Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
Similar topics
За обезценяването на труда и изобщо за новата ера
5 posters
Страница 1 от 1
За обезценяването на труда и изобщо за новата ера
Факт е криза си има в целия свят и до какво доведе това,ми до много неща
1 Обезцени се труда като цяло ,наблюдава се тази тенденция почти 2ра година
2 Имотите се сринаха,с тенденция да падат още ,никой не печели от това,просто влезнахме в нова ера/ще се работи повече за по малко пари/ това е ,лихвите в банките ще паднат до минимум, и големи кредити няма да се дават много ,петрола ще си расте няма да пада въпреки че щатите ще си отварят кладенците
Честито Адронния Колайдер даде старт на нова ера !!
1 Обезцени се труда като цяло ,наблюдава се тази тенденция почти 2ра година
2 Имотите се сринаха,с тенденция да падат още ,никой не печели от това,просто влезнахме в нова ера/ще се работи повече за по малко пари/ това е ,лихвите в банките ще паднат до минимум, и големи кредити няма да се дават много ,петрола ще си расте няма да пада въпреки че щатите ще си отварят кладенците
Честито Адронния Колайдер даде старт на нова ера !!
myhata II- Пише та пише
-
Брой мнения : 6266
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009
Re: За обезценяването на труда и изобщо за новата ера
Абе, Мухинка, отде ги черпиш тия данни? Ела в нашия квартал да видиш как почти всичките къщи си смениха собствениците и имотите вървят все нагоре...
stimi- Писачко
-
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 54
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009
Споко това са кухи банкерски трикове
myhata II- Пише та пише
-
Лелеййййййййййй, кфи са тия великански теми ???
Та, ф Монреал (фтория по големина град ф Канада) цените не са спрели да се дигат от около 20 години.
Иначе, нормално е, че гърбиме за по малко пари, китайците гризнаха перестройка и искат и те да ядат нормална кльопачка в нормални държави.
Тва за петрола ше го забравиш, още некоя и друга година и ше почнеме да караме напълно електрически коли (не че вече не ги карат на много места де) и петрола ше си го завират ф ...
Та, ф Монреал (фтория по големина град ф Канада) цените не са спрели да се дигат от около 20 години.
Иначе, нормално е, че гърбиме за по малко пари, китайците гризнаха перестройка и искат и те да ядат нормална кльопачка в нормални държави.
Тва за петрола ше го забравиш, още некоя и друга година и ше почнеме да караме напълно електрически коли (не че вече не ги карат на много места де) и петрола ше си го завират ф ...
Marginal написа:Лелеййййййййййй, кфи са тия великански теми ???
Mаргинал ти на вода ли караш вече,а постегни се и се огледай ,на колко автомобила има електрическа >?
myhata II- Пише та пише
-
Мухата2, бая повече от колкото си мислиш има, само че тука където живееме с тебе има се още шкембелии които успяват да забранят тва-онва относно пускането на електрическите коли.
Ма скоро ше се изтърбушат и тогава ше видиш кво става.
Ма скоро ше се изтърбушат и тогава ше видиш кво става.
Ми аз не знам кой работи за по-малко, защото аз напоследък работя по-малко от преди за повече пари.
Вода- Писачко
-
Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009
Нали се образова бе Водъ,дигна ти се нивото от преди ,сега взем ли да сгряваш ?
myhata II- Пише та пише
-
Нормално е в криза да се пообезцени труда малко. Обаче 2 години е много кратък период за изводи.
А за къщите - не знам... за къде пишеш. Тоя край на канада, пък и в Тороно - все са скъпи. За БГ-то даже не ми се пише - там паднаха с 30% процента, ама за оная изтърбушена държава и тва им е много...
А за къщите - не знам... за къде пишеш. Тоя край на канада, пък и в Тороно - все са скъпи. За БГ-то даже не ми се пише - там паднаха с 30% процента, ама за оная изтърбушена държава и тва им е много...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
Сря 27 Мар 2024, 16:57 by vanelo
» A chance to take my little boy home
Чет 02 Ное 2023, 19:43 by vanelo
» ПАК Е ПЕТЪК!
Пет 25 Ное 2022, 18:22 by vanelo
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal
» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal
» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal
» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal
» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal
» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal
» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост
» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal
» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman