Добре дошли във: www.forumnazapomnenite.com
Ако ви мързи да се регистрирате или не си спомняте паролата си, флезнете с Фейсбук сметката си натискайки бутона който се намира малко преди края на тая страница ...
Кефи ли ви?
Дълга на Кебек
Latest topics
» Най дългия електронен роман !!!
Пет 02 Юни 2017, 18:55 by Marginal

» Другото ми хоби е музиката ...
Пон 07 Мар 2016, 14:09 by Marginal

» Давай Бат Бойко ДАВАЙ !!!
Вто 15 Дек 2015, 06:41 by Marginal

» A chance to take my little boy home
Съб 31 Окт 2015, 07:51 by Marginal

» Un québecois bien à sa place ...
Пет 23 Окт 2015, 14:58 by Marginal

» A Practical Guide to Free-Energy Devices
Нед 18 Окт 2015, 04:29 by Marginal

» Едно от преживяванията на чичо Владо в Канада ...
Пон 12 Окт 2015, 12:12 by Marginal

» Жена ви слага ли си го със сина си/ви?
Съб 12 Сеп 2015, 01:58 by Гост

» Слушалките ...
Чет 13 Авг 2015, 05:54 by Marginal

» Кой е арматол Тимотей Венеаминов ?
Чет 06 Авг 2015, 15:26 by bozman

» Les fruits dans un estomac vide ...
Вто 21 Юли 2015, 12:08 by Marginal

» Жена Ви прави ли Ви магии?
Пет 03 Юли 2015, 09:15 by Гост

Top posters
Marginal (16898)
 
paparazzo (7150)
 
myhata II (6265)
 
stimi (4915)
 
Mr800Days (4254)
 
7george (3967)
 
danielle (2594)
 
Вода (2380)
 
fluid (2183)
 
kralimarko (1566)
 

Съфружници
Анонимна анкета само за мъже !!!
Колко кожи сте разпрали?
Дефствен съм
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51+
Шфестер съм

>>Резултати<<
Създайте собствена анкета

Вижте какво става в България

Страница 2 от 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Вто 23 Мар 2010, 10:54

Да ви се изакам на мръсните комунисти ...

Marginal
Администратор

Брой мнения : 16898
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Вода on Вто 23 Мар 2010, 10:54

Голямата работа станала. Аз докато си бях в България си плащах по 22%. Какво се разпищяха, забравиха те какво правеха. Отдавна го казах, всеки, който слезе от власт или не е във властта, се чуди само как да пречи, Обединяват се само да крадат, а за да оправят нещо и в името на хората никой не иска да се обедянява и да помага. Това е народопсихология. Не напразно са измислени тези вицове за казаните в ада...
avatar
Вода
Писачко
Писачко

Female
Gemini Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by vanelo on Вто 23 Мар 2010, 11:53

Питат редови член : Може ли БСП понякога да греши ?

Той отговорил без да се замисля : По принцип да, но практически тя
никога не греши.

А от къде знаете това толкова точно ?

Попитахме другаря Станишев - отговорило човечето.

vanelo
Писачко
Писачко

Male
Брой мнения : 708
Дата на регистрация : 26.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by stimi on Вто 23 Мар 2010, 11:54

Кой не скача е комунист!
avatar
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 47
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Вода on Вто 23 Мар 2010, 11:56

http://www.blitz.bg/news/article/73779

Та ето ви и отговора, ако ви се чете толкова дълго .
avatar
Вода
Писачко
Писачко

Female
Gemini Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by paparazzo on Пет 26 Мар 2010, 19:47

Пресцентърът на ДПС предостави на БГНЕС писмото на председателя на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмед Доган до журналистката от в. "Труд" Валерия Велева по повод нейна вчерашна статия, озаглавена "Парите повличат Доган и ДПС". Публикуваме пълния текст на писмото.

Браво, Мадам В!
Съзнателно не общувам с теб от последните парламентарни избори (юни 2009 г). Винаги съм знаел, че не си “моралният стожер” на обществото, за каквато се представяш.
Доколкото знам, само преди месец беше подновила офертата си да ни бъдеш таен P.R. Колегите ми бяха наясно, че и понятие си нямаш от P.R. стратегии, а с този акт искаш само респектиращо възнаграждение за “добрия тон”, който ще имаш в писанията си за нас. Знам, че не си изключение в това отношение. Но не мога да проумея, кой ти внуши, че можеш да бъдеш моралния рупор на обществото?
А само преди няколко дена, когато започна да провокираш поредната си манипулационна атака срещу ДПС, за един ден ме потърси шест пъти по телефона, и когато не ти отговорих, ми пусна sms, че “можеш да омекотиш и най- тежките удари, които получавам”. Браво, Мадам В. Много е яко, нали? В случая деликатният въпрос е: от колко места ти плащат за подобни “поръчки”? Или, може би, самосиндикално задаваш неприятната ситуация и притискаш само жертвата? Разбира се, срещу цената за “омекотяване на удара”. Не знаеш, че това е подсъдно, нали? А за морал, да не говорим...
Когато вчера прочетох сакралните ти заклинания по мой адрес, ми стана забавно, естествено, и интересно. Ако съм в подходящо разположение на духа, бих могъл да ти направя шокиращ психоаналитичен портрет само въз основа на този текст. И той няма да има нищо общо с твоите миш-маш излияния, които са безпринципна смесица от разнородни понятия, които само внушават непоносимост, ненавист, омраза и дори агресивност. А знаеш ли, че и това също е подсъдно. За морал – да не говорим...
В този текст цялата ти същност е концентрирана в началото на въвеждащото ти изречение: “този път няма...” Защо, Мадам В, този път няма? Защото не ти плащаме, нали?
От къде идваш и накъде си се запътила, Мадам В? Кой те е упълномощил да се правиш на морален съдник на (и в) обществото? Един съвет. Когато бълваш подобни деструктивни внушения, го прави пред нарочно поставено за целта огледало. Така сама ще прецениш границите на моралния императив във вътрешния си свят, както и съответствието му на външните обстоятелства.
Между другото, имаш интересна история от гледна точка на категорическия императив (постъпвай с другия така, както с тебе би искала да постъпят). Например, започваш от „политици по пантофи”, минаваш пред интимното проектиране на Аз-а в кухнята и спалнята на различни величия (преобразувани в такива маркери – символи, като „гащички”, „луксозни апартаменти”, „милиони в зелено...”, „боянски сараи...”, „властта, която разпределя порциите...”, „1.5 млн лв от Цанков камък...”), до превъплъщаване в ролята на Касандра, която определя, кой какво трябва да прави и кога да си ходи от историята...
Всеки от собствената ти гилдия може да потвърди, че тези пуснати в обръщение семантично натоварени „символи”, са върховни моменти в твоето развитие.
Нещо повече. Тези „символни ядра” се превърнаха в организиращи принципи и „скрити параметри” на измъчената ти аналитичност и на престорената ти морална позиция.
И технологията на правене на собствената ти история е една и съща. Това е методът на подмяната: подменяш предметната реалност (обективният факт) с виртуална реалност (предложения) и върху „новата” основа на предполагаемата виртуалност съграждаш или създаваш всякакъв тип „новини”, които в общественото съзнание изглеждат правдоподобни, но по принцип са подвеждащи, невярни или манипулационни.
Например, ти много добре знаеш, че четирите идейни проекта (като предпроектни проучвания) нямат нищо общо с „Цанков камък”. Дори, тези предпроектни проучвания не са започнали да се реализират; те не са обективен факт. Те са направени като стратегия за развитие на една частна фирма в контекста на европейските реалности.
Но понеже усещаш, че проблемът с „Цанков камък” влиза в полезрението на обществото, като част от дневния му ред, съзнателно свързваш предпроектните проучвания за други обекти с един обективен факт – „Цанков камък”.
Именно тук е подмяната, Мадам В , и върху тази виртуална реалност с внушени правдоподобни асоциации (свързването на един обект с друг, които нямат нищо общо), започваш да изграждаш политически, икономически, правни и морални тези.
Що се отнася до Хидровъзел „Цанков Камък”, вярно е само едно. Много хора знаят, че бях идеолог на този проект до намирането на финансова схема за неговото стартиране. По финансинг проектът спечели първо място в ЕС по „виртуално финансиране”, чрез метода на въглеродните емисии (Протокола от Киото). След това компетентните субекти бяха други.
Така е, Мадам В...
Явно е, че от време на време изпитваш чувство на вина. Ти си знаеш. Но сигурно не съзнаваш, че комплексът за виновност продуцира агресивност.
Да. От гледна точка на цялостния ти статус, това е нормално. Дерзай! Знам, че имаш слабост към властимащите. Но запомни: накрая всеки трябва да си плати сметката.
Ще се помоля за теб.
Господ да ти е на помощ!
А. Доган
/БГНЕС
http://news.v2.bgnes.com/view/818545
София / България
avatar
paparazzo
Пише та пише
Пише та пише

Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Вода on Пет 26 Мар 2010, 21:18

Ми те еди колко си процента от журналистите са продажни и пишат и правят поръчкови статии и предавания и като се смени властта и започват да лижат задници. Така че нищо чудно и нищо ново по белия свят. Аз познавам един, който си мята патийната книжка и после си я взе обратно и после пак я хвърли. Тогава не вярвах направо на очите си и ушите си, ама факт...
avatar
Вода
Писачко
Писачко

Female
Gemini Брой мнения : 2380
Местожителство : Канада
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by paparazzo on Сря 31 Мар 2010, 17:32

Георги Ифандиев отвръща на удара на Иво Инджев, и afera.bg му крива

Журналистът Георги Ифандиев, подразнен от публикацията на Иво Инджев „Крайнобесните – торбалан в помощ на левите”, препечатана от afera.bg, изпрати писмо – опровержение до сайта afera.bg Отвореното писмо на Георги Ифандиев обаче не се четеше и в надлежен отговор Веселина Томова помоли да бъде пратено отново, посочвайки личната си поща на Ифандиев.

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=10297&Itemid=1
avatar
paparazzo
Пише та пише
Пише та пише

Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Сря 31 Мар 2010, 19:13

Ифандиеф е голема работа ...
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by 7george on Сря 31 Мар 2010, 23:13


Re: Вижте какво става в България
E кво да гледаме? Нали дойдохме тука, да не го гледаме онва там повече...
avatar
7george
Писачко
Писачко

Male
Capricorn Buffalo
Брой мнения : 3967
Рождена дата : 13.01.1962
Възраст : 56
Местожителство : Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://picasaweb.google.com/george7cal

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Чет 01 Апр 2010, 00:21

И аз пак така мисля.
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by paparazzo on Пет 02 Апр 2010, 15:09

avatar
paparazzo
Пише та пише
Пише та пише

Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by 7george on Пет 02 Апр 2010, 23:52

МОЯТ ВЕЛИК ГРАД НЯМА ДА ПАДНЕ ОТНОВО ПОД ТУРСКО РОБСТВО ДОРИ ТОВА ДА СТРУВА ЖИВОТА МИ.
Eй така трябваше да мислят сички българи през 14-ти век и да размахват меча докато са живи....
avatar
7george
Писачко
Писачко

Male
Capricorn Buffalo
Брой мнения : 3967
Рождена дата : 13.01.1962
Възраст : 56
Местожителство : Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://picasaweb.google.com/george7cal

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Пет 02 Апр 2010, 23:54

Мръсните комунисти ми се виждат бая по опасни от турците ...
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by 7george on Пет 02 Апр 2010, 23:56

paparazzo написа:КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ ИДВА
Няма да се плашиш. Папа, ще ви подслоним тука, като едни изпаднали хаитянчета. Тундрата е голяма. Wink

Нямаш си представа, що народ българоканадци от Калгари примерно, си доведоха "половинка" от родината и що деца им се народиха.... Плезене Папа, ти си ерген, нъл тъй? Мани ги тия певачки...
avatar
7george
Писачко
Писачко

Male
Capricorn Buffalo
Брой мнения : 3967
Рождена дата : 13.01.1962
Възраст : 56
Местожителство : Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://picasaweb.google.com/george7cal

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Пет 02 Апр 2010, 23:59

Па само аз съм довел две кожи от България, първата беше супер дърво, ма фтората ме кефи максимално ...
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by myhata II on Съб 03 Апр 2010, 09:49

Що бе френския ли ти е зле ?
avatar
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male
Брой мнения : 6265
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Съб 03 Апр 2010, 10:19

Що па да ми е зле?
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by myhata II on Съб 03 Апр 2010, 10:20

А де ?
avatar
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male
Брой мнения : 6265
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Съб 03 Апр 2010, 10:44

avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by paparazzo on Съб 03 Апр 2010, 10:47

scratch
avatar
paparazzo
Пише та пише
Пише та пише

Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by stimi on Съб 03 Апр 2010, 10:48

Вие па водите един разговор!....Майка плаче! Каква е връзката между това, че искаш да споделиш живота си с някого и владеенето на чужди езици??? Муха, я вземи се стегни!
avatar
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 47
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by paparazzo on Вто 06 Апр 2010, 19:10

В. Ганчева
http://frognews.bg/news_21926/V_Gancheva_Netsivilizovano_izlachvat_MVR-aktsiite/

- Оптимист ли сте и виждате ли изход от тежката финансова и интелектуална криза, в която сме изпаднали от години?

Как да съм оптимист в една държава без производство, без износ, без селско стопанство и без промишленост, без средна класа? Сред един застаряващ и посветил се на блудкави развлечения народ, с угаснала жажда за знания и развой? В едно общество, в което понятието гражданственост и съзнание за права и задължения не съществуват? Това общество, истерично политиканстващо, но вечно криещо се зад ъгъла, жертващо на всяка крачка извоюваните с кръв национални ценности, не полагащо усилие за ограмотяване на собствените си деца? Както е написал Левски- "Народе...????" Quo vadis, народе?
avatar
paparazzo
Пише та пише
Пише та пише

Брой мнения : 7150
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Вто 06 Апр 2010, 19:57

paparazzo написа:Както е написал Левски- "Народе...????" Quo vadis, народе?
Питай Батето, той е разбирача ...
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by fluid on Сря 07 Апр 2010, 08:34

7george написа:
paparazzo написа:КРАЯТ НА БЪЛГАРИЯ ИДВА
Няма да се плашиш. Папа, ще ви подслоним тука, като едни изпаднали хаитянчета. Тундрата е голяма.

Виж, 7george, ние, които няма да дойдем в Канадската тундра, каква алтернатива си имаме:
Веднъж цял ден си играх да дупча един глобус и излезе, че ако кОпаме право надолу, ще се озовем на необитаем остров в океана между Нова Зеландия и Южна Америка. И които оцелеем, ще можем да почнем начисто.
Това „кОпане” не е самоцелно, а в търсене дъното на кризата, която сега обхвана БГ с пълна сила. Та с оглед горната перспектива, по-добре e да не стигаме въпросното дъно!
И това е избор – да се шегуваш с трудностите и абсурдите! Разбираш ли за какво става дума – човек не емигрира, защото е много зле, а защото иска да е по-добре! Въпрос на нагласа и мотивация...


Последната промяна е направена от fluid на Сря 07 Апр 2010, 17:51; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
fluid
Писачко
Писачко

Female
Брой мнения : 2183
Местожителство : София
Дата на регистрация : 22.01.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by myhata II on Сря 07 Апр 2010, 08:40

stimi написа:Вие па водите един разговор!....Майка плаче! Каква е връзката между това, че искаш да споделиш живота си с някого и владеенето на чужди езици??? Муха, я вземи се стегни!


Добре тогаа,аз ще размахвам паламарката а ти ще развяваш ветрилото и ще се разберем
avatar
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male
Брой мнения : 6265
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by fluid on Сря 07 Апр 2010, 08:45

stimi написа:Каква е връзката между това, че искаш да споделиш живота си с някого и владеенето на чужди езици??? Муха, я вземи се стегни!
Е, аз ли трябва да ви превеждам на вас, дето си говорите всеки ден за какво ли не?!
Мухата 2 просто казва, че като знаеш френски може да си вземеш жена-кебекуа. :)
avatar
fluid
Писачко
Писачко

Female
Брой мнения : 2183
Местожителство : София
Дата на регистрация : 22.01.2010

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Marginal on Сря 07 Апр 2010, 11:19

И без френски може ...
avatar
Marginal
Администратор

Male
Libra Buffalo
Брой мнения : 16898
Рождена дата : 14.10.1961
Възраст : 56
Местожителство : L'Ile Perrot, QC, Canada
Дата на регистрация : 12.01.2009

Вижте профила на потребителя http://connectedhealer.weebly.com/#/

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by stimi on Сря 07 Апр 2010, 11:42

Тя не го разбра!(Мухата2) Ама айде да не съм тази дето ще и обяснявам!
avatar
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 47
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by stimi on Сря 07 Апр 2010, 11:44

myhata II написа:
Добре тогаа,аз ще размахвам паламарката а ти ще развяваш ветрилото и ще се разберем
Я, си стой в Торонто по-добре! Монреал е много развратен град!Няма да ти повлияе добре!...
avatar
stimi
Писачко
Писачко

Female
Leo Dog
Брой мнения : 4915
Рождена дата : 04.08.1970
Възраст : 47
Местожителство : На юг от реката
Дата на регистрация : 31.12.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by myhata II on Сря 07 Апр 2010, 11:48

avatar
myhata II
Пише та пише
Пише та пише

Male
Брой мнения : 6265
Местожителство : TORONTO
Дата на регистрация : 13.01.2009

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Вижте какво става в България

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 13 Previous  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Next

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите