно, нито индиректно немаш право да обиждаш съфорумниците.
Та в този смисъл и батето не трябва да го броиш за съфорумник.
Но виж Стимито си е истинска съфорумничка е не може да бъда обиждана.
Аз също мога да бъда обиждан от който и колкото му душа иска.
Нали така, Маргинал?
Linko- Писачко
Който се счита за обиден, да каже и може и да изтрия обидата.
А за Стимката кфо обаждаш, че не разбрах?
А за Стимката кфо обаждаш, че не разбрах?
Да де, за това иде реч - "може и да я изтриеш" обидата, ама ако ти е кеф и ти е симпатичен потребителят.
Иначе го обявяваш за неистински съфорумник (щото регнал 2 ник-а примерно) обижданият и го пускаш да пасе.
А Стимито я дадох като пример за истинска съфорумничка, щото няма повече ник-ове. Или поне засега не знаем за тях.
За разлика от батето, който е писал и от други ник-ове и не би трябвало да се брои за истински съфорумник. От което пък следва, че може да бъде обиждан от който си иска и колкото му се иска.
Нали така?
Иначе го обявяваш за неистински съфорумник (щото регнал 2 ник-а примерно) обижданият и го пускаш да пасе.
А Стимито я дадох като пример за истинска съфорумничка, щото няма повече ник-ове. Или поне засега не знаем за тях.
За разлика от батето, който е писал и от други ник-ове и не би трябвало да се брои за истински съфорумник. От което пък следва, че може да бъде обиждан от който си иска и колкото му се иска.
Нали така?
Linko- Писачко
Как па реши че Стими не е флизала с други никове?
А на батето съм му спирал пасенето и то не само един път.
Освен тфа, не е само до тфа кой с колко никове флиза, има и други фактори които флизат ф дейстфие.
А на батето съм му спирал пасенето и то не само един път.
Освен тфа, не е само до тфа кой с колко никове флиза, има и други фактори които флизат ф дейстфие.
пешо обида-обиден,а не убида-убиден
за това ти направих забележка да започнеш да пишеш грамотно,а ти отиде чак някакви гаражни срещи да ми уреждаш
за това ти направих забележка да започнеш да пишеш грамотно,а ти отиде чак някакви гаражни срещи да ми уреждаш
Mr800Days- Писачко
-
Бате, как ще му правиш забележки...Той с книга ляга и с книга става...Само дето от толкуз книга в главата-бръмбари!...
stimi- Писачко
-
Той Пешо затова и той работи по строителните обекти на Канада щото е награмотен.
Кой ще го вземе на работа в офис където се изисква да пишеш при това на чужди езици.
Кой ще го вземе на работа в офис където се изисква да пишеш при това на чужди езици.
leleeee toia che izpadne v nervna kriza be ora...
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Възраст : 56
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Дата на регистрация : 12.01.2009
Linko написа:
Линкич:
едно е да искаш,друго да можеш,а трето и четвърто-да го направиш!!!!
paparazzo- Пише та пише
- Брой мнения : 7150
kralimarko- Писачко
-
Брой мнения : 1566
Рождена дата : 01.10.1968
Възраст : 56
Местожителство : Buenos Aires -Argentina
Дата на регистрация : 12.01.2009
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman